reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

Stefanka ja jestem moze byc?? co prawda nie kielbacha tylko lacha (czytaj laska) ale co :-D

Asia a dzieki jakos leci :-D:-D a u Ciebie :-):-). Jak zdrowie??? Lepiej juz?

zdrowka dla chorowitkow i buziaki dla wszystich bo nie chce mi sie pisac:-p:-p:-p

pije drinka w kolorze green, kto chce??

Ja nie Kacha kiełbacha ale jestem na chwilkę... :-D

I już zmykam bo jutro od 7 Amelka z nami więc muszę być pełno-sprytna...:rofl2:

A i mąż mój jutro znowu przyjedzie. :-):-):-) ale fajnie :-)

Helołł:-)
Jestem na chwilę bo zaraz muszę spadac pochowac wałówkę z Polandii którą mi mamcia przywiozła

Baśka no to Ci Asia już znalazła;-) wyręczyła mnie kobitka:tak:
Alex no my też już wcześniej ten hydrocortyzon dostaliśmy i kazał smarowac doraźnie, jak się plamka pojawi a jak zniknie to przestac. Teraz dodatkowo dostaliśmy tą masc z antybiotykiem.
Najlepiej to ten lekarz palnął tekstem czy nie mogłabym Marcelowi jakiś rękawiczek założec żeby się nie drapał:szok::wściekła/y:
Elcia a Ty co paluszki oszczędzasz??;-)
Kasiamaj a wróżyc potrafisz??:-D

Paula-cześć i czołem....to jutro c.d szpagatów???-tak tak kochana...idz wypocząć co byś jutro krzepę miała :-D:-p;-)
Jutrzenko-w takim tempie to żaden samiec jej nie dogoni.....
Sylwia-oj....i to jak.....hehehehe

Ale nudy w tej tv.Nic nie ma do oglądania...
Jutrzenka, no u mnie po japońsku - jako tako. Na wyniki czekam, ale jedna dobra rzecz po tej antybiotykoterapii jest- przestało mi nawalać kolano:-):-)
Jutrzenka, zabiłaś Shreka i przerobiłaś go na drinka? Nie spodziewałam się tego po Tobie ;-)
Kasiamaj, trudno powiedzieć, bo tarota ciężko dosłownie odczytać. To,co wychodzi to raczej ma metaforyczne znaczenie i wszystko zależy od aktualnego stanu ducha... To nie są jakieś wróżby na przyszłość, a bardziej wskazówki.
Paula to szykuj, heheheh...

reklama
Do góry