reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej Weroniczka

a jakos zlecial, u nas dalej awaria oprogramowania i pracowac normalnie nie mozna bo wszystko w systemie komputerowym wiec kupka zaleglosci zaczyna sie tworzyc. Dzis znow u nas nie bylo w domu pradu, w duzej czesci okolicy dalej nie, nawet w Wydarzeniach pokazywali ze na mazowszu okolice minska i otwocka najgorzej :no::no:.

Wkurza mnie juz to, niby juz mamy prad ale jakas mala moc, okap mi slabo dziala, zmywarka przerwala program i pikala a woda w niej stala :crazy::crazy:. No i dalej pelno sniegu lezy :crazy:. A ja w sobote na wesele ide
Swoja droga ciekawe co z tym weselem, przeciez normalnie sroda czwartek piatek to juz jest gotowanie pieczenie itd, Jak jutro dalej nie bedzie pradu to ja nie wiem czy bedzie jakies zarcie na tym weselu :eek::eek::eek::eek: i innych w naszej okolicy :eek::eek::eek:

Udalo Ci sie kupic rekawiczki?? Ja tez jeszcze nie mam dla kuby, tzn mam ale takie cieplejsze do kompletu ze spodniami i kurtka na zime ale takich na teraz nie mam. Z tamtego roku mam ale taka jasna zielen a kuba ma w tym roku kurtke niebieska na jesien :sorry::sorry:
A i mialas nam pokazac swoje dzielo tzn plaszczyk dla Malgoni :tak:

reklama
Hej!
Ja tylko na momencik w sprawie rękawiczek. W H&M są jednobarwne dla chłopaków. Kupiłam Filipowi na teraz takie z palcami. Są to jakby podwójne rękawiczki składające się z dwóch warstw - jedna normalna z palcami, a wierzchnia taka jakby z odciętymi samymi czubkami palców. Można ją ściągnąć i nosić oddzielnie :-) Koszt 15zł
Polecam:-)

Asia dzeki za info tylko ja niestety nie mam kiedy pojechac :-(

a gdzie jest reszta

nie podoba mi sie to normalnie, w lato pustki bo niby spacerki a teraz to co???

gdzie jest Magda, Viki, Grzechotka, Monia, Agatka, Kacha, Kata, Elcia, Dota, Anetka, Kasia !!!!!!!!!!!!!! HALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

babeczki ja ostatnio to tylko czytam :-(
jak mogę pisać to nie ma z kim niestety a sama do siebie pisać nie będę i czekać aż któraś się odezwie bo to bez sensu :-(
a dzisiaj w ogóle młodej nie kładłam na drzemkę bo pospałyśmy rano prawie do 9 i żywa była aż do wieczora :-) za to ja jestem flak...
pojechaliśmy do moich rodziców i w drodze powrotnej nam usnęła więc w domu przebrałam ją w piżamkę i do łózka. trochę się rozbudziła i płakała ale śpi
a i ja zaraz idę legnąć bo cały dzień dzisiaj z małą :sorry:
ja nie wiem jak to będzie jak skończą się drzemki :sorry:

dota nadal nie ma neta bo jej smsowałam dzisiaj czy nie utonęła ;-)
jutrzenka zapomniałaś o alex

buziaki kobietki :*

w lato spacerki a teraz dziewczyny pozamarzały :tak::tak::tak:
dlatego chyba takie pustki tu panują?????:sorry::sorry::sorry:

oj ...nie ładnie nie przywitałam się...ale ze mnie świnia :-D
dobry wieczór Paniom :-p

u nas dziś prądu brakło-w sumie 7 godzin.(jakąś całą stację wymieniali) i dzięki Bogu bo może teraz będzie inaczej a nie ...byle wiaterek piżdziu-miżdziu i prądu nie ma!!!!)

byłam dziś sobie na zakupach...ochhhhh...sama samiutka...J w domu to z Kubą został a ja mogłam sobie pobuszować i porozglądać się za tym co mi potrzeba.
nawet nie zauważyłam jak mnie 4 godz.nie było :-D:tak:

ale po powrocie moje panisko nie miały żadnego ALE więc git.

zabrałam KUbcia na spacerek w koło domu-wyszalał się na łące-i jak wróciliśmy zasnął jak aniołek.i znów miałam wolne na 2 godz.

Stefanko-a co to za tekst???:shocked2:......."już nie piszę do Ciebie"...:-p
ładnie to tak koleżankę olewać????
Aga-no to masz już Łukaszka ubranego zimowo.
Baśka-Tobie też zdrówka.
Jutrzenko-kurcze tyle śniegu.....-szok.
Paula-to Julcia miała frajdę.
Asiu-też bym chętnie kupiła...ale do najbliższego H&M mam 100km. może znajdę coś na miejscu-teraz dopiero wchodzą zimówki.

dla reszty buziole.

o kurcze zapomnialam wczoraj przekazac wiescie od Grzechotki!! ma zepsutego kompa ale teskni i placze okropnie za nami! ma nadzieje sie wkrotce odezwac.
jutrzenka a kiedy bedziesz hmm nawozila hehe ??

reklama
kasia to mówisz, że urwałaś się ze smyczy dzisiaj? ;-)
wyszłabym zmłodą na dwór ale taki wiatr, że łeb chce urwać :wściekła/y: na termometrze 3 st. więc przy wietrze odczuwalna dużo niższa :-(
stefa a co ty za uprawę się bierzesz, że tak podpytujesz? :-)

Do góry