Witam
Nie miała ostatnio ani czasu ani natchnienia na pisani wyniki moich badań a przede wszystkim moczu wyszły źle mianowicie kryształki szczawianu wapnia (to oznacz kamienie) stany zapalny i liczne bakterie muszę się teraz dostać do lekarza aby dał mi jakiś antybiotyk bo takie zapalenie zostawia blizny na nerce
Asiu mam nadzieje że twoje wyniki będą dobre trzymam kciuki
Basiu bardzo ładną biżuterie robisz masz talent
Jutrzenko ty to się nacierpisz z tym bólem głowy przykra sprawa
Grzechotko zdrówka wam wszystkim życze bo wiem co znaczy ten wirus u nas był na początku września
Kacha może ty masz adhd (czy jak to się piszę) nie zapomnę jak ja nie mogłam odpocząć kiedy byłam chora i leżałam w szpitalu miała wtedy tylko 2 dzieciaczków i pielęgniarki mnie ganiały do łóżka bo latała jak oszalała po oddziale z wieszaki na który wisiały kroplówki
Aga jeśli chcesz maseczkę na usta to ja mogę ci wysłać bo mam dostęp do takich rzeczy jeśli masz oczywiście ochotę i powiem ci że nastraszyli mnie tą grypą i troszkę a nawet bardzo boję się o dzieciaki
Sylwia cieszę się że wam wyszło z tym mieszkaniem
Weroniczko to fajny dzień miałaś dziś tylko z Małgosia mąż o ciebie dba widzę
Paulo tylko nie przeholuj i żeby nie czytała w poniedziałek że masz zakwasy jakieś
Jutrzenko ja nie mam wódki a nawet dodatków do niej bo mój mąż pije tylko piwo i ja też ale bardzo rzadko. Jak byłam nastolatką to jaką częściej piłam alkohol a teraz nawet kieliszka nie dotknę nie wiem czemu
Elcia my kobiety to zawsze mamy przesrane jak @
dostajemy obolałe i rozbite
Stefanko to gaiutek artystka moja to tylko sobie uśmiech poszerza flamastrami
Alex
I Dota? Bo Dotka zniknela jakos w tym czasie co ja do Polski jechalam i moze dlatego nic nie wiem, co sie z nia dzieje.... Wie ktos?
no właśnie ciekawe
Chyba nikogo nie pominęłam mam nadzieję dobranoc wam