reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie wszystko tam jest fajne, duzo rzeczy jest takich babcinych ale da się znalezc coś fajnego w przystępnej cenie:tak: Np taki płaszczyk jak ja mam to wszędzie jest za około 70 funciszy a ja kupiłam za 30:tak:
No i dzieciarni często tam kupuję bo jest niedrogo:tak:

A co to jest UGG???????:confused::confused::confused:

hejka

a ja sobie kupiłam klapki na plaże ;-)
prawie spakowana jestem. dzisiaj miałam dzien wolny i tylko jutro do pracy a w niedzielę fruuuuuuu
kurcze zajadłam 8 pierogów ruskich i jestem mega cięzka
a po za tym co...mam od kilku dni słodkiego Aniołeczka w domu, zrobiłam sobie fryzurkę nową i bardzo bym chciała być szczęśliwa, ale cała reszta ludzi na świecie nie jest...moich ludzi :-(

Zdrowiejcie choroby!

Ostatnia edycja:
hejka

pierwsza sie witam

dzis nie pospalismy przez mojego kochanego meza :angry:, zadzwonila mu komorka przed 7 i kuba sie obudzil :angry:

Magda my juz jesienia zyjemy a Ty klapki kupujesz :crazy::crazy:, jak mozesz nas tak dobijac :baffled::baffled:

kubeusz oglada bajki, ja jem sniadanie a co u Was ;-):-)

miego dnia lasencje

dzien doberek:-):-):-)

ja na chwile....dostalam @ tą wredną i booooli:tak:wzielam apapy wiec jak sie lepiej poczuje napisze cos do Was,ok?;-)

Magda:-):-)nooo ;-)ciesz sie kochana wakacjami,śliczną fryzurką,grzecznym synkiem:tak::-)
hej Siostra!:-)

dzien dobry:)drogie panie:)
pozdrawiam serdecznie i ogłaszam ze zyje:))
brak weny i ochoty na wszystko i tyle
buziolki

dzień dobry:-)
elcia- hej, a co tak smutno?
asia, stefanka- rozczaruję was z tym papierosem, bo zapaliłam. Ale tylko raz się zaciągnęłam i wyrzuciłam, bo zaczęłam kaszleć, krztusić się, zrobiło mi się niedobrze, płuca mnie bolały a potem nie mogłam się pozbyć tego smrodu. Ochydztwo. I tak sobie pomyślałam jak ja kiedyś mogłam to swiństwo do ust brać bleeee:baffled::baffled::baffled:

dziś piątek a ja mam troche pracy jeszcze ech, a myslałam że znów napisze takiego wielkiego posta:sorry2:

miłego dnia:-)

My juz po spacerku...sliczna dzis pogoda:tak:
Aga no wlasnie jak moglas!!! no jak?:wściekła/y:;-) a co masz dzis na lanczyk?;-)

Elaaaaaaaa....brak weeny?!:angry: no co Ty...lepiej pochwal sie ile schudlas, jak tam dieta...;-)

reklama
hej

mmmmmmmmmmmmm nie mam co pisac przywitam sie więc tylko :-D:-D:-D
no może tylko że kuba wczoraj pierwszy raz spał w żłobku i było dobrze nie płakał i spał zjadł normalnie tylko bił sie i ugryzł jakiegoś chłopca w rękę rozbójnik

trzymcie sie

Do góry