reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja jestem ale moje dziecko jeszcze nie śpi :crazy:

Anetka dobrze już po ;-)

Jutrzenka dobrze że R był bo miałabyś kłopot... ;-)

Kwiatuszek witaj i rozgość się u nas... ;-):-)

Grzechotka fajny ten Twój Kubulek :rofl2::-D

idę bo coś jęczy w drugim pokoju... :confused: ciekawe co to??? Potomka... :sorry2:

reklama
jutrzenka jeszcze nie śpimy ;-) i nie wiem kiedy pójdziemy spać :-) dobrze, że z nogą lepiej!
grzechotka ale się uśmiałam :-D
anetka no widzisz! masz to już za sobą! zuch dziewczyna!

młoda dzisiaj wcześnie wstała - 6:30 - i taki dzień rozbity miałam bo dwa razy mi spała po godzince... nocka też niespokojna (pewnie po tym moim wczorajszym obżarstwie pączkowym albo zębiska :wściekła/y:). zobaczymy jak dzisiaj...
poza tym typowy dzień, bez żadnych rewelacji. fazę ma ostatnio na książeczki. pokazuje, że chce aby jej poczytać, kładzie się obok mnie na łóżku i piszczy ze szczęścia bo wie, że zaraz zaczniemy bardziej oglądanie niż czytanie ;-) ale czas skupienia się wydłuża :tak: no i wspina wszędzie gdzie się da

EDIT: kurcze coś mi się wybudza :-( chyba się położę obok niej... coś jej dolega...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pisałam że Kubus śpi......-no tak prędzej się wyspał a teraz się wydziera!!!!-Boże szkoda mi go!!!-ale nie mogę tam iść bo znów będzie chciał cyca-a przed chwilką jadł.myślałam że zaśnie bo już był taki na pół śpiący -poszłam się kąpać a on w ryk....J sie nim zajął i mówił że mam nie przychodzić bo bedzie wył jeszcze gorzej :-:)wściekła/y: -kurcze żal mi bidulka ale fakt-on beze mnie nigdzie nie zostanie na dłużej usypianie też mu kiepsko wychodzi jak mnie nie ma-musimy go jakoś odzwyczaić bo cały dzień siedzi ze mną i potem tak jest.....-ja na uwiezi :-( a on w ryk jak mnie nie widzi :baffled:
coś dziś mnie gnaty łamią...nie wiem może coś gdzieś po drodze złapałam???-oby nie!!!jutro wybieramy się na imprezke urodzinową do mojej siostry.ale wracamy wieczorkiem do domu-plan był taki żeby zostać -ale dziś Rufi nie zdał egzaminu zapoznawczego z psami moich rodziców wiec musi zostać w domu -no a co za tym idzie mu musimy wrócić :baffled:
aha-Kubuś od wczoraj umie wspinać się na łózko i ładnie schodzi tylem :tak:
Kata-nasz Kuba też wstał po 6-ej...może to jakiś dzień do góry nogami????
Anetka-dzielna kobitka z Ciebie-brawo że dałaś radę :happy:
Jutrzenka-jakiś masaż by Ci sie przydał :laugh2: na tż nóżkę:tak:
Grzechotko-możesz zapodać ten przepiś na naleśniki?:-)
kurcze muszę iść bo nie mogę słuchać tego płaczu.......

kasia szklanka wody szklanka mąki pszennej 2 łyżki mąki kukurydzianej i jedno jajko szczypta soli i łyżka oliwy mąkę dosypujesz i patrzysz czy ma dobrą konsystencję
te naleśniki są delikatniejsze od zwykłych więc ostrożnie z przekładaniem

Grzechotko-bardzo bardzo dzieki :tak::-) za przepisik!!! :rofl2:-zrobimy na pewno.:tak:
Kuba już prawie odpada-ale jeszcze słyszę szlochanie-żal mi go.chciałam iśc do niego ale J mówił że nie......ale chyba muszę jednak wkroczyć.:baffled:

jeśli sie już nie pojawię dzisiaj ---to DOBREJ NOCKI dziewczyny :tak::-) wpadnę do Was jutro na chwilkę przed wyjazdem.

kasiamaj!!!!! Nigdzie nie idź... Nigdy nie oduczysz jak będziesz miękła... :tak:

A ja jutro będę miała cieżki dzień... 5 kientek... jakieś 6-7h pracy...

Zbieram się do kąpieli. Tymczasem albo dobranoc... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula to miłej pracki:)
Jutrzenka no mnie właśnie wpadł ostatnio taki wydatek akumulatorowy (240zł się udało znaleźć ... choć normalnie w sklepie to takie po 350-400zł są!!) ale teraz przynajmniej ... wsiadam i jadę:-)
Anetka dzielna babka z Ciebie!!! Ja to dentysty się boję jak diabli ... brrrr...

Kurcze Dziewczyny ale Wam fajnie, że Wasze dzieciaczki nie dość że nocki przesypiają to jeszcze 3 godzinne drzemki mają w ciągu dnia!!!
Mój księciunio to nie dość że w nocy się budzi wiele razy, wstaje po 6 to jeszcze w dzień sypia góra godzinę!! Zresztą on od małego niewiele snu potrzebował:baffled:

Chyba też idę do wyrka ....
DOBRANOC:)

Do góry