reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata ja przez ten skwar mam kilka razy dziennie zawroty głowy i takie nagłe oblewanie mnie gorącym ( nie zimnym) potem i w jednej chwili jest mi słabo i robię się cała mokra i lepka. Okropność. A z małym nie byłam od trzech dni na spacerze bo nie dam rady. Wyjdę na 10 min. i muszę wracać bo zemdleję. A ponoć miało być chłodniej i miał padać deszcz:angry:

reklama
To dajcie dziewczynki do mnie to ciepelko bo u nas sie dzisiaj zimniej zrobilo i wietrzysko hula okropne:dry: niby jest 20st ale mi tam zimno przez ten wiatr:sorry2:

AneczkaK to u Ciebie normalnie mróz dzisiaj bo u nas ponad 30 st. A ja zaraz jadę na imprezkę rodzinną. Wcale mi się nie chce ale przynajmniej nie muszę obiadu gotować.

a u mnie i zimno i obiad musze gotowac...brrr
jedyna dobra wiadomosc to ze kupilismy auto :-)
jedyny minus to ze odbieramy je dopiero w piatek. no ale juz zaklepane:-)
wiec na usg pojedziemy sobie juz autkiem.
u mnie niby slonecznie ale chlodno.

czesc:-)

no ja sie melduje.....echhh szcześliwa i wogóle...no wiecie...działo sie;-)

asmodis spożnione ale szczere zyczenia wszystkiego naj:tak:

ataata no w koncu sie doczekałaś....ciesze sie razem z tobą:tak:

no a ja narazie mam mało czasu by usiąśc przy kompie....
mamy sobie z valdim tyle do opowiedzenia...ze szok...ale jak tylko znajde chwile nadrobie zaległości....ale musicie wiedziec ze o was mysle , kurde stałyscie sie takie mi bliskie....(hehe poetka)
buziaki

viki uciekaj do mężą ;-):-D:-p a nie na BB wieczorową porą...

Dziewczyny musze wam powiedzieć coś jeszcze :-p
Bo dziś zauważyłam, że nie tylko czuje kopniaki malucha ale też je WIDZE!!!!!!!
Normalnie szok, to dopiero przeżycie... Moje maleństwo kopie mnie bardzo nisko, zazwyczaj po prawej stronie na wysokości niewiele ponad kością łonową...;-) Ale widok, normalnie rewelacja, siedze i patrze, a tu co chwilka mi sie wybrzusza w różnych miejscach... bedzie niezły piłkarz, bo ledwo co poczułam a juz jestem w stanie to zobaczyć...

I wiecie co, to do dziewczyn które czują a niewidzą: ja to mam tak, że jak tylko wyczuje kopniaka, to od razu siadam i patrze pod gatki:-D i często jest tak, że kopnika wogóle nie czuje, ale zato go widze...
Także mówie wam jak coś poczujecie to przez chwile tam popatrzcie, a może też zobaczycie:tak:

Normalnie rewelacja

Witam wszystkich w ten kolejny dzień.
Jak Wam minął weekend? Mnie powoli i słabo ale jakoś przeżyłam i już jest lepiej. No i dzidzuś nareszcie znów dał znaki życia. Bardzo delikatne ale dał.
Ataata, Viki bardzo się cieszę, że jesteście szczęśliwe. Co prawda każda z innego powodu ale szczęśliwe a to najważniejsze:tak:
A ja mam zamiar dziś iść kupić materiał na kreację ślubną o ile listonosz przyniesie mi pieniądze za wychowawczy. Niestety mój listonosz, bardzo sympatyczny pan poszedł na urlop i w jego zastępstwie jest okropnie beszczelny i nie miły listonosz. No i nawet nie wiem czy pofatyguje się się na drugie piętro z forsa czy tylko zostawi awizo w skrzynce:wściekła/y::wściekła/y:

Asmodis wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek :)
Ataata gratulacje z powodu kopniaków :)
Viki tylko nie szalej za bardzo ;-)

Witam Was dziewczyny w ten kolejny poniedziałkowy gorący dzień :-) Przez weekend nie mogłam się do kompa dopchać bo albo na zmianę Tata z bratem siedzieli, albo przez burzę nie miałam prądu ;) Mówię Wam, wichura nie z tej ziemii przeszła nad naszą wioską ;) A największy ubaw miałam jak mój brat wczoraj pół dnia grał i przez burzę komp mu wywaliło i gierka się nie zapisała :tak: Spełniły się moje życzenia ;) Nie chciał mnie do kompa dopuścić, więc taką małą klątwę rzuciłam;-)
Wczoraj rano byłam na grzybkach, totalna porażka, same kurki, osaki, stare wysuszone podgrzybki i rekordowa ilość szatanów :( Bilans końcowy, pół wiadra kurek, dwa osaki i jeden podgrzybek :( W zeszłym tygodniu było zdecydowanie lepiej, mam nadzieję, ze w tą niedzielę w końcu się na grzybkach obłowię :-) Fajna sprawa taki kilkugodzinny spacerek z samego rana, normalnie się wciągnęłam ;-)

Miłego dzionka wszystkie Mamuśki i Dzidziuśki ode mnie i od Oliśka :-)

reklama
witajcie dziewczyny, nadrobiłam zaległości powstałej przez trzydniową nieobecność.
ale się działo u Was :-)
Dota - super, że już wiesz, że nosisz syneczka
Soida - trzymam kciuki za to, żeby wszystko było u Ciebie i dzidziusia w porządku
Stefanka - ale Ci fajnie, że maleństwo szaleje :-D
Ataata - no szczęściaro! nie dość, że czujesz to jeszcze widzisz jak brząc baraszkuje!
Viki :-):-):-)

Asmodis - spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia i ode mnie i mego brzunia! Wszystkiego naj, naj, naj!

Ja w piątek miałam spotkanie firmowe. Dostałam propozycję pracy na pół "nieformalnego" etatu. Zawsze to dodatkowe pieniądze. Mam się zastanowić. W sumie i tak siedzę przy komputerze, więc w sumie czemu nie. Co myślicie? Czy lepiej lenić się całe dnie?

Weekend podobnie jak u Viki, poświęcony mężowi :-)
Ot i tyle u mnie dziewczynki. Miłego dnia!

Do góry