reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ataata bardzo się cieszę, że maleństwo wreszcie Ci daje znaki o swoim istnieniu. A ja się martiwę troszkę bo od trzech dni właściwie nie czuję maleństwa. I chociaż wiem że na tym etapie może tak być to i tak się martwię. Taki jest urok macieżyństwa.
Dzisiaj jak narazie czuję się rewelacyjnie. No może troszkę jestem nie wyspana bo Staś obudził mnie już o 5.30. Ale za dwie godziny położę go znów spać więc sobie troszkę odpocznę

Dzisiaj jak narazie czuję się rewelacyjnie. No może troszkę jestem nie wyspana bo Staś obudził mnie już o 5.30. Ale za dwie godziny położę go znów spać więc sobie troszkę odpocznę

Ataata
Grudniowa Mama '07
:-)cześć grudniówki.
A mój maluch wczoraj dał taki koncert w brzuchu że szok...
Nawet ręką było wyczuć kopniaki
A w pewnym momencie zaczął tak wojować, że chyba przez pół minuty non stop robił fikołek za fikołkiem, normalnie uczucie jak by mi ktoś flakami wywracał...
A dzisiaj nasłu****e i narazie jeszcze cisza...
może jeszcze śpi..?;-)
A mój maluch wczoraj dał taki koncert w brzuchu że szok...
Nawet ręką było wyczuć kopniaki

A w pewnym momencie zaczął tak wojować, że chyba przez pół minuty non stop robił fikołek za fikołkiem, normalnie uczucie jak by mi ktoś flakami wywracał...
A dzisiaj nasłu****e i narazie jeszcze cisza...
może jeszcze śpi..?;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
moje maleństwo zazwyczaj daje znać o sobie kiedy robię obiad i pod wieczór. Rano to go zupełnie nie czuć. Kocham to uczucie kiedy dzidzuś rusza się we mnie. Za tym najbardziej tęskniłam po urodzeniu Stasia.
Ataata
Grudniowa Mama '07
Weroniczka mój maluch najczęściej sie ujawnia jak mamusia coś zje... i już teraz wiem napewno, że to nie są stukania kiszek czy jelit, tylko maluch napewno, bo dostaje kopniaki tam gdzie niema tych narządów
No a dziś jeszcze nic nie jadłam więc narazie cisza w brzuchu, ale ide zrobić sobie hot doga a potem bede nasłuchiwać;-)

No a dziś jeszcze nic nie jadłam więc narazie cisza w brzuchu, ale ide zrobić sobie hot doga a potem bede nasłuchiwać;-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
wczoraj udany wieczor, znajomi posiedzieli do 2.30 a mnie mala obudzila o 8.00 ale polezalam z nia z lozku o 9...i nawet dobrze sie czuje po tak krotkim spaniu
jeszcze raz dziekuje za zyczonka
Ataata...gratuluje tak wspanialego uczucia...nareszcie sie doczekalas a dzidzius dal oncert twojej niecierpliwosci na jego znak zebys zapamietala ;-)...ciesze sie bo poczulam radosc i szczescie z twoich postow a teraz powinnas taka wlasnie byc
wczoraj udany wieczor, znajomi posiedzieli do 2.30 a mnie mala obudzila o 8.00 ale polezalam z nia z lozku o 9...i nawet dobrze sie czuje po tak krotkim spaniu
jeszcze raz dziekuje za zyczonka
Ataata...gratuluje tak wspanialego uczucia...nareszcie sie doczekalas a dzidzius dal oncert twojej niecierpliwosci na jego znak zebys zapamietala ;-)...ciesze sie bo poczulam radosc i szczescie z twoich postow a teraz powinnas taka wlasnie byc
AneczkaK
mama bambulinkow
Agatko super ,ze maluszek w koncu dal znac mamusce
:-) ja tez przy pierwszym dziecku bardzo dlugo czekalam na ruchy malenstwa.Teraz tez nie moglam sie doczekac ale z racji, ze to druga ciaza to szybciej poczulam te wspaniale kopniaczki.Powiem wam ,ze nie moge sie doczekac jeszcze tego przewracania sie calego brzucha z jednej strony na druga.To jest dopiero smieszne.Jakby jakis alien buszowal w brzuchu i mial zaraz wyskoczyc przez pepek hihi

Ataata
Grudniowa Mama '07
Witojcie
asmodis no to pobalowałaś ładnie;-), najważniejsze, że sie dobrze wybawiłaś.
A maluch dał koncert, faktycznie, aż wtedy zdębiałam co sie dzieje
bo nigdy wcześniej nic takiego dziwnego nie czułam;-)a to dopiero poczatek przeżyć...
Aneczka no ja też niemoge sie doczekać tego przewracania sie całego brzucha, to dopiero musi być niesamowite uczucie, ale to jeszcze za wcześnie;-)
Boshe u mnie znowu parówa, niby wiatr jest dość duży ale itak żar taki że szok, siedze w domu i sie zemnie normalnie leje

asmodis no to pobalowałaś ładnie;-), najważniejsze, że sie dobrze wybawiłaś.
A maluch dał koncert, faktycznie, aż wtedy zdębiałam co sie dzieje

Aneczka no ja też niemoge sie doczekać tego przewracania sie całego brzucha, to dopiero musi być niesamowite uczucie, ale to jeszcze za wcześnie;-)
Boshe u mnie znowu parówa, niby wiatr jest dość duży ale itak żar taki że szok, siedze w domu i sie zemnie normalnie leje

reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
AneczkaK ja też się już nie mogę doczekać jak brzuch będzie mi cały skakał :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Mam nadzieję że w tej ciąży będzie to częściej niż przy Stasiu bo on był strasznym śpioszkiem i nawet w 9 mies. mało się ruszał.