reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mąż z psem ;-)

Kasia, tak jutro przestawiamy czas :tak:;-):-)

Viki nie bądź taka... Zapraszam Cię na kawkę i ciacho :-):-):-)
A jak coś to może w wawie... tylko boje się podróży autobusem z młodą...:zawstydzona/y:

Sylwia kopnij swoje lenistwo w d... i wpadaj częściej!

Dobra to ja już nie wiem co z tymi witaminami. Mama też mi zawsze mówiła że jak coś bierze to multiwitaminy odstawiać... :eek: ehh... nie ważne... ;-)

reklama
Hejka.

Stefanko a wiesz że do Karkowa z Rzeszowa jest bliziutko bo zaledwie 140 km. Mało tego ja dość nie daleko od Rzeszowa mam dziadków:tak::tak::tak::tak: No i wiesz ja Ciebie też lubię więc może do Krakowa - pięknego królewskiego miasta :tak::tak::tak::tak::tak:

U nas już trochę lepszew nastroje. Powoli godzimi się ze smutnymi zdarzeniami. Ale jeszcze najgorsze przed nam bo pogrzeb. I szczerze mówiąc nie wiem czy chcę tam jechać. To znaczy chcę ale się boję.

Wczoraj dopadł mnie jakiś wirus żołądkowy alwe na szczęście już dziś mi przeszło:tak::tak::tak::tak::tak: I teraz czeka nas wielkie sprzątanie bo w domu jest okropny syf:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

hej
mu u dziadków-J.drzewa przesadza z teściem
a my z ciotką siedzimy.
znowu leje......
miałam iść do miasta na spacer z Kubciem
i ...chyba pojedziemy samochodem.

ząb na razie przestał...ale nie wiem czy znów nie zaboli
Śniło mi się dziś że nam buchnęli auto...........

Hej!
Ale pogoda bezndziejna. Znów coś siąpi z nieba. A Filip wyrwał mi z przycisk spacji i teraz mi coś słabo działa. :wściekła/y::wściekła/y:

Paula z tymi witaminami to jest tak, że należy ograniczyć ich przyjmowanie wtedy, jak przyjmuje się leki, których wchłanianie ograniczają witaminy. Nam też lekarka kiedyś kazała nie dawać sanostolu, ale jak Filip miał przepisany antybiotyk, bo wit. niektóre zmniejszają wchłanianie leku.
Weroniczka, dobrze, że już lepiej.

a ja to sie zastanawialam ostatnio którą z was odwiedzić....asię? jutrzenkę czy paulę? bo chyba wszystkie mieszkacie w miare blisko wawy
Powiem Ci, że ja to mieszkam nawet w samej wawie, hehehehe.

Kasiamaj, jak ząb boli to wyrwać.:tak::tak::tak:

hej

a ja mam jakąs kluche w gardle...bleeeee

za oknem znow deszcz..ja nie wiem jak dzis wytrzymam caly dzien w domu z tymi moimi bestiami...

hej
viki mam podobne obawy hehe dlatego sie urywam z domu :) SAMA !! a co!! silo mi sie ze kupowalam szczotke do wlosow i to byl sen proroczy hehhee musze kupic juz teraz hehe to przeznaczenie :)
jestem przeziebiona ale jakos tak fatalnie sie nie czuje. moze datego ze sie wspomagam homeopatia.
weroniczka :) dziekuje.
kasia maj nie ma to jak zaproszenie prosto z serca : (
sylwia poprostu kupuje dla kolezanki bilet bo jedziemy na cruftsa i tak z ciekawosci popatrzylam i bilety sa na listopad bezwstydnie tanie, stad moj pomysl ale jak sie okazalo - niewypal.

dzien dobry:)
STEFCIA ja ci serdecznie zapraszam do siebie:) nie ma to jak czyste powietrze cisza , spokuj i .... a i jeszcze jeden plus to zbierzesz sobie plony tyle ile chcesz:))

a mi sie dzis sniło ze siedziałam z kolezanka w samochodzie i ona gdzies tam musiała wyskoczyc i mnie zostawiła i gosciu podszedł i mi torebke zacza wyrywac a ja go zaczełam okładac i w reku miałam klucze do mieszkania i go tymi kluczami dawałam i mu twarz pocharatałam ........

reklama
i ja sie witam

moj zlosliwy synek wstal o 7 :wściekła/y::wściekła/y:, a w tygodniu jak wychodze do pracy przed 8 to zawsze jeszcze spi :dry::dry:, ale dzis wiadomo, wolno sobota wiec wstawaj matka :crazy:

Viki ja rowniez Cie zapraszam.
A gdybys chciala sie spotkac w Wawie to tez mozna by sprobowac cos zorganizowac :tak:, jakby dziewczyny jakies chcialy to mozna cos pomyslec :-). Najgorsze tylko ze to przez 1 listopada wiec wyobrazam sobie co bedzie na drogach, nie lubie tego okresu bo korki wszedzie.
ooo albo jedziemy na parapetowke do Pauli ;-);-):-D:-D:-D

A Stefanka najpierw obiecala ze nas odwiedzi a jak wszyscy zapraszaja to ona sie wycofuje. Ale z wiosenna-letniego zlotu sie nie wymigasz :no::no::no: bo jak tak to ja tam do Ciebie polece i tak bede wygladac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Weroniczka a jakie Ty te leki homeopatyczne kupujesz, moze i ja przy nastepnym przeziebieniu sprobuje,

Kasia, Elcia ale macie sny :szok::szok:

a tak odnosnie nastepnego spotkanka to ktory miesiac proponujecie??, w tym roku proponuje sie tym wczesniej zainteresowac zeby jakas fajna kwatere znalezc i zeby dziewczyny z zagramanicy ;-) mogly loty zarazerwowac.
Kacha, Sylwia, Alex i Stefanka mam nadzieje ze na Was bedziemy mogly w tym roku liczyc na wszystkie a nie tylko na Sylwie :cool2::cool2:

chyba sie wezme dalej za malowanie salonu bo w takim tempie to do konca roku nie umalujemy :confused::confused::confused:, a chcialabym na urodziny kuby zeby bylo pomalowane, listwy pozakladane i zeby zdazyla posprzatac bo naraize to tylko ogarniam bo codziennie malujemy po trochu.

Do góry