reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

atata- ja tylko rano biorę Łukasz do łóżka i tylko czasami żeby sobie dospał najczęściej śpi sam w łóżeczku, ale dziś się dopomniał mamusi:-) szkoda że musiałam wstawać bo tak byśmy sobie jeszcze pospali
jutrzenka- miłej pracy, u mnie słońca brak za to wieje że o mało głowy nie urwie:szok::szok::szok:

reklama
witam leseczki :-D

doszłam do wniosku że moje dziecko chyba zostanie księdzem....od rana biega z krzyżem i nie chce go wypuscić-woła "boża" kładzie sie z nim do łóżka ogląda bajki...:-D:-D:-D

kurcze muszę dziś dom ogarnąć-bo już nie mogę patrzeć na ten bajzel.....

Elcia-co do bigosu-SORKI-że ze mnie taka ślepota-ja zamrażam w pojemnikach-a jak nie mam to we woreczkach,nawet ostatnio gotowałam i wszystko wrzuciłam do zamrażarki
Aga-dziś jest już lepiej.:tak:
wkurzyłam się bo mają przyjechać jacyś robotnicy wynajęci przez J pracodawcę nam dachówki wymienić bo kilka popękało-jadą już tak miesiąc-i zauważyłam na strychu że w rogu grzyb nam wyłazi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kupiliśmy Kubie łóżko-z allegro-jutro J brat ma zlukać i chyba już zabierze je do siebie.
wzieliśmy takie duże 2m.podwójne.jak znajdę linka to Wam wkleję.

co tam jeszcze -BUZIOLE dla reszty!!!!

lecim na śniadanie ;)))))

Ostatnia edycja:
Hej!

Elciu Kochana ja bigos zamrażam :tak: nawet ostatnio D sobie wziął duże pudełko zamrożonego ze sobą. :tak:;-) Resztę jedzonka mu wekuję ale bigos zamroziłam bo do zawekowania musi być więcej sosu chyba... :sorry2: nie jestem specem ale tak mi się wydaje... :dry:

Sylwia Amelka też sama zasypia ale jak nie chce gangrena spać to nie ma szans żeby się zlitowała...

Kasia
kupiliście małemu podwójne łóżko? Po co mu takie wielkie? :shocked2:

Aga nie dziwie Ci się że nie chciało Ci się wstawać do pracy. Ciepłe łóżeczko i mały przytulasek... :-)

Kasia to Cię Ataata pocieszyła :-D:-D:-D:-D

Czuję się jak by mnie czołg przejechał... :eek: katar mnie dobija! brrr... obym małych nie pozarażała... :zawstydzona/y:

dzien dobry
a ja w złym humorze wrrrrrrr
na alegro gosciuwa kupiła ode mnie zakiet spódnice i koszule podałam jej wymiary i ok a ta mi wczoraj pisze ze dostała paczke i nie te wymiary ze np w pasie jest 68 a ja napisałam 77 nosz kur..wa mac przeciez takiego byka bym nie walneła no
wszystko było na manekinie i mizyłam go no i kurcze nie moze byc 68 bo by pas był pod cyckami wrrrrrr
i co teraz.... ona pisze zebym jej kase przelała a ona mi to przesle ihihihih in co mam jej wiezyc na słowo??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a w życiu Elcia, najpierw ma Ci odesłać a potem jej kase zwrócisz! No bo co, np odeśle Ci potargane poplamione.... najpierw robi sie zwrot przedmiotu a potem pieniędzy. Ale najlepiej abys znalazła maila w którym pisałas o wymiarach, bo jak podałas jej poprawne to niech spada. Ale pewnie pisałaś do niej przez allegro i nie maszz ustawionego automatycznego przesłania swojej wiadomości równiez do siebie...?

edit:
kasia super łóżeczko i za niezłą kaske! wyglada jak nówka! Ja luie kupowac używane rzeczy na allegro w dobrym stanie, bo płace małą kaske a mam w sumie prawie nową rzecz. Moja siostra ma takie tylko autko czerwone i dzieciaki zadowolone, super sprawa

Ostatnia edycja:
Witam

kasiamaj fajnie łóżko i widzę że w dobrym stanie jest:-) ja też często wole kupić używaną rzecz bo są tanie i mało eksploatowane chociaż nie wszystkie ale jak się forsy nie ma to wole to wyjście

Elcia ja na allego sprzedawałam majteczki i często otrzymywałam maile typu ( proszę zmierzyć majteczki po rozciągnięciu w pasie i w kroku ) i czesto sprzedawała po 3-6 par na jedej aukcji do tej pory otrzymuje maile zapytaniem czy mam jeszcze te galoty one szły jak ciepłe bułeczki ale z taką sytuacją jak twoja się nie spotkał. Niech ona pokryje koszty wysyłki do ciebie a ty jej po otrzymaniu towaru odeślesz pieniądze nie widzę innego wyjścia

Ataata
to ja mam chyba szczęście bo moją zasypia troszeczkę po 20 a wstaje o 8 rano

Kacha
ten twój Oliś to chyba nigdy nie zmieni się z zasypianie on to będzie imprezowicz chyba jakiś

Byłam dziś na pobraniu krwi i moczu jutro mam wyniki sama jestem ciekawa co mi tam wyjdzie. Jak wyjdą jakieś bakterie w moczu to pewnie od nerki która ostatnio mi trosze dokucza i pewnie antybiotyk a krew miałam robioną po to aby się dowiedzieć czy mi czegoś nie brakuję i może dlatego mi się te łapy tak trzęsą. USG nerek mam na 16 tego miesiąc bardzo szybko byłam w szoku jestem zadowolona że w Listopadzie wszystkie badania zrobię i będę mogła zacząć leczenie

Dzieńdoberek.

Tadeczek śpi, Małgosia rozrabia a ja zasypiam. Jakieś ciśnienie dziś kipeskie. A tu czeka mnie dziś pójście na karate za Stasiem. Prawdę mówiąc nie lubię tam chodzić bo muszę się wspinać najpierw do budynku, potem na półpiętro a potem na piętro po schodach na których nie ma podjazdu dla wózków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak Staś zacznie zajęcia to zchodzę ze schodów i po 40 min. znów się muszę wspinać. No ale Staś uwielbia tam chodzić więc nie mam wyjścia:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ocho Tadzio wstał i szuka Stasia. Chyba w środku jeszcze śpi bo zapomniał że Staś w przedszkolu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry