reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam z rana:-)

hehe jutrzenko widze ze bedziesz miala dobry i miły dzien...
oby hipnotyzujący kot wprawił cie w dobry nastrój :-p

ja tez ostatnio nie nmam weny do pisania....
jakas depresja mnie dopadła i we wszystkim doszukuje sie problemu...
pesymizm jak cien łazi za mną od rana do wieczora...

co do obcinania wlosów, to Pablo uwielbia..i siedzi nieruchomo i tylko pyta: "jest juz flyzula?":tak:

jesli chodzi o jego ucho to wszytsko jest ok. wygląda na to ze to jednak od zęba, który notabene jeszcze się nie przebił u góry wiec az boje sie jak na dobre zacznie się wyzynac...no ale zobaczymy

dzis jade oddac karte zgloszenia pawła do przedszkola, mam nadzieje ze uda nam się dostac do tego przedszkola bo zawsze jest tam zapisanych duzo dzieci wiecej niz miejsc...

no ale w razie czego jest tez zapisany do prywatnego, choc nie ukrywam ze to panstwowe bardziej by mi pasowało.

dobra dziewczynki, zmykam do stomatologa...wrrrrr jak ja nie lubie tych wizyt...

milego dzionka

reklama
dzien dobry!!!;-)

Aga,Jutrzenka,Viki witajcie dnia dzisiejszego;-):-)

Paula jak Juleczka??lepiej?

Basia dobreeee;-)

rany ogladałam wczoraj jak rodziny witały trumny z cialami swoich bliskich....masakraa....Biedna Joanna Racewicz-boze tak sie trzęsła cała....mąż nie zyje...synek pewnie ojca nie bedzie pamietał...koszmar:-(
echhh....

u nas tez słoneczko świeci,zapowiada sie ładny dzien....

trzymajcie sie cieplutko! udanego dniaaa!paaaaaaaaaaaaaaa

witam w piękny słoneczny dzionek :-)

dziewczyny nacieszymy się trochę słoneczkiem i znowu się wymienimy dobra? :-p:-)

pryzy ja nic nie sugeruję :no: ja tych płaszczyzn odróżnić nie umiem, wiem tylko co dobre a co złe, co dozwolone a co zakazane ale gdy ktoś ma objawienia, jest jasnowidzem to nie wiadomo czy to pochodzi od Ducha Św. czy od szatana :-( może ty umiesz to odróżnić...
a z tymi meblami aż się wierzyć nie chce :szok: podobnie jak z tą katastrofą
paula widocznie jula zdrowieje :tak: oby tak dalej!
stefa wysiliłaś mózg? wymyśliłaś coś? :-)
oj sylwia! nacieszymy się nacieszymy i się znowu wymienimy nie :rofl2: w przyrodzie musi być równowaga ;-)
basia młoda też bardzo lubiła dorę z tymże my oglądaliśmy na vh1 ale już nie puszczają :sorry:
alex może mleko i to samo ale sposób ciągnięcia inny :-p dzieci lubią cmokać miękkie :-) moja z kubeczka też się mleka nie napije
a spróbuj mu dać rurkę
no aga to było wash&go 2w1 :-p masz już z głowy :tak:
jutrzenko mniej pracy!
viki optymizmu!
dota ja też oglądałam ale nie całą relację i chyba nawet dobrze :-(

druga nocka dzisiaj w łóżeczku
wczoraj na wieczór położyłam małą do łóżeczka i poszłam się toaletować, przykryłam dałam buziaka i mówię, że przyjdę
słyszałam tylko ciche: mamo ale powiedziałam cichutko, że jeszcze się myję ale jak wróciłam to mała smacznie spała :-) z piłką oczywiście :-D

ale wcześnie wstała, coś ją chyba brzuszek męczył.
ogląda teraz akademię pana kleksa, zjadłyśmy śniadanko i planujemy dzisiejszy dzień :-)

pierwszy raz zrobiłam w tym roku twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką i właśnie się zajadam :-p tak pachnie wiosna! :-)

druga nocka dzisiaj w łóżeczku
wczoraj na wieczór położyłam małą do łóżeczka i poszłam się toaletować, przykryłam dałam buziaka i mówię, że przyjdę
słyszałam tylko ciche: mamo ale powiedziałam cichutko, że jeszcze się myję ale jak wróciłam to mała smacznie spała :-) z piłką oczywiście :-D

to brawo !!!! tylko nie wiem o co chodzi z ta pilka, ;-) pewnie cos przeoczylam :-)

rany ogladałam wczoraj jak rodziny witały trumny z cialami swoich bliskich....masakraa....Biedna Joanna Racewicz-boze tak sie trzęsła cała....mąż nie zyje...synek pewnie ojca nie bedzie pamietał...koszmar:-(

ehh ja nie ogladalam ale az mnie ciarki przeszly jak to przeczytalam

dzis jade oddac karte zgloszenia pawła do przedszkola, mam nadzieje ze uda nam się dostac do tego przedszkola bo zawsze jest tam zapisanych duzo dzieci wiecej niz miejsc... no ale w razie czego jest tez zapisany do prywatnego, choc nie ukrywam ze to panstwowe bardziej by mi pasowało

my odpusciclismy sobie to skladanie do panstwowego, bilam sie z myslami do konca. W sumie u nas to 120 zl roznicy to nie tak duzo a godziny pracy sa dluzsze jakby vo. Poza tym kuba ciagle chodzi na te tance i pytany czy jedziemy do przedkola to chetnie idzie. Wiem ze we wrzesniu bedzie placz napewno ale latwiej bedzie mu pojsc tam bo zna miejsce, ma kontakt z paniami. I jak bym mu we wrzesniu wytlumaczyla to idzie do przedszkola ale innego :sorry::sorry::sorry:.
A drogo u Was w prywatnym???, duza roznica miedzy panstwowym. A czemu wolisz państwowe??

Dzień dobry!

Dzięki że pytacie... Jula nie za ciekawie... chrypi mi strasznie, z nosa leci gęsty, żółty katar, pokasłuje i jutro z rana wezmę numerek do lekarza... Niech ją osłucha i da coś żeby odkrztuszała tą flegmę. Bo jak mi tak będzie wymiotowała to nie wyrobię z praniem... :eek:

Viki zjedz sobie tabliczkę czekolady, może idź się gdzieś zrelaksuj i niech cię chandra odpuści ;-):-D

Asia żyjesz po tej wizycie u kosmetyczki? :rofl2: bo coś Cię nie ma...

Aga to teraz możesz się śmiało wypiąć :-D

Dota ja już nie oglądam bo mam dość... W kółko to samo... :baffled:
ode mnie z Góry Kalwarii zginęły w tym wypadku dwie osoby z BOR-u... :zawstydzona/y:

Stefanka :-D:-D:-D ale dałaś z tą hipnozą... a jak zakup czworonoga? ;-)
A kot Jutrzenka hehehe czadowy!!!

Jutrzenka praca nie zając ;-):-D

Moje dziecko właśnie przytargało zarzygane prześcieradło. Położyła się na podłodze, przykryła i udaje że śpi... :-D:-D:-D
Alanka też śpi... pranko się kończy to skoczę powiesić... ;-)

Hej, jestem Poranek. Witam Was pięknymi promieniami słońca (-: Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam dziś napisać. Mam synka - grudniaczka, który jest całym moim światem. O mnie moze innym razem, mam nadzieję, że po jakimś czasie wbiję się jakoś w klimat tego forum. Pozdrawiam!

Paula zdrowka dla Julinki. A tym przescieradłem to dobre :)))

Poranek hmm jakos mam wrażenie ze to ktos sie podszywa pod nowym nickiem, i to specjanie z taka nazwa, cos jaka moja hmmmm

A mam pytanko, czytal ktos ksiażke Coco, biografia Coco Chanel, wczoraj zaczelam i nie wiem czy warto.
A i jeszcze mam Bikini i 2 rozne opinie co do wartości tej ksiązki.
A i Czarownica z Portobello Paula Coelho ale to polecane przez szwagierke

Ostatnia edycja:
Dziękuję Jutrzenko za miłe przyjęcie (-: Niby po co miałabym się pod kogoś podszywać? Jakaś nagroda jest? Bez przesady, po jednym poście wzięta za trola. Dzięki.
PS. Jeśli ja mam jakieś podejrzenia to zostawiam je dla siebie. To chyba nie był dobry pomysł. Pa

witam po stomatologu...wrrrrrr
mialam czyszczony kamien... bolało.....

poranek nie bulwersuj sie !!!
róznie tu bylo na tym forum wiec nie dziw się koleżance jutrzence:))))))))))
poza tym ona dziś jest zahipnotyzowana....

jutrzenko co do przedszkola to to panstwowe jest na serio super...
to najlepsze przedszkole w aleksandrowie lodzkim i ciezko sie do niego dostac....

najlepsze pod wzgledem edukacyjnym, zajec dodatkowych, a rowniez i nowoczesny wystrój, nowe bezpieczne zabawki itp.

dlaczego wole panstwowe?
hmm nie wiem jak to bedzie za kilka lat z tymi zerowkami..ale w prywatnych przedszkolach nie ma zerowek, no moze niektore i maja ale te u nas niestety nie. wtedy musisz dziecko poslac albo do szkolnej zerowki a ja niestety nie mam do tego przekonania, albo zapisac dziecko do innego przedszkola.
kolejną rzeczą są posilki. w tym panstwowym jest kuchnia, kucharki codziennie gotują tymczasem w prywatnych, w wiekszosci jedzenie przywozone jest w formie kateringu z restauracji , barow i nie wiadomo skąd...

byla u nas kiedys afera w jednym przedszkolu jak rodzice odkryli ze jedzenie przywozone jest z baru mlecznego...
a wiec zupelnie nie dostosowane do potrzeb zywieniowych dzieci.

kolejna rzecz dzieci w prywatnym przedszkolu nie mają popoludniowej drzemki, tymczasem w panstwowym po obiadku jest lezakowanie a moj paweł niestety lub stety tego potrzebuje.

to tak po krótce, i nie chodzi mi tu o koszta bo pewnie oplacajac zajecia dodatkowe nie bedzie duzej roznicy...
no i do tego panstwowego mam po drodze odwozac damiana do szkoly...

no wlasnie zaraz musze po niego pojechac...

paula jeszcze tak po krótce...moj Pablo tez tak chrypil...wymiotował przy kaszlu..moze ten sam wirus zaatakował julke?jak jej nie przejdzie to pojdz do lekarza...

reklama
Nie krzycz na mnie viki31. Nie bulwersuję się, mogę chyba napisać, że nie podoba mi się takie zdanie na mój temat. No więc nie podoba mi się. Tyle.

Do góry