reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia a co ty opierdzielenia sie domagasz ze tylko jedno slowko piszesz ?? pisz jak dziecko, maz i reszta rodziny !!
o sobie tez mozesz hehe tylko pamietaj o statystykach hehe

hihihih stefcia pisałam wczesniej jak dziecko a maz hmmm . nie harczy nie pluje jakos sie trzyma

a ja :)) dzieki ze pytasz jakos sie tam mam zastanawiam sie od tygodnia nad dieta i zebrac sie nie moge

dobry wieczór
nigdzie się nie schowałam.....i nie uciekłam.....

Kata-u nas nie przejdzie :no:-czy w paski czy w piórka....żadne :-(
Aga-fajnie że z wozem tylko tak się skończyło.
Stefanko-dzięki za zaszczytne miejsce pierwsze :-p
Kacha-zdrówka dla Olisia.
Alex-zastraszyć????.............
Jutrzenka-dobry ;)

reklama
Kata a czy masz jakieś podstawy żeby obawiac się, że Kinia przestanie oddychac?? Bo przecież zagrożenie śmiercią łóżeczkową już minęło:eek: Tak z ciekawości tylko pytam:-)

Paula czytałam o tej gazowanej wodzie ale niestety takowej nie miałam na stanie:sorry: Ciasto wyszło, tylko w przepisie było żeby piec 60min a ja piekłam 50 i lekko się przypaliło:zawstydzona/y::-p

Stefanka dobry pomysł z tym ciastem:tak: Jak wybiorę się do polskiego sklepu to też takie nabędę:tak:

Kasiamaj to gdzie byłaś jak Cię nie było:eek:;-)

Elcia hehe to dobrze, że nie harczy:-D A jak poprzednia dieta Ci wyszła?? Mój R się teraz odchudza i jada tylko jeden posiłek dziennie plus 2 lub 3 jabłuszka i zero jedzenia po 18, jak już to wafle ryżowe:tak: Jak do tej pory schudł chyba 7 kilo:szok:

Jutrzenka a do Ciebie nic nie napiszę bo mi się nie chce:-p:-D

Alex weź nic nie mów o tych sklepach:wściekła/y: Ja już teraz zabawki kupuję bo przed świętami to wszystko wykupione:wściekła/y: Ostatnio w argosie to myślałam że ich rozniosę, tak długo czekałam na zakupy:wściekła/y:

Do góry