reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
no Stefanka-uważaj bo Cię w zebrę przemieni
alex3meyer
Matka gagatka
Mysle ze jeszcze nie masz sie co martwic Stefanko, Kasia mowi, ze dopiero czytala a nie odprawiala..... Choc kto ja tam wie....;-):-) A najprawdopodobniej w pierwszej kolejnosci odprawialaby jakies czary na mnie....
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Padły dzieciaki Cisza w domu a ja piję sobie czerwone winko. A wy co porabiacie?
kasiamaj
mama 2007/2010
Alex-a skąd takie podejrzenia od razu????
Asiu-i co sprawdzało się???-ja kiedyś byłam u wróżki :-)
Elcia-hejka.;-)
u nas wieczorna histeria!!!!!
moje dziecko coś opętało!!!!!
drze się jak oparzony-nie wiem czy coś źle robimy czy co???
zawsze J go usypiał....i było dobrze...a teraz nie wiem???-kilka dni do tyłu drze się i woła mnie.....jak nie przychodzę to krzyczy i wyłazi z łóżeczka.(tzn.przechyla się-mało nie wypadnie) nie wiem czy mu ustępować???-staramy się trzymać tego co mówimy.
żeby nie myślał że jak zacznie tak histeryzować -to to po takim cyrku mu ustąpimy,bo będzie tak zawsze robił........jak Wy reagujecie na tego typu przygody???
cisza jakaś......?????
jest tu ktoś????
Asiu-i co sprawdzało się???-ja kiedyś byłam u wróżki :-)
Elcia-hejka.;-)
u nas wieczorna histeria!!!!!
moje dziecko coś opętało!!!!!
drze się jak oparzony-nie wiem czy coś źle robimy czy co???
zawsze J go usypiał....i było dobrze...a teraz nie wiem???-kilka dni do tyłu drze się i woła mnie.....jak nie przychodzę to krzyczy i wyłazi z łóżeczka.(tzn.przechyla się-mało nie wypadnie) nie wiem czy mu ustępować???-staramy się trzymać tego co mówimy.
żeby nie myślał że jak zacznie tak histeryzować -to to po takim cyrku mu ustąpimy,bo będzie tak zawsze robił........jak Wy reagujecie na tego typu przygody???
cisza jakaś......?????
jest tu ktoś????
Ostatnia edycja:
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
hmmm...-to chyba nie do mnie