reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
mi się właśnie skończył ;-) a abstynencję taką wprowadziłamw tym miesiącu, że dwa razy miałam erotyczne sny z własnym mężem :-D
a w ogóle na ten młodej kaszel - w końcu się odrywa ale się nie skończył - przepisała jej clemastium i homeopatyczną malię. ten drugi jest przepyszny syropek, malinowy i sama woła żeby jej dać :tak:

no Kata-ale wypościłaś męża..

o jak już jesteśmy przy tym temacie......ostatnio czytałam horoskop imienny-erotyczny :-D-nie wiedziałam że Wy możecie mieć takie ukryte skłonności i przypadłości-choć zdarzały się też i niezbyt fajne ale były też i śmieszne.
6.gif

oo dwie Kaski sie przebudzily ;-)

Kata nie zapomnialam o Alex, ona jest w Polandii wiec ma ode mnie rozgrzeszenie

Stefanka oo biedna Grzechotka, a wiesz moze co z Pryzybela, wroci do nas czy juz nie ??. A o nawozenie pytasz, jeszcze tego nie doczytalam to Ci nie pomoge w Tojej gospoarce :-p

Kasia a co fajnego kupilas?? Masz juz kiecke na wesele. Ja buszowalam po sklepach i nic nie znalazlam na moje szanowne 4 litery, ide w tej samej co na ostatnim bylam :sorry::sorry:

Jutrzenko-nie wiem???sama w co d...wsadzić...:-D-do tego mam @ więc nie uśmiecha mi się w kiecce paradować-może tylko na początku wystąpię w sukience a potem w portki skoczę???
mam jeszcze dwa warianty oprócz tej w której byłam ostatnio.
i się waham ......(może sis mi doradzi)-bo ubieramy się u moich rodziców.
dom weselny panny młodej jest w tym samym bloku co moi rodzice mieszkają 4 klatki dalej -to wychodzimy od moich.-więc bliziutko
tylko nie wiem co z butami -trafi w kozaki wskoczyć.....:sorry:

ja jest jeszcze chwilke, tylko chwilke sie zawieruszylam bo robilam fotke moim nowym sciana w salonie, a wlasciwie nie nowym tylko w innym kolorze ;-). Chce zobaczyc jak te kolory na zdjeciu moim wygladaja i jak to sie ma do zdjec na stronie producenta

reklama
Do góry