hej
nie orientujecie się jak to wygląda taka przejażdżka???-chyba od wagi???
kurcze to wyjdzie nam drugie takie łóżko....
Kasia mój R pracuje w firmie kurierskiej i jak trzeba coś wysłać to zawsze załatwia to z kurierami (no wiesz dostają dyszke od nas i wiozą jako firmówkę, bo takto mają 2.50 od paczki jakoś tak) w każdym razie tak załatwia bo normalnie ceny rozwalają! Ostatnio zamówiłam tego konika z Poznania, a w poznaniu same ciule kurierzy i nie szło sie dogadać z nikim, i za taką przesyłeczke podliczyli nas 40zł
A za łózko to niechce nawet myśleć, bodajrze jest tak, że jak gabarytem paczka przekroczy wymiary to liczą kilogramy plus dodatek za gabaryt ponad stan. Popatrz na stronkach firm kurierskich, oni mają kalkulatory lub cenniki na stronce.
Co do ząbków to u nas było tak samo, najpierw fascynacja i myła zęby po kilka razy dziennie, tyle że latała ze szczoteczką przez godzine wszędzie a teraz musze jej na siłe myć, ale jakoś to jest bez chisterii tylko sie spieszyć musze.
Może spróbuj kupić małemu szczoteczke elektroniczną dla dzieci co? U mojej siostry to był strzał w dziesiątke, dzieciaki teraz same sie o mycie dopraszają. Ja jutro właśnie ide kupić, to moge Ci zdać relacje jak coś;-)
hej
ja zasiadlam na nocna zmiane
meldowac sie prosze!!!!!
No melduje sie. a Ty sie kochana
stefaniu nasidziałaś na tej nocnej zmianie
Stefanko-to Ci kożuch pożyczę i ciepłej zupy Ci podam
-może z dzika???
kurcze zupy z dzika ?? moze na talerzu z huby ??
hehehe
Paula nieźle nieźle, ja poprostu sie tak wkurzyłam i spanikowałam na samą myśl co mnie czeka, że poprostu móżg mi chyba przestał pracować
bo mogłam podejść do jakiegoś sklepu i zapytać czy ktoś nie poratuje jakąś śrubką
Podziwiam Cie że dajesz rade
A Daria dziś nie zjadła kolacji i za kare poszła spać o 19
Wyłączyłam bajke, wsadziłam ją do łózka i kazałam jeje iść spać. A Daria....? poszła spać
hehe
Dobra ide chya spać bo nima nikogo