reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Mysle ze jeszcze nie masz sie co martwic Stefanko, Kasia mowi, ze dopiero czytala a nie odprawiala..... Choc kto ja tam wie....:-p:-p;-):-) A najprawdopodobniej w pierwszej kolejnosci odprawialaby jakies czary na mnie....:sorry:

Alex-a skąd takie podejrzenia od razu????:-D:-p
Asiu-i co sprawdzało się???-ja kiedyś byłam u wróżki :-)
Elcia-hejka.;-)

u nas wieczorna histeria!!!!!:szok::szok::szok:
moje dziecko coś opętało!!!!!
drze się jak oparzony-nie wiem czy coś źle robimy czy co???
zawsze J go usypiał....i było dobrze...a teraz nie wiem???-kilka dni do tyłu drze się i woła mnie.....jak nie przychodzę to krzyczy i wyłazi z łóżeczka.(tzn.przechyla się-mało nie wypadnie) nie wiem czy mu ustępować???-staramy się trzymać tego co mówimy.
żeby nie myślał że jak zacznie tak histeryzować -to to po takim cyrku mu ustąpimy,bo będzie tak zawsze robił........jak Wy reagujecie na tego typu przygody???

cisza jakaś......?????
jest tu ktoś????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry