reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota, na szczęście teściowa pojechała wczoraj, bo ja muszę odpocząć, ale od niej. W pon. znów przyjeżdża. Wiem, że Filip taki rozdrażniony jest w dużej mierze przez nią, bo ona się drze a nie mówi. Ciągły hałas w domu. Ja mam kwadratową głowę. I jak ona jest, to mały jest taki zmęczony i rozdrażniony wieczorem, że z ogromnym płaczem idzie do kąpieli. A tak nie było. Wiem, że zajmie mi z 2tyg. "naprostowanie" Filipa. Ale jeszcze tydzień muszę się przemęczyć.
A leczenie to także i mnie by się chyba przydało. U psychiatry.
Jutrzenka, a ja wiem, gdzie ty mieszkasz :-):-) Chodziłam tam na spacery jak byłam u brata. Czy to jest gdzieś niedaleko stacji PKP Anielina?

reklama
Viki może na wiosnę tak zrobimy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:, ale narazie zbyt zimno i Małgoś zamaleńka.

weronika trzymam cie za słowo..a jako to mowi moja koleżanka "za jęzor bo słowa uciekają":-);-)

hihih Viki a no ten twoj Valdi..... hihihih taki smieszny i zabawny i zwariowany hihihihale bylo fajnie hihihi balowalismy do rana :)hmmm fajnie byloby tak w realu :)

w realu powiadasz..hmmm no ja nie wiem co o tym mysleć...;-):-):crazy:czy chcesz imprezy czy V REALU...HE?:crazy:
Hej sobotnio:-)
Elcia- wstydz sie!! Viki, czy Ty to slyszysz, ze ona by tak chciala w realu...? :-D:-D
.....

no wlasnie mysle i mysle czego on chce od tego mojego męża...

:rofl2::rofl2:

mieszkanko błyszczy, młoda śpi... żyć nie umierać :-)
teraz mogę się łikendować!
jeszcze czekają mnie zakupy w markecie jak wstanie i wsjo :-)
może jeszcze pranko wstawię :confused:
aga u nas też tak jest z tuleniem :tak: a młoda to nieraz jak jest u t. na rękach to mnie woła i przytulamy się w 3! ale ona wtedy szczęśliwa :-D
paula sporo pracy przed tobą! ale chyba nie narzekasz bo ruch w interesie się zrobił :tak: też się wybieram... t. twierdzi, że będzie mniej ludzi bo post a ja na to, że wiosna idzie więc nie liczyłabym na pustki w salonie ;-)
kwiatuszku witaj bo jeszcze się nie przywitałam!
dota z tymi kółkami to dobry pomysł :tak: uważaj na zakrętach :-D
asia współczuję :-( ale może faktycznie jest jak piszesz z tą teściową :-( proponuję tobie stopery w uszy, nerwy na wodzy a mały niech da babci popalić :-D
moja póki co rozrabia grzecznie ;-) nie narzekam... a mamą jesteś dla synka najlepszą w świecie!!! :tak:
jutrzenka superowa okolica i fajne widoki :tak: nie nudno trochę bez miejskiego zgiełku :confused: ;-) tak się zastanawiam jak bym się czuła mieszkając np. na obrzeżach miasta - prawa jazdy nie mam :zawstydzona/y: cięzko by było...

Ja też już porządek mam w domu, wiosna pełną gębą za oknem i zaraz trza na jakiś spacerek wybyć :-) Nie chcę Was dobijać, ale u nas jakieś 15 stopni na plusie i do tego piękne słoneczko, a od kilku dni nawet kropla deszczu nie spadła :-p Wredna jestem, co? Hi,hi,hi :-D:-D:-D
Jeszcze jedna sprawa to to, że Młody zaczął mi regularnie o 22-23 zasypiać bez żadnego kwękania i najczęściej śpi do 10-11 :-) Szalał przez pół roku to teraz grzeczne dziecko w nocy jest :-) Co prawda mógłby o 20 zasypiać, ale dobre i to co teraz jest:tak:

A tak w ogóle to miłego dnia kobietki i dzieciaczki i w ogóle udanego weekendu :-)

już posprzątałam jakoś się zmusiłam:nerd: pranie się pierze

kasia- wreszcie się doczekałaś:tak::tak: oby Olisiowi tak zostało:tak::tak:
asia- korzystaj że teściowej nie ma i się zrelaksuj :tak::tak: mój mały też rozrabia, nie można go z oczu spuścić
kta- udanych zakupków
jutrzenka- u mnie taka sama zima i dziś było - 14, a teraz jest - 6, na spacerze nie byliśmy, bo powietrze takie ciężkie i zimne na dworze aż się oddychać nie da:no:
alex- udanych zakupów

Filip wyegzorcyzmowany, ale na wiele to się nie zdało :-:)-:)-( Oszaleję jak nic...
W ogóle chyba znów mnie dół wciąga.
Kasiu widzisz. Doczekałaś się w końcu przespanych nocy. Teraz jesteś pewnie wypoczęta i zrelaksowana, co?:-)

ja tylko na chwile bo wiosna :)
pieknie i cieplutko wlasnie wrocilismy ze spacerku a J zabral sie za mycie okien :)
wieczorkiem was przeczytam hehe i dowiem sie dlaczego elcia chce dostac od viki z liscia hehe w realu hehe

Witam się i ja... padnięta... :zawstydzona/y:;-)

Od 6 do 16 non stop na pełnych obrotach... :tak: ale cieszę się bo troszkę zarobiłam.
Poszłam na zakupy do biedronki i 100 pękła ale takie jest życie... :dry:

Kacha gratuluję pięknie przesypianych nocek Olisia :tak:

Kwiatuszek ;-) fajnie że się udało...

Jutrzenka u nas taka sama pogoda... :baffled: duuużo śniegu cały czas... aż się cieżko chodzi, nie wspomnę o pchaniu wózka... :dry:

No Viki uważaj na Elcię :-D:-D:-D bo Ci jeszcze V odbije :-D żarcik ;-):-D

Ja sprzątałam wczoraj ale marzy mi się tak wszystko wyświechtać na błysk... ;-) tylko Julcię musiałby ktoś pożyczyć na cały dzień... :-D

Głowa mi pęka... Idę.... ;-) paaa....

Paula no to uszczęśliwiłas kilka kobiet dzisiaj;-) Oj, mi tez juz sie marzy fryzjer....ide w tygodniu....Szkoda,ze mieszkamy tak daleko....tak bym chciała miec kolezanke fryzjerke....:tak:

Uuuu Asia to masz tą tesciową:no:.....odpoczywaj,odpoczywaj bo w poniedziałek wraca...hehe;-)

Widze dzisiaj dzien sprzatania....tak trzymać!!!:-)

reklama
Hej Hej:-)

Pamietacie mnie jeszcze??:-D Wróciłaaaaaaam:-p:rofl2: Jeszcze nic nie poczytałam i chyba nie dam rady wszytskiego nadrobic:-:)zawstydzona/y: Może jakies streszczenie dostanę? Paula;-)

Echh...... miałam później napisac ale nie wytrzymam:-p Będę miała dziewczynkę:tak::-):-):-):-):-)

Do później babeczki:-)

Do góry