reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata miło widzieć, że jesteś ;-) Asmodis bidulko ty nadal w książkach. Powodzenia :)
Witam Was wszystkie gorąco, mimo że u mnie pogoda mocno jesienna ;-(

Ja dziś na chwilę. Jadę do pracy. Prezentacje skończone, dziś trzeba je na miejscu tylko omówić ;-)
Odezwę się pewnie wieczorkiem.

Buziaki!

Witam sie i ja:-)

Ale gorąco.....
Asmodis to ładnie się ucz i czasem tu zaglądaj:tak:

Ja właśnie wróciłam od dentysty, jakos przeżyłam...teraz tylko w piątek i moze juz bedzie koniec z leczeniem:happy:

Dziewczynki odpoczywajcie sobie, ja biorę się za sprzątanie (dzisiaj teściowa przyjeżdza:-D:-))

papa

Czolem dziewczyny
Wlasnie wrocilismy z urlopu... relaks, opalenizna, brzusio większy, wybrane imie dla synka no i wczoraj na pierwsze zakupy sie wybralismy dla malenstwa :D Ogolnie to jestem pelna optymizmu... juz sie doczekac nie mozemy grudnia :)

Pozdrawiam
Asia

Asia no to fajnie!:-)

Mnie też już dopadło szaleństwo zakupów, mam juz kilkanascie ciuszków dla małego, teraz to uwielbiam je sobie oglądać....no i też już z utęsknieniem czekam na grudzień:tak:

No my w zasadzie zaczynamy zakupy... wczoraj tak tylko mielismy zajrzec do galerii zobaczyc co tam dla maluchow... no i tak jakos wyszlo, ze cos w Smyku sie kupilo... potem 5-10-15... potem jeszcze sie trafil TupTup... i tak jakos sie nazbieralo... ale superowe sa te ciuszki :D:D:D:D

czesc mamuski :-)
kasiu ja tez oczywiscie jestem z toba :yes:
dotaZ ja tez sie wybieram ale narazie na przeglad to moze nic mi nie grozi:-)
ataata melduj sie tutaj szybko bo nudaaaaa. widac cie, nie masz co sie ukrywac:ninja2:!!!
pozostale przyszle mamy serdecznie pozdrawiam.

Witam sie po powrocie z wyjazdu.Odreagowalam sobie troche chociaz nie wiem czy wypoczelam.Witek dawal czadu a latanie za nim z brzusiem to nie taka prosta sprawa:happy2: ale ogolnie byl bardzo dzielny i kochany.Jestem z niego bardzo dumna, w miare ladnie spal i jadl a podroz zniosl poprostu swietnie.Ja myslalam ,ze orla wywine bo robilo mi sie slabo, bolal mnie lep i bylam cala czerwona.Musielismy sie czesto zatrzymywac i wiem napewno ,ze juz w trase w ciazy nie pojade napewno.
Ciesze sie ,ze juz jestem .Zaleglosci nadrobie chyba pozniej bo ful roboty mam teraz.
Buziaczki papa

reklama
W poniedziałkowy wieczór witam Was serdecznie Dziewczynki z brzuszkami ;-)

Zgodnie z obietnica odzywam się "po robocie".
Ciężko było, bo odwykłam od serii spotkań, ale poza tym służbowo w porządku.
Łącznie prawie trzy godziny w korkach przestałam! :wściekła/y: Masakra. Odechciewa się wychodzić z domu.

Asia a jakie imię / imiona wybraliście?

Do góry