reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ej dziewczyny wiecie co ?? moge przyleciec do polski na 3 dni w listopadzie ale do rzeszowa :) macie jakies pomysly ?? co ja moge robic w rzeszowie ?? i jak sie z wami zobaczyc ??
a moze ktoras z was do mnie przyleci ??

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry

Stefcia oo to bomba, dowiedz sie to moze od Ciebie lataja samoloty do Mińsk, co prawda mamy lotnisko wojskowe ale moze jak z kims zagadasz to Ci tu zrobia przystanek na żadanie :-D:-D:-D. I spelni sie Twoje marzenie zeby mnie zobaczyc :-p:-p:-p:-):-):-)

a ja wlasnie opycham sie bagietką z maselkiem czosnkowym na cieplo. Pyyyycha

milego dnia kobietki

Hej!!!

Stefanka
ło matko tylko tam latają samoloty od was? :shocked2:
Ja to jestem niestety nie samochodowa więc pewnie odpadam na dalsze podróże... :-(

Jutrzenka a Ty w pracy tak się delektujesz tą czosnkową bułeczką? :sorry::-p
Ja je kupuje w biedronie ;-) i zapiekam w piekarniku... miodzio... :tak::-)

Co dziś porabiacie?
Ja mam małe sprzątanko bo D dziś przyjeżdża :-) ale się cieszę... :-)

Paula kolo Urzędu jest sklep Społem i tak rano maja takie te krotsze bagietki ponacinane w poprzek i wypelnione maselkiem czosnkowym. I rano przed 8 maja cieple :tak::tak:. I dzis taka sobie wlasnie kupilam na sniadanko, bo ja w domu przed wyjsciem nie jem, tylko w pracy albo jakas buleczke, albo jogurt naturalny. :tak:

A w biedronie sa takie bulki?? Juz gotowe?? Gdzie one leza i po ile sa?? W nas w sklepie po 3 zeta a w Tesco po 3,7 (takie zimne, leza w lodowkach do podrzania, ale nie kupowalam tam jeszcze)

mielgo sprzatanka :tak:

hej:-)
paula- ja daję Łukaszowi cebion multi 5 kropelek, a jak zaczyna go coś brać tzn. jak ma katar to podaję ceruvit w syropie. To jest od 3 lat, ale pediatra powiedział żeby to podawać, bo Łukasz jest wagowo i wzrostowo prawie jak dziecko 3 letnie i stwierdził że nie zaszkodzi. Albo daje więcej kropelek cebionu. A jak ma zaczerwienione gardło to syrop z babki lancetowej (to też lekarz polecił).
Na szczęście pierwsza choroba Łukasza tej jesieni szybko minęła i wystarczyły tylko witaminy i nacierania pulmexem:tak::tak::tak:
acha paula jeszcze jedno pytanie: dlaczego preparaty witaminowe trzeba odstawiać przy katarze lub gorączce? Mi lekarz zalecał zwiększanie dawki:sorry:

viki-
dobrze że poszłaś do lekarza z Damianem:tak::tak::tak:
alex- zrówka dla was wszystkich:tak::tak:

wyobraźcie sobie, że w mieście w którym pracuję kobieta 25 letnia zmarła w nocy na bezobjawowe zapalenie płuc. Żadnych objawów, gorączki kaszlu nic a którejś nocy zaczęła się dusić i nie uratowali jej. Straszne:szok:

stefanka- zdrówka kuruj się:tak:. Wyobraź sobie że dopiero teraz zobaczyłam gdzie ty mieszkaszi tak się zastanawiałam czemu cię wywiało tak daleko od takiego pięknego Lublina:sorry: A wiesz że budują lotnisko w Świdniku?
kasiamaj- ale smakowicie wyglądają te ciasteczka:-p
weroniczko- nie dziwię ci się wcale że spać nie możesz. Trzymaj się dzielnie.

ide trochę poprawcować ale będę lukać od czasu do czasu:tak::tak::tak:

Stefanko-u nas jest kilka wielkich łąk przy domu-więc może tu uda Ci się wylądować???:-)-jakby co to ja zapraszam!!!!-serio!!!
no to co z tym pomysłem szalonym???
Paula-dziś cała w skowronkach ;-)
Alex-bierz ile chcesz :tak::-D-na zdrowie niech ci służą.

uf...i zapomniałam co miałam napisać....:-D:-p

u nas znów szaro buro i ponuro!!!!! :zawstydzona/y:

ale miałyście produkcję nocną..........

reklama
Do góry