reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

ja troche popracowalam i teraz jem i odpoczywam :-D:-D

umylam sobie okno w kuchni i zalozylam firanke .

musze umyc wszystkie i szlag mnie trafia bo nie znosze tego robic a mam milion okien :angry::angry: do tego bialych :angry::angry:, jak moglam byc takia glupia i biale kupic:crazy::crazy:. Fakt ze jak ja kupowalam to braz nie byl taki popularny i byl cholernie drogi. Ale trudno, pocieszam sie ze jak R pojdzie na emeryture i wezmie odprawe to wymienie sobie na nowe brazowe i wtedy tez jakas elewacje zrobimy :tak::tak:

Grzechotka no to super, fajnie ze sie Kubus przyzwyczail, napewno Ci lzej na sercu

Dotka o 10:45 po spacerku to o ktorej Ty wstajesz i wychodzisz :szok::szok::szok: chyba o 6 rano :-p:-p:-p

Elcia zakopuj dola i wracaj tu szybciochem ;-)

Aga to owocej pracy.

kurde a wiecie ze mi juz tydzien urlopu zlecial :baffled::baffled::baffled:, wkurza mnie to ze przez kube i moja chorobe caly tydzien w domu przesiedzialam :wściekła/y:.

Dzis R ma sluzbe i jestem sama az do jutra rana a ok 15 przychodzi jego 2 kolegow z pracy z zonami na grilla. Fajnie juz dawno nie jadlam nic z grilla a to pewnie ostatni w tym roku.

I tak sobie mysle ze moze potem pojade do tesciow na dzialke tam gdzie sie buduja bo oni tam maliny maja to bym pozrywala i soczek zrobila :tak::tak:.

hmm dobra bo potem nikt tych wypocin nie czyta na pol strony

a juz napewno nie Stefanka bo powie ze na dole juz nie miala i jej sie nie chcialo przegladac forum :-p

reklama
Jutrzenka;-) specjalne wytłumaczenie dla Ciebie:
po sniadanku chodzimy na spacerek,czyli tak miedzy 9 a 10 na godzinke...a potem po obiadku drugi spacerek dluzszy i we trojke:-):tak:
(tak sobie mysle-czy Ty mnie zrozumiesz??pewnie bedzie ciezko:-p:rofl2:echhh...:-p)

Brawo dla Kuby! pewnie mamusia dumna:tak:

ide sie polozyc spac..chociaz na godzinke:-)

pozdrawiam wszystkie panny!:-)

Dzień dobry.
Pamięta mnie kto jeszcze??
Kurczę dziewczyny uznania dla wszystkich!!! Normalnie podziwiam Was jak potraficie pracować, utrzymać dom, wychowywać dziecko (i) i jeszcze mieć chwilkę na BB. Ja ostatnio wysiadam. Nie mam na nic czasu, a jeszcze parę dni temu załapałam anginę i strasznie boli mnie gardło.
Nie wiem co u Was bo muszę dopiero nadrobić, ale u nas tak sobie. Alex nadal męczy się z biegunkom. MA 1 dzień , 1 dzień przerwy, albo ma 2 dni i 1 dzień przerwy. Tak już 2 tyg. Wszystko jest w porządku tylko biegunka. Ledwo zaczął znów wołać na nocnik to znów ta ch... biegunka się przyplątała. Lekarka powiedziała że to z zębów, ale ileż można????????????????
Ja właśnie uszyłam sobie firanki, do łazienki kupiłam nowe a dziś idę jeszcze kupić do przedsionku i na hol.
To tyle.

ps: Weroniczko - paczuszka doszła??

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH I MIŁEGO DZIONKA PAPA

Aga ja tez mam za tydzien imprezke integracyjna w pracy,

Dotka jakos nie kumam :confused::confused:;-)

Paula lomatko a jak Wy na spacer wychodzicie?? Amelka w wozku a Julka na nogach pewnie. Pisalas wczesniej czy lepiej sie mieszka niz w bloku, to ja chyba cos przeoczylam, to Ty nie mieszkasz w bloku teraz??

Baska kurde wspoczuje tyle czasu biegunka :no::no:. A organizacyjne ja jakos daje rade, po pracy robie rozne rzeczy jak kuba nie spi a jak on idzie do lozeczka to wtedy ja na kompa :-D

Viki dopiero co swoja zwalczylam to nie biore Twojej. Zdrowka zycze

Jutrzenko Julka już od miesiąca nie uzywa wozka swojego ;-) sluzy on bardziej do wozenia zakupow. ;-):tak:
Wiec jest tak jak sie domyslilas. Amelka w wozku a Julka idzie na nozkach ze swoim woziem i z lalą :-) I powiem Ci szczerze że robimy na prawdę spore spacerki i córa daje dzielnie rade :tak:

No nie mieszkam w bloku ;-) tylko w kamienicy. Jest tu 6 mieszkań z wejsciem od podwórka i sklep na dole od ulicy :tak: Mieszka sie o niebo lepiej. Cisza, spokój, bardzo słoneczne mieszkanko.:-) Mam okno w kuchni... rewelacja.:-):tak:
A tam w bloku. Koszmarna nora... wiecznie ciemno, zimno i wilgotne powietrze... brrr... :baffled:

Miłego dnia... bede wieczorem :-)

Heja.

My dziś po krótkim spacerku bo zmarzliśmy. Wydawało mi się że na polku cieplutko więc cienko ubrałam nas ale okazało się że w cieniu jest bardzo zimno a u nas jest głównie cień bo jest dużo drzew.
A jutro wyjedżamy na weekend na Śląsk. Ale się cieszębo jedziemy do naszych najlepszych znajomych.

Paula a nie myślałaś o kupieniu takiej dostawki? KIDDY BOARD dostawka do wózka (735016284) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam dla Tadeczek i sprawdza mi się rewelacyjnie. To był naprawdę strzał w dziesiątkę z tądostawką:tak::tak::tak::tak:

Basia paczuszka dotarła a pieniądze przeleję Ci w poniedziałek bo ja nie umiem z mBanku robićprzelewów a tam mam konto:baffled::baffled::baffled::baffled:

No i tyle bo idę chlebuś piec.

Dla reszty całuski i buziaczki.

Do miłego

reklama
Hej!

Aga, myślałam, że jakąś innowacyjną metodę podasz, żeby nie sięgać po faje, a Ty, że jednak zapaliłaś, hehehe:-D:-D
Viki, ja mogę wziąć od ciebie chorobę. Tyle ich mam, że kolejna już mi nie zrobi różnicy:-D:-D
Jutrzenka, to dziś "balujesz" sama w domu... Nie szalej tylko za bardzo, żeby mąż miał do czego wracać;-);-)
Paula, dobrze, że jesteś zadowolona z mieszkania. No i świetnie sobie radzisz jak widzę z "mini żłobkiem".
Grzechotka, no widzisz, kryzys żłobkowy mija i Kuba będzie co raz bardziej zadowolony. Kryzys z pracą też minie, czego Tobie i Atacie życzę:tak::tak:
Basia, ja Cię pamiętam:tak::tak: I też nie zawsze mam czas na BB:tak::tak: Pewnie jak każda z nas.
Weroniczka, a jaki chlebek upiekłaś?

Do góry