reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia mnie zastanawia wysokosc do siedziska 30 cm, to bardzo malo, takie niskie te traktory sa???
moj Kuba na szczescie sam usypia ;-), co prawda juz 2 h ale da sie przezyc ;-)

Jutrzenko-nie no ten sąsiada jest wyższy-wiesz co-jutro sprawdzę jak uda mi się wejść na podwórko do nich.to dam znać.ok?

lecę bo mi mały płacze!!!!!!
dobranoc

Ostatnia edycja:
Kasia ok, na tym linku co podalas tez jest taka wysokosc.
W sumie to jest dla 2 latka wiec nie moze byc wysokie bo by nie wsiadl ale to mnie wlasnie zastanawia na ile taki pojazd posluzy :sorry2:

i ja zmykam, wykopie sie i ide do wyrka pogapie sie w tv

do jutra

dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam

Nie miała ostatnio ani czasu ani natchnienia na pisani wyniki moich badań a przede wszystkim moczu wyszły źle mianowicie kryształki szczawianu wapnia (to oznacz kamienie) stany zapalny i liczne bakterie muszę się teraz dostać do lekarza aby dał mi jakiś antybiotyk bo takie zapalenie zostawia blizny na nerce

Asiu mam nadzieje że twoje wyniki będą dobre trzymam kciuki

Basiu bardzo ładną biżuterie robisz masz talent

Jutrzenko ty to się nacierpisz z tym bólem głowy przykra sprawa

Grzechotko zdrówka wam wszystkim życze bo wiem co znaczy ten wirus u nas był na początku września

Kacha może ty masz adhd (czy jak to się piszę) nie zapomnę jak ja nie mogłam odpocząć kiedy byłam chora i leżałam w szpitalu miała wtedy tylko 2 dzieciaczków i pielęgniarki mnie ganiały do łóżka bo latała jak oszalała po oddziale z wieszaki na który wisiały kroplówki

Aga jeśli chcesz maseczkę na usta to ja mogę ci wysłać bo mam dostęp do takich rzeczy jeśli masz oczywiście ochotę i powiem ci że nastraszyli mnie tą grypą i troszkę a nawet bardzo boję się o dzieciaki

Sylwia cieszę się że wam wyszło z tym mieszkaniem

Weroniczko to fajny dzień miałaś dziś tylko z Małgosia mąż o ciebie dba widzę

Paulo tylko nie przeholuj i żeby nie czytała w poniedziałek że masz zakwasy jakieś

Jutrzenko ja nie mam wódki a nawet dodatków do niej bo mój mąż pije tylko piwo i ja też ale bardzo rzadko. Jak byłam nastolatką to jaką częściej piłam alkohol a teraz nawet kieliszka nie dotknę nie wiem czemu

Elcia my kobiety to zawsze mamy przesrane jak @
dostajemy obolałe i rozbite

Stefanko to gaiutek artystka moja to tylko sobie uśmiech poszerza flamastrami

Alex
I Dota? Bo Dotka zniknela jakos w tym czasie co ja do Polski jechalam i moze dlatego nic nie wiem, co sie z nia dzieje.... Wie ktos?
no właśnie ciekawe

Chyba nikogo nie pominęłam mam nadzieję dobranoc wam

No i Anetka też mi już zwiała :-(
A co ja poradzę na to, że Oliś nadal nie śpi i sama iść spać nie mogę. T. już zaległ, tak go Młody wymęczył, a sam Prezes jeszcze coś tam sobie ględzi w łóżeczku :sorry2:

reklama
Witam.

Baśka super ta biżuteria, podaj mi linka do allegro bo może cos bym kupiła :tak:

Jutrzenka
brew pozorom 30cm to wcale nie tak mało... Konik Darii ma 33-34cm siedzonko od ziemi i wcale nie wygląda że siedzi nisko, z resztą zobacz nz zdjęciu

Miłego dnia

Załączniki

• DSC02430.jpg
    DSC02430.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 25
Do góry