reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

znalazłam jakiś art. nt. ćwiczenia w ciąży min. joga
czy któraś z Was Dziewczynki ćwiczy? a co sądzicie o owej jodze?

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie wtorkowo!!!;-)

Jeżeli chodzi o ćwiczenia to liczę na szkołę rodzenia, że tam sobie poćwiczę, zaczynamy od września. :-)
Teraz też mam ochotę ale boję się przez te skurcze które miałam....

Dobra, idę sobie jeszcze poleżeć:-)

papa

Witajcie Kochane tego pięknego upalnego wtorkowego dnia:-)
Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja się dużo nagimnastykuje przy moich trzech suczkach ;-) Kilka godzin dziennie biegania, skakania i skłonów do piłeczek ;)

Witam sie i ja!
Jesli chodzi o cwiczenia to ja w poprzedniej ciazy cwiczylam joge prawie codziennie.mialam specjalna ksiazke o jodze w ciazy.Teraz cwicze przy Witku bardzo intensywnie:-D
Dobra spadam jesc jakies sniadanko z Witulkiem

Witam Was. U mnie w nocy mega burza z piorunami :szok:
Teraz tak jak u Kasi - duchota, duchota, duchota. Nie ma czym oddychać!

Witam sie i ja!
Jesli chodzi o cwiczenia to ja w poprzedniej ciazy cwiczylam joge prawie codziennie.mialam specjalna ksiazke o jodze w ciazy.

Aniu a wcześniej chodziłaś gdzieś na zajęcia, czy pierwsze ćwiczenia właśnie z książki?

Ewa nie chodzilam na zajecia , robilam cwiczenia z tej ksiazki.Ciezko ja niestety dostac ale jest swietna.Ma cwiczenia podzielone na etapy ciazy i wszystko jest super opisane i narysowane.To jest tytul"Joga na czas ciazy" Joanne Wensdil (nie wiem czy nie pokrecilam nazwiska ale chyba jakos tak to bylo.Jak ktos ma czas to bardzo ja polecam pomaga sie odprezyc i porozciagac troche.

Kurcze dziewczyny, czy u Was tez jest tak duszno? no wytrzymac nie mozna, co za pogoda...juz czekam na jesień;-)

tak zauwazyłam, że od paru dni brzuszek troszkę mi przeszkadza w wykonywaniu takich codziennych czynności...ciekawe co będzie potem...:baffled::-D

witajcie dziewczynki :-)

Aniu dzięki za informację. Poszperam w necie.
Dota chyba upał ogarnął cały świat. U mnie duchota też na maksa. A z brzuszkiem, to też ostatnio się złapałam na tym, że trochę przeszkadza ;-)
Taki nasz los :-)

ale tu pusteczki u nas...

Witamy Was kochane tego kolejnego pięknego, upalnego dnia :-)
Ach jak mi się dzisiaj nic nie chce robić, najchętniej zwinęłabym nogi za pas i uciekła do domku troszkę sobie pospać jeszcze ;-)
A jeśli chodzi o brzuszek to ja się złapałam na tym, że nie widzę jak sobie nogi golę ;-):-p

reklama
Hej Dziewczynki ;-)
Wczoraj nad Wawką przeszła taka burza jakiej nigdy nie widziałam. Pokaz piorunów był niesamowity. Ani razu nie zagrzmiało. Staliśmy w oknie i pstrykalismy zdjęcie. (Jak zrzucę z aparatu, to zamieszczę). Wyglądało to jak koniec świata.

A dziś znowu wybieram się na spotkanie służbowe.
Nie wyspałam się, bo małemu zachciało się pobaraszkować i to solidnie. Mega kopniaczki mi sprzedawał łobuzek mały :tak:

Miłego dzionka,
Ściskam, E.

Do góry