reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no wlasnie nie wiedzialam, nie wiem czy teraz zasne :confused::confused::confused:

kuba sie kapie, ide mu zrobic mleko i tez wskoce pod prysznic

Stefcia to Wy juz po wakacjach, do pracy juz chodzisz??

do zobaczyska ;-)

no jutrzenka widze ze jesli chodzi o mnie to bardzo na czasie jestes hehe ja juz mam 2 tygodnie do kolejnych ferii a o wakacjach juz zapomnialam !!!

jutrzenka ja mam co miesiac tydzien wolnego bo ciezko pracuje :) a jak ktos jak ty siedzi za biurkiem i gra w pasjansa to normalne ze ma mniej :))

Heja:-)

Ja dzisiaj po nieudanych zakupach jestem:-( Chciałam kupic sobie sukienkę na chrzciny ale w każdej wyglądam jak w ciąży:wściekła/y: Chyba będę musiała jakąś bluzkę kupic i w spodnie się zapakowac:baffled:
Ale chociaż dla Olivki sukienkę dostałam i dla Marcelka kurtałkę na zimę:tak:

Viki na pewno smutny widok jak Pabluś tak szuka taty:-( 6 tygodni szybko zleci i znow będziecie razem:-)

sylwia wez nic nie mow !! ja musze kupic jakies kozaki, baleriny i plaszczyk albo kurtke i nic mi sie nie podoba. chyba z rozpaczy kupie UGG-i ale bez przekonania...

reklama
Do góry