reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jestem joł joł

próbuję zlukać gazetkę z carefura-bo mają tam być chyba motorki na akumulator po 200zł

kurcze nasz żuczek płacze bo che żeby go bujać w kocu -a my tak już od pół godz.tego kluska naszego kołyszemy..

Ostatnia edycja:
reklama
Jutrzenka T. chce Olisiowi taki domek kupić, albo tańczącego teletubisia, a mi te telemózgotrzepy już uszami wychodzą :sorry: No, ale co mam robić jak dziecku się podobają :cool2:

jeszcze nie dali nowej gazetki-bo to podobno w tej od 12-listopada.

Jutrzenko-nonono-uważaj mamusia....:-D:-p

czuję sie jak balon-tyle się najadłam sałaty lodowej na obiad z fetą że ledwo dycham-głupia ze mnie......ale co jak mi tak smakowała......:sorry:

Kuba właśnie wykąpany-a ja musiałam mu na dół lecieć i bułę robić....bo dziecko nam zgłodniało.

Ostatnia edycja:
hehe Kasia uwazam :-), i tez czekam na katalog carrefoura z prezentami, tam zawsze cos fajnego mozna znalezc

Kacha u nas tez szal tubisiowy :tak:

rany jaka ta Otylia kwadratowa w tancu :eek::eek:

nie oglądam tańca-bo nie mogę moje chłopaki się usypiają a TV stoi właśnie w tym pokoju.

kurcze jakaś gazetka już jest bo moja ciotka widziała-tylko może w necie nie ma???jeszcze????

A ja właśnie męczę Olisia, bo mam niecny plan zaraz Go położyć, ciekawe co On na to :cool2: Obawiam się o moje bębenki, ale nie dam za wygraną, dzisiaj jak mi przysypiał w ciągu dnia to Go w końcu do wanny wsadziłam i się rozbudził :-p:-)
Ja też tańca nie oglądam, znudził mi się, za to CBeebies u nas na tapecie ;-)

w skrócie :-p

- skończyłam czytać "dom..." i książka jest o niebo lepsza od serialu :tak: serial jest taki... lightowy a w książce jak klną np. to jak szewce :-p wszystko kawa na ławę.
chyba dalsze części kupię bo już się nie mogę doczekać a tą mam pożyczoną
- paluszek kini się goi - obywamy się już bez plasterka i wygląda duuużo lepiej ;-)
- weekend rodzinny
- mała kładzie mi się na drzemki o 14:30 :sorry: zasypia w 5 minut i śpi 3 godziny a potem buszuje do 23 :sorry: jeszcze trochę i chyba niedługo w ogóle wytrwa do wieczora i nie będzie spać w dzień. porąbało się z tymi drzemkami
- jutro przyłażą znajomi i ciekawe jak młoda z drzemką :sorry: najwyżej ją obudzę albo nie położę ;-)
- do otwarcia ikei 18 dni :-D

buźka :*

reklama
jutrzenka wlasnie dlatego ze bylo napisane 'dag' w przepisie to nie bylam pewna o co chodzi!! pani czepialska!! normalnie chodzaca doskonalosc z ciebie hehe a i przy okazji to nie jestem polonistka i zapamietaj to sobie zebys pozniej nie musiala przeszukiwac forum.
powiem wam ze to ciacho takie dziwne ale w sumie smacznee. troche pomieszane smaki slodko slone ale nawet to ciekawe a podobno bedzie lepsze po paru godzinach lub na drugi dzien.
kacha ty tutaj prosze Gi od slonic nie wyzywac bo sie urodzila 4.075kg hehhe
kasia maj zjadla bym tej twojej lodowej :) a lubisz salatke nicejska ??

Do góry