reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ano lodzika już sobie wcinam i jeszcze trzy żebraki za mną przyszły i się tutaj na mnie gapią błagalnym wzrokiem i machają łapkami:-) Biedne są, bo lodem się z nimi na pewno nie podzielę :-p:-D

hej
a ja z moim mężem na wpół uśpionym oglądam "kochanie jestem w ciąży" :-D:-D:-D
od czasu do czasu podnosi głowę żeby się pośmiać :-D:-D:-D

mój Łukasz tez zrobił się strasznie rozbrykany i nie patrzy gdzie idzie już nie raz mało brakowało że miał by bliskie spotkanie ze ścianą ale jakoś mu się cudem udaje ją ominąć:eek::sorry::tak::tak:

A Oliś to chyba w ogóle bólu nie czuje ;-) Jak w coś przywali i to tak konkretnie to nie płacze tylko się śmieje :sorry: Lubi mamusi adrenalinkę podnosić, bo mi serce do gardła podchodzi, a ten się cieszyć zaczyna :-D
Ale mnie zgaga dręczy, bleeee:cool2:

podobno takie małe dzieci zupełnie inaczej odczuwają ból
Łukasz czasami sie uderzy i w ogóle nawet nie jęknie a ja potem znajduję siniaka:sorry:
kacha- a ja w ciązy nie miałam zgagi za to mój mąż miał za dwoje, do tej pory nie wiem co to jest zgaga

hej -wróciłam uffffff-ale Kuba dał popis!!!! :szok::szok::szok:-z tym zasypianiem....

Aga-hej
Kacha-na zgagę jakiś kamień podobno działa...dziś dostałam gazetkę z mojej apteki i tam jest znaczenie kamieni...o dziwo na zgagę też mają.jak nie zapomnę to Ci podam nazwę.:tak::-)-może ci pomoże???
Alex-a no z dnia na dzień papla aż mu sie buzia nie zamyka.
Stafanio-a Ty co...trzy wyrazy i już ??? coś sie taka wylewna zrobiła????

reklama
Do góry