reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja idę szykować coś do jedzenia, mam na coś ochotę, ale nie mam pojęcia na co Najchętniej to bym się zdrzemnęła, ale taki jeden mały mi nie pozwala
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-)
Paula- mozemy sobie rece podac, bo ja tez umierajaca.... i tez na katar.....
Olivier na szczescie juz calkiem zdrow.... i lata jak szalony... a mnie sie taaaaak dzis nie chce.....
Kasiamaj- tez tak mamy.... A z ubieraniem to juz w ogole najwiekszy problem......
I kurcze nie wiem co mialam jeszcze napisac, a na pewno cos mialam.....
Paula- mozemy sobie rece podac, bo ja tez umierajaca.... i tez na katar.....
Olivier na szczescie juz calkiem zdrow.... i lata jak szalony... a mnie sie taaaaak dzis nie chce.....
Kasiamaj- tez tak mamy.... A z ubieraniem to juz w ogole najwiekszy problem......
I kurcze nie wiem co mialam jeszcze napisac, a na pewno cos mialam.....
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
brzuch mnie boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zdrowka dla chorowitkow
kuba ma katar :--( i kicha z odrzutem ;-), i mowi ze go bodi (czytaj boli) , mysle ze gardlo :-(
jeny jak mnie dzis strasznie boli brzuch buuuuuuuuuu buuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuu
zdrowka dla chorowitkow
kuba ma katar :--( i kicha z odrzutem ;-), i mowi ze go bodi (czytaj boli) , mysle ze gardlo :-(
jeny jak mnie dzis strasznie boli brzuch buuuuuuuuuu buuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuu
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej hej hej
witam drogie panie po długiej przerwie
nie bede sie teraz rozpisywac bo nie za bardzo mam czas ale wiedzcie ze zyje i jest ok więcej napisze hmmm moze w czwartek bo mam luźniejszy dzień a tak zapitalam od rana do nocy
ale teraz mam już kompa znowu w domu więc bede siue odzywała
bużka dla wszystkich
witam drogie panie po długiej przerwie
nie bede sie teraz rozpisywac bo nie za bardzo mam czas ale wiedzcie ze zyje i jest ok więcej napisze hmmm moze w czwartek bo mam luźniejszy dzień a tak zapitalam od rana do nocy
ale teraz mam już kompa znowu w domu więc bede siue odzywała
bużka dla wszystkich
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Stefcia 14 cm? O kurde. Dla mnie 4 cm obcasa to już mordęga
Dobry wieczór dziewczyny.
Ale się dziś umordowałam na tym Stasiowym karate. Tadek i Małghosia na zmianę dawali czadu drąc się nie wiadomo o co. Jak to dobrze że już śpią gałgany.
Dobry wieczór dziewczyny.
Ale się dziś umordowałam na tym Stasiowym karate. Tadek i Małghosia na zmianę dawali czadu drąc się nie wiadomo o co. Jak to dobrze że już śpią gałgany.
jutrzenka
Stefanka a ile masz wzrostu??? wiesz martwie sie czay w tych butach zmiescisz sie w futrynie
Weroniczka to wesolo mialas
a moj bidulek juz idzie spac, w dzien jak zasnal to sie obudzil z placzem po 10 min :--(, myslalam ze wczesniej padnie ale twardy jest. Do tego ciagle kicha i mowi ojjj ojjj i ze go bodi :--(
Weroniczka to wesolo mialas
a moj bidulek juz idzie spac, w dzien jak zasnal to sie obudzil z placzem po 10 min :--(, myslalam ze wczesniej padnie ale twardy jest. Do tego ciagle kicha i mowi ojjj ojjj i ze go bodi :--(
kasiamaj
mama 2007/2010
bry
reklama
jutrzenka
bry Kasia, klawiature oszczedzasz czy palce :-)