reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dziewczyneczki :-)
U nas pieknie, wrecz zlota angielska jesien:-D wiec spacerek musial byc.
Oliwier tez ma sie lepiej, dzieki dziewczyny za troske. Wcale to jednak tak zle nie wyglada, jak wydawalo mi sie na poczatku- cale szczescie

Kacha- rozbawilas mnie tym, ze chodzisz w sukni slubnej po domu.....:-D:-D od razu przypomina sie mi sie jeden odcinek " Przyjaciol" ktorych uwielbiam i tam tez dziewczyny dla poprawy nastroju chodzily w sukniach slubnych......:tak::-D

Viki- zdroweczka :-)

I pamietam ze mialam jeszcze cos do kogos pisac, ale zapomnialam.....:dry::sorry2: Chyba juz nie jestem tak mloda jak jutrzenka i jej towarzycho.....;-):baffled::-D

reklama
witam

Alex to mnie rozbawilas :-D:-D:-D, tak sie sklada ze jetem ten sam rocznik co Ty :-p:-p:-p. A napisalam tak ze mlodziez bo jestem z nich najstarsza, bo moje najlepsze kumpele z dzialu maja 22-25 lat.

Kacha :-D:-D uwazaj zeby Ci pieski jej nie poszrpaly :-D:-D

Viki nie smutaj sie, bedzie dobrze :tak::tak:

Kata to w sumie drogo te pieluchy jak na rossmana, pamprsy tez chyba tyle koszuja :baffled:

ja juz po zakupach, przytargalam 5 toreb i troszke rzeczy kupilam

kacha waw to jaka suknie w koncu kupilas ??
no i witam sie tak wogole...
dzis chyba sobie naderwalam jakies miesnie nozne hehe albo dupne :)

Hej!!!

Dziewczynki napisałam że ciężkie pół roku przede mną bo potem jak będzie np. raczkowała czy siedziała to prędzej ją coś zainteresuje niż teraz.... :-D:-D:-D

Później poodpisuję bo kilentka przyszła, paaaaaa!!!! :-)

stefcia zdjęcia kachy w odpowiednim wątku ;-)
jutrzenka ja na pampersach się zawiodłam :-( a to co reklamowane nie znaczy, że najlepsze :no: u nas rossmannowe pieluszki sprawdzały się super ale zdrożały dlatego przeszłam na polskie bella happy. dlatego od razu zakupiłam rossmannowe pieluchomajtki :tak:
viki a smęć :-p będzie ci lżej na dusy ;-)
tralalala paula :-p dopiero wtedy będziesz musiała mieć oczy naokoło głowy :-) nie pamięta wół itd. :-p

aaaa jutrzenka zapomniałam zapytać: ten kod, który wkleiłaś żeby usunąć śledzika na n-k to rzeczywiście działa? :sorry2: bo coś mi się wydaje, że te wszystkie info od niby adminów to jakieś badziewie :sorry2:

Hej!

Aga, piszę specjalnie dla Ciebie, bo tylko TY o mnie wspomniałaś:tak::tak: Reszta to zapomniała, że w ogóle istnieję ;-) No powiedz co zrobiłaś jak Ci się chciało zapalić?
Jutrzenka pytałaś jak brać osłonę przy antybiotyku? Teraz piszę, choć jakiś czas od twego pytania minęło. Osłonę typu - lakcid czy lacidofil na 30 min. przed antybiotykiem. Przez godzinę od momentu przyjęcia antybiotyku nie jeść produktów mlecznych w ogóle. No i przydałaby się osłona dowciapna, co by się drożdżyki nie rozwinęły.
Ja już jestem specjalistka od przyjmowania antybiotyku, hehehe
Viki, zdrówka...
Magda, no to udanego urlopowania...

A my mamy jutro w pracy sprzątanie świata, także dzień na łonie natury, bo ja pracuję w otulinie kampinoskiego parku, więc trochę pooddycham świeżym powietrzem:-);-)

hello

Asia mi znajoma laborantka powiedziala ze 2 h po antybiotyku :confused::confused::confused:. Kazdemu lekarz inaczej mowi a na ulotce nic nie ma tylko ze brac 3x1 tabl. Powiem Ci ze juz sama nie wiem

Kata pisze tak bo ja glownie pampresy kupuje, no chyba ze jest jakas promocja na huggiesy to tez bo dla mnie sa ok jedne i drugie. Kupilam raz te Dada ale wiecej nie kupię :no::no:. Jakies dziwne to cos z czego sa zrobione i nie podobaja mi sie. Rossmanowych nie kupowalam to nie mam zdania, moze kupie nastepnym razem.
A ten kod to lipa :angry::angry::angry::angry: kolejny zart chyba :angry::angry::angry:

Stefanka lomatko to poszaleliscie z J :-D:-D:-D:-D. Zdrowka :tak:

kuba lezy w lozeczku i bajki oglada :confused::confused::confused:, nie chcial sie kapac tylko ogladac chcial wiec lezy, zobaczymy co dalej wymysli :baffled:

reklama
jutrzenko alez ja nie wiem jak ty mozesz takie sugestie do mnie dziewicy kierowac ??
kal.aga wlasnie !! co zrobilas ??

Do góry