reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobrej nocki wszystkim, ktore juz poszly spac....:-)
Ja jeszcze nie, ale zastanawiam sie, czy sie nie zebrac.....:-)

Asia- moj jeszcze nie przesypia calych nocek niestety....:no::no:. To fakt- jest duuuzo lepiej, bo budzi sie tylko ze 2 razy, a niegdys 4-5 razy. No i po paru lykach mleczka zasypia natychmiast z powrotem....:tak:Wiec jest ok, ja przynajmniej uwazam to za sukces....:sorry2:A w dzien to tak sobie, ze 2 razy ( choc probuje go przestawic na 1 drzemke) po 45-60 min.

Kwiatuszek- no widzisz udalo sie z sygnaturka :-) Nie martw sie, wszystkie tak mialysmy na poczatku....:sorry2:

Anetka- zuch dziewczyna!!! :tak::tak:

Paula- pracowity jutro masz dzien.... wszystkie mamy weekend, a Ty...? No nic, milej pracki....:tak::-)

dzien dobry:)
a co to za spanie ?? wstaswac pobutka???
moja niiska juz nie spi od godz
aaaaa hihihi Viki snilas mi sie jechalismy w 4 na imprezke i ... ach ten twoj Valdi,,,,,,,, hihihihi

elcia:crazy:no co ten moj Valdi co he?:crazy::-pa tak serio to pojechałabym se na imprezke......

dzien dobry
u nas dzis pobudka o 6.10:szok: a dla mnie to był srodek nocy....
no i zastanawiam sie co tu dzisiaj działać...
może któraś ma ochote do mnie wpaść?

witamy w sobote:tak::-):-)

Ale sloneczko świeci....pieknie:tak:ale ze spaceru nici.....kurczaki! wózek został w bagazniku,samochód zabrał mąż i bedzie ok.17....hehhe...szkoda,no ale nic....nie narzekam;-)

Elcia ale masz sny...hehe:-Dwidziałam jak patrzyłas na V wtedy w Alfie....to teraz masz sny.....:-D:-p

no to dziewczyny: do garów,scierki do rąk....sprzatania czas!!!;-)

mielej sobotyyyyy:-):-):-)

elcia. no no:crazy:

ja to juz mam posprzątane:tak:zupka się gotuje a paweł akurat zasypia, a jak wstanie to wybywamy na sanki..wózek to mi nie potrzebny bo po tych zaspach śnieżnych i tak nie da się jeździć:wściekła/y:

dota a twój maz dziś na uczelni??to mowisz ze dzis nie 4 i 5 klasy tylko studentki tak??? ze ty taka spokojna...no chyba ze on ci mowił ze one mają po 97 lat...

heloł słonecznie :-)
pogoda napawa mnie do sprzątania :-D czuję wiosnę kiedy nie patrzę za okno :-D
osobisty z młodą poszli to teściów, chata wolna i zamiast robić imprezę to mam randkę ze szmatą :-D postaram się żeby było romantycznie :-D

dota a nie macie sanek? :-( my chyba dziś podjedziemy do kauflanda może jakieś zostały bo widzę, że bez nich ani rusz przy takim śniegu :tak:
viki moja też się ostatnio budzi wcześniej a potem ziewa cały dzień - nawet po drzemkach :baffled: albo się znowu przestawia na inne godziny albo za wcześnie kładę ją wieczorem :confused:

dzień dobry:-):-):-)
dota - a mi się nie chce sprzątać :no::no::no: a mam taki brud:szok::szok::szok::szok: jak masz tyle zapału to może przyjdziesz i mi posprzątasz:sorry2:

właśnie zostałam obcałowana przez moich chłopaków - tata się przytulił do mnie żeby podczytać co piszę i mały zazdrosny przyleciał i też chciał się przytulać:-D:-D:-D

monia- przynajmniej teraz masz sprawny samochód, ja tez wydałam trochę kasy na mojego grata bo mi nie chciał palić na gazie:crazy: i musieliśmy do warsztatu zaprowadzić ale juz ma być dobrze:tak:mam nadzieję
paula- miełego czesania, czyżby wiosna się zbliżała ze popyt na czesanie się zwiększył:-)
viki- miłego saneczkowania
kwiatuszek- witaj wśród grudniówek:-)
alex- u mnie też jest taki sukces raz Łukasz przespał całą noc a teraz budzi sie raz o 1 i drugi raz o 4

miłego dnia , musze kończyć bo mały mnie ciągnie na amu

reklama
Kata sanki mamy ale sniegu nie ma....heh....chyba,ze kółka dorobie:-D

Viki, no dziś na uczelni...studentki dokształca...;-)nieeee,no ponoć studentki same brzydkie a w wiekszości w grupach są faceci...to nie mam czym się martwic...:-Dno tak mi powiedział....:tak:;-)

Aga do sprzatania!!! a nie jakies pieszczoty z rana...:-p

Do góry