reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kopnie mnie któras w tylek zebym posprzatała???????
powiedziałam Oliwce: "kopnij mame w tylek zebym sie ruszyła" a ona wstała i mnie kopie .......ładnie co?
KASIAMAJ achoj

cześć babeczki :-)odtajałam :-p wczoraj w mieszkaniu było masakrycznie zimno a grzać zaczęli dopiero popołudniu :sorry:
u nas nic ciekawego - zresztą jak zwykle :-p
wczoraj byli znajomi z synkiem to dzieciaki poszalały a my sobie pogadaliśmy ale kurcze jeszcze trzeba młodych pilnować bo czasami to mają straszne pomysły :eek: i tak lataliśmy z jednego pokoju do drugiego a kawa w locie ;-)

dota pisała mi smska dzisiaj, że od poniedziałku już są na swoim ale jeszcze nie ma neta, no i pozdrawia oczywiście :tak:
elcia no co się dziecku dziwisz?? sama chciałaś :-D
kasiu dziękuję za kawkę! :-) i wiem babka, że se dasz radę! bo kaśki to obrotne są nie? ;-) jak nie drzwiami to oknem :-) trzymam kciuki!

kurcze w domu od tych kaloryferów cieplełko a jak się wychodzi na dwór to piździ mimo słońca :eek: w każdym razie ja już młodej rajstopki pod spodnie zakładam (aga chyba pytała) na dworze pustki, na placu ani jednego dzieciaka :-)

dla reszty kobitek uściski :*

reklama
Do góry