reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie wszystko tam jest fajne, duzo rzeczy jest takich babcinych ale da się znalezc coś fajnego w przystępnej cenie:tak: Np taki płaszczyk jak ja mam to wszędzie jest za około 70 funciszy a ja kupiłam za 30:tak:
No i dzieciarni często tam kupuję bo jest niedrogo:tak:

A co to jest UGG???????:confused::confused::confused:

hejka

a ja sobie kupiłam klapki na plaże ;-)
prawie spakowana jestem. dzisiaj miałam dzien wolny i tylko jutro do pracy a w niedzielę fruuuuuuu
kurcze zajadłam 8 pierogów ruskich i jestem mega cięzka
a po za tym co...mam od kilku dni słodkiego Aniołeczka w domu, zrobiłam sobie fryzurkę nową i bardzo bym chciała być szczęśliwa, ale cała reszta ludzi na świecie nie jest...moich ludzi :-(

Zdrowiejcie choroby!

Ostatnia edycja:
hejka

pierwsza sie witam

dzis nie pospalismy przez mojego kochanego meza :angry:, zadzwonila mu komorka przed 7 i kuba sie obudzil :angry:

Magda my juz jesienia zyjemy a Ty klapki kupujesz :crazy::crazy:, jak mozesz nas tak dobijac :baffled::baffled:

kubeusz oglada bajki, ja jem sniadanie a co u Was ;-):-)

miego dnia lasencje

dzien doberek:-):-):-)

ja na chwile....dostalam @ tą wredną i booooli:tak:wzielam apapy wiec jak sie lepiej poczuje napisze cos do Was,ok?;-)

Magda:-):-)nooo ;-)ciesz sie kochana wakacjami,śliczną fryzurką,grzecznym synkiem:tak::-)
hej Siostra!:-)

dzien dobry:)drogie panie:)
pozdrawiam serdecznie i ogłaszam ze zyje:))
brak weny i ochoty na wszystko i tyle
buziolki

dzień dobry:-)
elcia- hej, a co tak smutno?
asia, stefanka- rozczaruję was z tym papierosem, bo zapaliłam. Ale tylko raz się zaciągnęłam i wyrzuciłam, bo zaczęłam kaszleć, krztusić się, zrobiło mi się niedobrze, płuca mnie bolały a potem nie mogłam się pozbyć tego smrodu. Ochydztwo. I tak sobie pomyślałam jak ja kiedyś mogłam to swiństwo do ust brać bleeee:baffled::baffled::baffled:

dziś piątek a ja mam troche pracy jeszcze ech, a myslałam że znów napisze takiego wielkiego posta:sorry2:

miłego dnia:-)

My juz po spacerku...sliczna dzis pogoda:tak:
Aga no wlasnie jak moglas!!! no jak?:wściekła/y:;-) a co masz dzis na lanczyk?;-)

Elaaaaaaaa....brak weeny?!:angry: no co Ty...lepiej pochwal sie ile schudlas, jak tam dieta...;-)

reklama
hej

mmmmmmmmmmmmm nie mam co pisac przywitam sie więc tylko :-D:-D:-D
no może tylko że kuba wczoraj pierwszy raz spał w żłobku i było dobrze nie płakał i spał zjadł normalnie tylko bił sie i ugryzł jakiegoś chłopca w rękę rozbójnik

trzymcie sie

Do góry