reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Asiu ja te chleby piekę własnie w piekarniku. To są chleby na zakwasie i żeby je upiec trzeba sobie taki właśnie zakwas hodować w domku
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ach Stefanko trzeba mieć troszkę zakwasu i trzeba go co dwa dni dokarmiać mąką żytnią. Ja dostałam taki kwas od bratowej ale ona poszła do pikarni i tam spytała czy mogli by jej odsprzedać odrobinę takiego kwasu no i kupiła. A to wystarczy dosłownie odrobinka bo podem sama sobie go namnażasz tyle ile potrzebujesz
alex3meyer
Matka gagatka
no to se upieklas.....eeee juz myslalam ze sobie upieke chleb prawdziwy...
weroniczka przyslij !!
Czesc dziewczyny w ogole :-)
U nas wszystko ok, Oliwierkowi tylko maly strupek zostal, wiec jest super :-)
Kupilam tez bilety do Polandii i jade 28 wrzesnia, czyli za 10 dni:-):-) ach jaka jestem happy! :-)
kasiamaj
mama 2007/2010
hej
mnie też już nikt nie pamięta...:-(
a ja melduję że żyję..
biegam za młodym i zastanawiam sie skąd on ma takiego spida???
albo raczej po kim???
nauczył się włączać światło...i teraz wszędzie zapala...-tylko że zgasić nie potrafi bo już nie sięgnie.....
wczoraj byliśmy na poszukiwaniach skarbów jesieni...
mamy kasztany żołędzie i robimy ludki
Stefanko-mówiłam o tej lasce z ogłoszenia które zamieściła Dota
Paula-jadamy jadamy-mniam!!!Kuba bardzo polubił taką kukurydzę-choć tej z puszki nie chce a J.to sie wręcz nią objada!!!
Jutrzenko-ale Kuba słodko śpi.
Aga-na obiad był kurczak po seczuańsku-piersi smażone w sosie z paczki kupionym w biedronce i ryż do tego.
a czemu zaraz wyobrażnia????
Viki-jak się czujesz???-zdrowiej!!! szybciutko!!!!
Kata-to podobnie jak u nas kreda w ruch...my mamy chodnik cały przed domem wymalowany-zaczęło się kiedyś u dziadków takie malowanie i trwa do dziś
Baśka-pamiętamy pamiętamy.
u nas z myciem głowy nie ma problemu.
Kuba znów miał kleszcza-właśnie J znalazł go jak kapał młodego -bylismy tylko chwilkę w lesie!!!!!
no i tarzaliśmy się w słomie....-ale fajowo!!!!
mnie też już nikt nie pamięta...:-(
a ja melduję że żyję..
biegam za młodym i zastanawiam sie skąd on ma takiego spida???
albo raczej po kim???
nauczył się włączać światło...i teraz wszędzie zapala...-tylko że zgasić nie potrafi bo już nie sięgnie.....
wczoraj byliśmy na poszukiwaniach skarbów jesieni...
mamy kasztany żołędzie i robimy ludki
Stefanko-mówiłam o tej lasce z ogłoszenia które zamieściła Dota
Paula-jadamy jadamy-mniam!!!Kuba bardzo polubił taką kukurydzę-choć tej z puszki nie chce a J.to sie wręcz nią objada!!!
Jutrzenko-ale Kuba słodko śpi.
Aga-na obiad był kurczak po seczuańsku-piersi smażone w sosie z paczki kupionym w biedronce i ryż do tego.
a czemu zaraz wyobrażnia????
Viki-jak się czujesz???-zdrowiej!!! szybciutko!!!!
Kata-to podobnie jak u nas kreda w ruch...my mamy chodnik cały przed domem wymalowany-zaczęło się kiedyś u dziadków takie malowanie i trwa do dziś
Baśka-pamiętamy pamiętamy.
u nas z myciem głowy nie ma problemu.
Kuba znów miał kleszcza-właśnie J znalazł go jak kapał młodego -bylismy tylko chwilkę w lesie!!!!!
no i tarzaliśmy się w słomie....-ale fajowo!!!!
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
kurde nogi mnie bola, jakis pracowity dzien mialam
Kasia kurde straszne z tymi kleszczami, a szczepiliscie Kube??.
My tradycyjnie w niedziele pojdziemy na obiad gdzies na miasto to i na spacer do parku pojdziemy i tez kasztany pozbieramy
Kasia kurde straszne z tymi kleszczami, a szczepiliscie Kube??.
My tradycyjnie w niedziele pojdziemy na obiad gdzies na miasto to i na spacer do parku pojdziemy i tez kasztany pozbieramy
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-miałam zamiar...ale w przychodni babka mi powiedziała że najlepiej w okresie zimowym takie szczepienie przeprowadzić....no to poczekamy-na szczęście J już jest obeznany na temat kleszczy-dobrze że wyciągamy je tak szybko.
Edit-muszę się jeszcze porozglądać za butami na wesele...bo mam tylko z odkrytymi palcami 2 pary...a jak będzie brzydka pogoda -to sobie w buty wody nabiorę....
Edit-muszę się jeszcze porozglądać za butami na wesele...bo mam tylko z odkrytymi palcami 2 pary...a jak będzie brzydka pogoda -to sobie w buty wody nabiorę....
Ostatnia edycja: