jejku soida aż ciarki mnie przeszły...strasznie mi przykro, ale bądź dobrej myśli, z dzidzią na pewno wszystko jest ok, a na tym etapie ciąży moze byc ze nie czujesz ruchow przez kilka dni. sprobuj sie nie stresowac,a zrobili ci usg w szpitalu? dlaczego dopiero masz miec za 2 tygodnie? jesli masz jakies obawy watpliwosci to muszą ci zrobic!!!!
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
soidka no coty mówisz!!! Jaka najgorsza mama z Ciebie!! Nie wolno Ci tak mówić, ani nawet myśleć!!! Przecież nie leżałaś na plaży na słońcu plackiem....
Mam nadzieje że z maluszkiem wszystko oki, trzymam zato mocno kciuki i wierze, że bedzie wszystko w porządku...
Trzymaj sie kochana no i zdrowiej szybciutko...
stefanka gratuluje pierwszych ruchów maluszka.
To chyba teraz już tylko ja zostałam, ta co jeszcze nic nie czuje...:-(;-)
Mam nadzieje że z maluszkiem wszystko oki, trzymam zato mocno kciuki i wierze, że bedzie wszystko w porządku...
Trzymaj sie kochana no i zdrowiej szybciutko...
stefanka gratuluje pierwszych ruchów maluszka.

To chyba teraz już tylko ja zostałam, ta co jeszcze nic nie czuje...:-(;-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
nadrobilam te dwa dni zaleglosci
u nas wlasnie leje ze szok i straszna burza, blyska sie tak ze jasniutko jest
Viki...juz jutro spotkanie z mezulkiem..milej zabawy
Dota...gratuluje chlopca i ciesze sie zewszystko z malenstwem dobrze
Weroniczka...to dobrze ze wszystko wporzadku i gratuluje wyjazdu bez tesciowej
Soida...biedactwo, wszystko bedzie dobrze
ja bylam wczoraj u lekarza bo chcialam skierowania na usg i kolejne badania...jestem taka wredna ze chodze do 2 lekarzy..jeden prywatnie i ten jest najwazniejszy a drugi panstwowo...on jest tylko wazny na tyle ze zobacze o wiele wiecej moje malenstwo i dostane kierowania na badania...zawsze o jakies odciazenie budrzetu...
i on stwierdzil ze badania oki i dal skierowanie na panstwowe usg wiec sie musze zapisac....to tyle
dzis sprzatalam cale mieszkanie bo tesciowa ma przyjechac,a jutro znajomi i nie mialam na nic czasu, jeszcze mala caly dzien marudzila...naprawde nie wiem co chciala bo jak cos pokazywala to dostala i dalej swoje...pewnie przez ten upal
Ataata...a dlaczego napisalas wczesniej ze masz dola? jesli mozna wiedziec oczywiscie
milej nocy kochane
u nas wlasnie leje ze szok i straszna burza, blyska sie tak ze jasniutko jest
Viki...juz jutro spotkanie z mezulkiem..milej zabawy
Dota...gratuluje chlopca i ciesze sie zewszystko z malenstwem dobrze
Weroniczka...to dobrze ze wszystko wporzadku i gratuluje wyjazdu bez tesciowej
Soida...biedactwo, wszystko bedzie dobrze
ja bylam wczoraj u lekarza bo chcialam skierowania na usg i kolejne badania...jestem taka wredna ze chodze do 2 lekarzy..jeden prywatnie i ten jest najwazniejszy a drugi panstwowo...on jest tylko wazny na tyle ze zobacze o wiele wiecej moje malenstwo i dostane kierowania na badania...zawsze o jakies odciazenie budrzetu...
i on stwierdzil ze badania oki i dal skierowanie na panstwowe usg wiec sie musze zapisac....to tyle
dzis sprzatalam cale mieszkanie bo tesciowa ma przyjechac,a jutro znajomi i nie mialam na nic czasu, jeszcze mala caly dzien marudzila...naprawde nie wiem co chciala bo jak cos pokazywala to dostala i dalej swoje...pewnie przez ten upal
Ataata...a dlaczego napisalas wczesniej ze masz dola? jesli mozna wiedziec oczywiscie
milej nocy kochane
Ataata
Grudniowa Mama '07
a no asmodis takie życie... ja z tego dołka to chyba nigdy nie wyjde... wiesz o czym mówie..;-)
asmodis
wiem, wiem, ale uszy do gory...bedzie dobrze
Ataata
Grudniowa Mama '07
No kiedyś musi ;-)
asmodis
i juz niebawem, zobaczysz....zycie zawsze sie tak dziwnie uklada ze cos dziwnego na naszej drodze sie pojawia..zreszta musisz myslec optymistycznie...to zawsze pomaga...choc ja najczesciej mylse pesymistycznie zeby sie nie rozczarowac..jak sie uda to sie ciesze a tak mniejsze rozczarowanie....ALE TY MASZ O TYM NIE MYSLEC TYLKO OPTYMIZM MA BYC:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Tak jest asmodis
;-)

asmodis
cos mi sie zawiesilo

reklama
asmodis
zmykam spac...dobranoc