reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć babeczki wietrznie i deszczowo ;-)

kaszlemy obydwie. wczoraj musiałam już z młodą do przychodni iść żeby ją osłuchali bo skubana dychwi a nic łykać nie chce :sorry: osłuchowo na szczęście jest czyściutko. ja spijam nieszczęsny eurespal a młodej kupię coś innego.
tylko pogoda fatalna i wyłazić się nie chce :sorry:
na drzemki w dzień ledwie już mi się kładzie i chyba powoli od spania będziemy się odzwyczajać - może wieczorkiem pójdzie wcześniej spać ;-)

poza tym u nas nic ciekawego się nie dzieje :no: rutyna ;-)

reklama
heloł...
katawoj zdrówka dla was...
no i dla oliwci:tak:

u nas ze spaniem bez zmian. paweł spi o 9 rano jakies 40 minut i pozniej o 14 okolo godzinki, poltorej, a spac chodzi o 19/19.30 i spi do 6.30
tak ze mam luz:-)

mam do was dziewczynki pytanie..
ile wasze dzieci pija w ciagu dnia i ewentualnie nocy???chodzi mi o herbatki, soki wode itp, nie o mleko

viki ale masz śpiocha w domu :-p

moja wypija w dzień około pół litra - nie wódki :-D;-)
tak przeliczam bo ma kubek ok. 200 ml i wypije ze dwa w ciągu dnia. czasami zdarza się więcej jak np. nie ma apetytu

hej malutkie
juz wrocilam, nie ma to jak wycieczka szkolna :)
viki moja latorosl wypija podbnie jak katy czyli okolo dwoch kubkow dziennie wody bo my jej dajemy tylko wode.
kata woj jak ci rutyna przeszkadza to zapraszam do mnie :) u mnie w pracy sie zawsze cos dzieje a teraz potrzebuja jakies kadry opiekunczej czy cos :)

Hej po raz drugi!!

Kata, a co małej jest? Przeziębione jesteście, czy to kaszel alergiczny? Mam nadzieję, że szybko minie.
Viki, no to u nas więcej Filip pije. Bo około litra- i to różnie:woda, sok malinowy, a dziś np. pije herbatkę ziołową :-) Czasem zdarza się, że wypije mniej lub więcej, ale najczęściej tak 750 - 1000ml.
Elcia, zdrówka dla Oliwki:tak::tak:Antybiotyk ma na to gardło?
Aga, a co tam w pracy? Robotą cię pewnie zawalają, bo piszesz, że zajęta byłaś...

reklama
Stefanka i vice versa
langue48.gif

Do góry