reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

ja troche popracowalam i teraz jem i odpoczywam :-D:-D

umylam sobie okno w kuchni i zalozylam firanke .

musze umyc wszystkie i szlag mnie trafia bo nie znosze tego robic a mam milion okien :angry::angry: do tego bialych :angry::angry:, jak moglam byc takia glupia i biale kupic:crazy::crazy:. Fakt ze jak ja kupowalam to braz nie byl taki popularny i byl cholernie drogi. Ale trudno, pocieszam sie ze jak R pojdzie na emeryture i wezmie odprawe to wymienie sobie na nowe brazowe i wtedy tez jakas elewacje zrobimy :tak::tak:

Grzechotka no to super, fajnie ze sie Kubus przyzwyczail, napewno Ci lzej na sercu

Dotka o 10:45 po spacerku to o ktorej Ty wstajesz i wychodzisz :szok::szok::szok: chyba o 6 rano :-p:-p:-p

Elcia zakopuj dola i wracaj tu szybciochem ;-)

Aga to owocej pracy.

kurde a wiecie ze mi juz tydzien urlopu zlecial :baffled::baffled::baffled:, wkurza mnie to ze przez kube i moja chorobe caly tydzien w domu przesiedzialam :wściekła/y:.

Dzis R ma sluzbe i jestem sama az do jutra rana a ok 15 przychodzi jego 2 kolegow z pracy z zonami na grilla. Fajnie juz dawno nie jadlam nic z grilla a to pewnie ostatni w tym roku.

I tak sobie mysle ze moze potem pojade do tesciow na dzialke tam gdzie sie buduja bo oni tam maliny maja to bym pozrywala i soczek zrobila :tak::tak:.

hmm dobra bo potem nikt tych wypocin nie czyta na pol strony

a juz napewno nie Stefanka bo powie ze na dole juz nie miala i jej sie nie chcialo przegladac forum :-p

reklama
Jutrzenka;-) specjalne wytłumaczenie dla Ciebie:
po sniadanku chodzimy na spacerek,czyli tak miedzy 9 a 10 na godzinke...a potem po obiadku drugi spacerek dluzszy i we trojke:-):tak:
(tak sobie mysle-czy Ty mnie zrozumiesz??pewnie bedzie ciezko:-p:rofl2:echhh...:-p)

Brawo dla Kuby! pewnie mamusia dumna:tak:

ide sie polozyc spac..chociaz na godzinke:-)

pozdrawiam wszystkie panny!:-)

Dzień dobry.
Pamięta mnie kto jeszcze??
Kurczę dziewczyny uznania dla wszystkich!!! Normalnie podziwiam Was jak potraficie pracować, utrzymać dom, wychowywać dziecko (i) i jeszcze mieć chwilkę na BB. Ja ostatnio wysiadam. Nie mam na nic czasu, a jeszcze parę dni temu załapałam anginę i strasznie boli mnie gardło.
Nie wiem co u Was bo muszę dopiero nadrobić, ale u nas tak sobie. Alex nadal męczy się z biegunkom. MA 1 dzień , 1 dzień przerwy, albo ma 2 dni i 1 dzień przerwy. Tak już 2 tyg. Wszystko jest w porządku tylko biegunka. Ledwo zaczął znów wołać na nocnik to znów ta ch... biegunka się przyplątała. Lekarka powiedziała że to z zębów, ale ileż można????????????????
Ja właśnie uszyłam sobie firanki, do łazienki kupiłam nowe a dziś idę jeszcze kupić do przedsionku i na hol.
To tyle.

ps: Weroniczko - paczuszka doszła??

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH I MIŁEGO DZIONKA PAPA

Aga ja tez mam za tydzien imprezke integracyjna w pracy,

Dotka jakos nie kumam :confused::confused:;-)

Paula lomatko a jak Wy na spacer wychodzicie?? Amelka w wozku a Julka na nogach pewnie. Pisalas wczesniej czy lepiej sie mieszka niz w bloku, to ja chyba cos przeoczylam, to Ty nie mieszkasz w bloku teraz??

Baska kurde wspoczuje tyle czasu biegunka :no::no:. A organizacyjne ja jakos daje rade, po pracy robie rozne rzeczy jak kuba nie spi a jak on idzie do lozeczka to wtedy ja na kompa :-D

Viki dopiero co swoja zwalczylam to nie biore Twojej. Zdrowka zycze

Jutrzenko Julka już od miesiąca nie uzywa wozka swojego ;-) sluzy on bardziej do wozenia zakupow. ;-):tak:
Wiec jest tak jak sie domyslilas. Amelka w wozku a Julka idzie na nozkach ze swoim woziem i z lalą :-) I powiem Ci szczerze że robimy na prawdę spore spacerki i córa daje dzielnie rade :tak:

No nie mieszkam w bloku ;-) tylko w kamienicy. Jest tu 6 mieszkań z wejsciem od podwórka i sklep na dole od ulicy :tak: Mieszka sie o niebo lepiej. Cisza, spokój, bardzo słoneczne mieszkanko.:-) Mam okno w kuchni... rewelacja.:-):tak:
A tam w bloku. Koszmarna nora... wiecznie ciemno, zimno i wilgotne powietrze... brrr... :baffled:

Miłego dnia... bede wieczorem :-)

Heja.

My dziś po krótkim spacerku bo zmarzliśmy. Wydawało mi się że na polku cieplutko więc cienko ubrałam nas ale okazało się że w cieniu jest bardzo zimno a u nas jest głównie cień bo jest dużo drzew.
A jutro wyjedżamy na weekend na Śląsk. Ale się cieszębo jedziemy do naszych najlepszych znajomych.

Paula a nie myślałaś o kupieniu takiej dostawki? KIDDY BOARD dostawka do wózka (735016284) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam dla Tadeczek i sprawdza mi się rewelacyjnie. To był naprawdę strzał w dziesiątkę z tądostawką:tak::tak::tak::tak:

Basia paczuszka dotarła a pieniądze przeleję Ci w poniedziałek bo ja nie umiem z mBanku robićprzelewów a tam mam konto:baffled::baffled::baffled::baffled:

No i tyle bo idę chlebuś piec.

Dla reszty całuski i buziaczki.

Do miłego

reklama
Hej!

Aga, myślałam, że jakąś innowacyjną metodę podasz, żeby nie sięgać po faje, a Ty, że jednak zapaliłaś, hehehe:-D:-D
Viki, ja mogę wziąć od ciebie chorobę. Tyle ich mam, że kolejna już mi nie zrobi różnicy:-D:-D
Jutrzenka, to dziś "balujesz" sama w domu... Nie szalej tylko za bardzo, żeby mąż miał do czego wracać;-);-)
Paula, dobrze, że jesteś zadowolona z mieszkania. No i świetnie sobie radzisz jak widzę z "mini żłobkiem".
Grzechotka, no widzisz, kryzys żłobkowy mija i Kuba będzie co raz bardziej zadowolony. Kryzys z pracą też minie, czego Tobie i Atacie życzę:tak::tak:
Basia, ja Cię pamiętam:tak::tak: I też nie zawsze mam czas na BB:tak::tak: Pewnie jak każda z nas.
Weroniczka, a jaki chlebek upiekłaś?

Do góry