reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Nie wszystko tam jest fajne, duzo rzeczy jest takich babcinych ale da się znalezc coś fajnego w przystępnej cenie Np taki płaszczyk jak ja mam to wszędzie jest za około 70 funciszy a ja kupiłam za 30
No i dzieciarni często tam kupuję bo jest niedrogo
A co to jest UGG???????
No i dzieciarni często tam kupuję bo jest niedrogo
A co to jest UGG???????
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
hejka
a ja sobie kupiłam klapki na plaże ;-)
prawie spakowana jestem. dzisiaj miałam dzien wolny i tylko jutro do pracy a w niedzielę fruuuuuuu
kurcze zajadłam 8 pierogów ruskich i jestem mega cięzka
a po za tym co...mam od kilku dni słodkiego Aniołeczka w domu, zrobiłam sobie fryzurkę nową i bardzo bym chciała być szczęśliwa, ale cała reszta ludzi na świecie nie jest...moich ludzi :-(
Zdrowiejcie choroby!
a ja sobie kupiłam klapki na plaże ;-)
prawie spakowana jestem. dzisiaj miałam dzien wolny i tylko jutro do pracy a w niedzielę fruuuuuuu
kurcze zajadłam 8 pierogów ruskich i jestem mega cięzka
a po za tym co...mam od kilku dni słodkiego Aniołeczka w domu, zrobiłam sobie fryzurkę nową i bardzo bym chciała być szczęśliwa, ale cała reszta ludzi na świecie nie jest...moich ludzi :-(
Zdrowiejcie choroby!
Ostatnia edycja:
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
sylwia wstydz sie !! hehe
UGG AUSTRALIA CLASSIC CARDY buty gwiazd, KOLORY 38 (736884250) - Aukcje internetowe Allegro
magda hehe mowisz o rysku pei twoim czlowieku ??
UGG AUSTRALIA CLASSIC CARDY buty gwiazd, KOLORY 38 (736884250) - Aukcje internetowe Allegro
magda hehe mowisz o rysku pei twoim czlowieku ??
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejka
pierwsza sie witam
dzis nie pospalismy przez mojego kochanego meza , zadzwonila mu komorka przed 7 i kuba sie obudzil
Magda my juz jesienia zyjemy a Ty klapki kupujesz , jak mozesz nas tak dobijac
kubeusz oglada bajki, ja jem sniadanie a co u Was ;-):-)
miego dnia lasencje
pierwsza sie witam
dzis nie pospalismy przez mojego kochanego meza , zadzwonila mu komorka przed 7 i kuba sie obudzil
Magda my juz jesienia zyjemy a Ty klapki kupujesz , jak mozesz nas tak dobijac
kubeusz oglada bajki, ja jem sniadanie a co u Was ;-):-)
miego dnia lasencje
dotaZ
Fanka BB :)
dzien doberek:-):-):-)
ja na chwile....dostalam @ tą wredną i booooliwzielam apapy wiec jak sie lepiej poczuje napisze cos do Was,ok?;-)
Magda:-):-)nooo ;-)ciesz sie kochana wakacjami,śliczną fryzurką,grzecznym synkiem:-)
hej Siostra!:-)
ja na chwile....dostalam @ tą wredną i booooliwzielam apapy wiec jak sie lepiej poczuje napisze cos do Was,ok?;-)
Magda:-):-)nooo ;-)ciesz sie kochana wakacjami,śliczną fryzurką,grzecznym synkiem:-)
hej Siostra!:-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
dzień dobry:-)
elcia- hej, a co tak smutno?
asia, stefanka- rozczaruję was z tym papierosem, bo zapaliłam. Ale tylko raz się zaciągnęłam i wyrzuciłam, bo zaczęłam kaszleć, krztusić się, zrobiło mi się niedobrze, płuca mnie bolały a potem nie mogłam się pozbyć tego smrodu. Ochydztwo. I tak sobie pomyślałam jak ja kiedyś mogłam to swiństwo do ust brać bleeee
dziś piątek a ja mam troche pracy jeszcze ech, a myslałam że znów napisze takiego wielkiego posta
miłego dnia:-)
elcia- hej, a co tak smutno?
asia, stefanka- rozczaruję was z tym papierosem, bo zapaliłam. Ale tylko raz się zaciągnęłam i wyrzuciłam, bo zaczęłam kaszleć, krztusić się, zrobiło mi się niedobrze, płuca mnie bolały a potem nie mogłam się pozbyć tego smrodu. Ochydztwo. I tak sobie pomyślałam jak ja kiedyś mogłam to swiństwo do ust brać bleeee
dziś piątek a ja mam troche pracy jeszcze ech, a myslałam że znów napisze takiego wielkiego posta
miłego dnia:-)
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
mmmmmmmmmmmmm nie mam co pisac przywitam sie więc tylko
no może tylko że kuba wczoraj pierwszy raz spał w żłobku i było dobrze nie płakał i spał zjadł normalnie tylko bił sie i ugryzł jakiegoś chłopca w rękę rozbójnik
trzymcie sie
mmmmmmmmmmmmm nie mam co pisac przywitam sie więc tylko
no może tylko że kuba wczoraj pierwszy raz spał w żłobku i było dobrze nie płakał i spał zjadł normalnie tylko bił sie i ugryzł jakiegoś chłopca w rękę rozbójnik
trzymcie sie