reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata-fajny raport :-D najfajniejsze ostatni myślnik :-D
Stafanko nie jadłam...to nie wiem???-ale nie mówię nie....jak mnie poczęstujesz to zjem.:tak:;-)
Kasia-jak Oliś śpi? już?-może dziś zaśnie szybciej.i da ci odpocząć.

reklama
Stefanko-nie chce mi się edytować...a co to za ciasto-bo czytałam prędzej że robisz???moja teściowa robiła kiedyś takie że dopiero po tygodniu było dobre :-D:-p

dobra baby jagi-idę sobie do łazienki
-chyba walnę sie do wyrka bo zaraz pęknę-a nie chciałabym w Was mięsem rzucać :laugh2::-p

Ostatnia edycja:
Kata :-D:-D:-D ale mnie ubawilas, :-D:-D, kubie tez sie drzemki poprzestawialy i dzis z trudem zasnal o 14 a o 15:10 sie z wykiem obudzil i wyl prawie przez godzine :crazy:. Wczoraj od 13:40 do 15:40 :sorry:

Stefanka to Ty nie polonistka?? a ja myslalam ze ta, a czego Ty uczysz??

Kasia dobranoc

Kacha hehehe dobra jestes :-D

Hehehe zapomnijcie, że Oliś śpi :-D Rzuca się po łóżeczku i udaje, że ciśnie kupę :-D Zapomniał tylko, że cisnął już dzisiaj ;-):-p Ale każda metoda jest dobra, żeby matkę zwabić do pokoju ;-) Artysta z niego niezły :-)
Kata, Jutrzenka to mnie troszkę pocieszyłyście, że nie tylko Olisiowi się ze spaniem pokitrało :-) Oby tylko Kinia i Kuba nie buszowali do 1 w nocy ;-)Albo niech buszują to nie będę się wieczorem nudzić i będę miała z kim na BB posiedzieć :-p

jutrzenka ?!??! polskiego w uk ?? KOGO?? szalona normalnieeeee
kacha ja Gi nie zmuszam do spania w dzien ale zawsze jak spi to wieczoem ja pozniej klade.
kata ale raport hhehe normalnie sluzbowy hehe

Hej dziewczynki:-)

Mojemu Marcelowi też się drzemki porąbały i dlatego budzę go po 30min:-( Wiem, małpa ze mnie ale to jedyny sposób na to żeby poszedł spac o normalnej porze. Jak wymiękalam już jak chodził spac o 23 tym bardziej że ja staram się chodzic spac o 22:sorry:

ojj Stefanka nie czepiaj sie, zle sie wyrazilam :-), wiem przeciez ze w Anglii sie polskiego nie ucza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chodzilo mi o to ze uczysz tam takiego przedmiotu (nie wiem jak tam u Was sie nazywaja przedmioty) co odpowiada lekcji polskiego u nas, i ze masz dusze humanistki (w przeciwienstwie do mnie bo ja umysl scisly jestem, wiesz cyferki te sprawy :-p).
To czego Ty tam ze angielskie aniolki uczysz??

Kacha kuba ba szczescie juz spi :-)

Czesc dziewczynki :-)
Ja tez jem ciacho, ale sernik.....:-) I to nawet nie swoj, tylko kupny......:sorry:

Kacha- no to super, ze wszystko w porzadku i te klucia to nic takiego......:tak:
Kata- dobrze, ze z Kini paluszkiem juz lepiej..... U nas z kolei guz na guzie..... na szczescie zadnych powaznych wypadkow....:no:
Jutrzenka- w Anglii zamaiast polskiego jest angielski.....:tak::tak::tak::cool2:

reklama
Stefanka ja mojego też nie zmuszam do spania w dzień, ale z reguły jest tak, że sam zalega w trakcie zabawy na podłodze ;-) Wyciąga swój kocyk z łóżeczka, przytula się do niego i po chwili tnie komara:-D
Nie chce zapeszać, ale Oliś zasnął jakieś 40 minut temu, przed chwilą na moment się coś wydarł, ale śpi dalej :-)
A ja wcinam popcorn toffee :-)

Do góry