reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga-no...żeby mi to ostatni raz było :wściekła/y::-p-jaka nitka...:sorry:do jakiej klamki...
brrrrrr....sama sobie wyrwij.:-D:tak:(tak moi dziadkowie-podobno mleczaki wyrywali)
bo u mnie to ktoś nieźle musiałby pierduknąć tymi drzwiami....:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
juz wiem kal.aga !!! wiem ze buduja bo robia to juz ze 100 lat i nie bardzo wierze ze dozyje jego otwarcia :(
kasia maj czytam czytammm no panika. tylko ze ja nawet nie wiem gdzie ty mieszkasz...

za lasem przy drodze asfaltowej niedaleko wiaduktu,nad dwoma stawami.przy kilku dużych jesionach :tak::-):-pstoi nasza chatka.-trafisz???
jakbyś jechała pociągiem W-wa-Gdańsk to koło mnie jedziesz.
no np.tak od Asi-do Doty po drodze wysiadasz u nas.:tak::-)

dobry wieczor

ja dzis samotna, R ma sluzbe wiec ja sama siedzie, tzn z Kuba

Kasia bidulko wspolczuje, wiem co to znaczy jak mnie ostatnio bolal. A Stefanka to wiesz musisz jej wybaczyc, moich tez nie czyta :-p

chyba ide sie kapac zaraz

a ja to sie zastanawialam ostatnio którą z was odwiedzić....asię? jutrzenkę czy paulę? bo chyba wszystkie mieszkacie w miare blisko wawy a w sobote za tydzien jade z chlopakami na lotnisko po meza...

ale chyba nie odwiedze nikogo:-p:cool2:

reklama
Dziewczyny a ja Was wszystkie zapraszałam a żadna nie chce przyjechac:-:)-(

Stefanka a ja byłam pewna że Ty sobie żartujesz:-p Chciałam nawet napisac że do mnie jest całkiem blisko Rzeszowa i możesz wpadac:-D

Magdalenka ja co jakiś czas wybieram zdjęcia do wywołania bo jednak te w albumie mają swój urok. Ostatnio wywołałam aż 250:szok::-p

Wiecie co, ja mam ostatnio straaaaasznego lenia i chociaż podczytuję codziennie to pisac nie chce mi się kompletnie:-(

Do góry