reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale hm, no zastanawiam się czy jednak nie powinnam czegoś łykać, bo nie jem tonami warzyw i owoców ;-)

No właśnie ja też się nad tym zastanawiam bo strasznie mi włosy wypadają a przy Stasiu miałam takie śliczne lśniące i mocne. Jutro zapytam na wizycie u gin.

Dota ty dzisiaj masz wizytę u lekarza? Dobrze pamiętam? Napisz nam koniecznie jak Ci poszło no i jak się ma mały rozbujniczek;-)
Ja idę jutro na 9.30 rano na wizytę do gin. więc jutro będę zdawać relacje.

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Jak sie czujecie? I jak pogoda u Was? U mnie ladne sloneczko i lekki wiaterek,wymarzona oby sie tylko nie popsula :tak:

Widze ze rozmawialyscie wczoraj o witaminkach. Dla mnie polozna powiedziala ze to czy bede je brala czy nie to zalezy tylko ode mnie i to moj wybor. Ja zazywam prenatal i sa dobre.

dzien dobry, a ja własnie wróciłam z targu, bo stwierdziłam ze czas zrobic ogorki małosolne no i troszke tez na zime..i wiecie co, pierwszy raz odpłynęła ze mnie krew i prawie zemdlałam...
sama tak sie przestraszyłam bo bylam z damianem i kurcze nie wiem w razie czego jak on by sie zachował...no ale juz doszłam do siebie i ide troszke poleżeć zanim zaczne walke z ogórkami:-)

Witajcie Dziewczynki :-)
U mnie znowu duszno, słoneczko przygrzewa, chmurek brak i pot się leje strumieniami ;-)
Znowu dzisiaj kocioł w pracy, ale szef ma w tej chwili spotkanie, więc postanowiłam to wykorzystać na chwilę słodkiego lenistwa ;)
A co do witaminek to ja cały czas piję żelazo, jem tonę owoców dziennie i wypijam codziennie multiwitaminkę w formie napoju musującego ;-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka ;-)
Oliś dzisiaj tak szaleje, że się zastanawiam kim on będzie w przyszłości, skacze jak Adam Małysz ;-) Hmmm, może rośnie nowy orzeł :-)

Dzień dobry..
Widze że witaminki dalej w toku..
Ewa, Weroniczka macie racje że niby w lecie jest dostatek świerzych warzyw i owoców, no ale trzeba by ich jeść tonami... A ja warzyw :no: , albo dosłownie czasem do obiadu jakaś surówka, ale nic pozatym, a z owoców to tylko banan, arbuz i nektarynka, więc w moim przypadku jednak bez witamin sie nie obejdzie..

viki ogórki małosolne... mniam mniam... chyba też sobie zrobie...
A ja jak byłam na targu jeszcze w Kalwarii to też bym zasłabła... dobrze że ławka była więc usiadłam i doszłam do siebie...
Ale uczucie jest masakryczne, nie? W momencie oblewają Cie zimne poty i obraz sie rozmywa... ja tak mam często latem, kiedyś zemdlałam w autobusie jak do pracy jechałam:sick:

Co do ogórków małosolnych to w sobotę sobie zrobiłam dwa wiaderka po dwa kilo ;-)
No i odechciało mi się ich ;-) Jedno wiaderko opróżniły moje psie bestie, stało za blisko krawędzi stołu, więc się poczęstowały ;) Drugie do tej pory stoi nie ruszone, więc podejrzewam, że z ogórków małosolnych już zrobiły się ogórki kiszone, w sobotę więc zrobię sobie trochę zupki ogórkowej, mniam, mniam :-)

a ja nie lubię ogórków małosolnych. Za to uwielbiam kiszone.

Kurcze śniło mi się dzisiaj że będę mieć bliźniaki i muszę kupić wózek na dwoje:-D

witam

ja tylko na chwile jestem u mamy i jade do lekarza na krzywy ryj...moze zgodzi sie mnie przyjac...juz miejsca nie bylo jak dzwonilam a przez ten brak samochodu to wszystko mi sie wali i nie mam jak sie dostac w rozne miejsca...a nadodatek lekarz od jutra idzie na urlop i wraca 10 sierpnia wiec to troche dlugo a ja chce skierowanie na usg i niech zobaczy badania i da kolejne skierowanie

ja tez lykam Prenatal

Asmodis to zycze powodzenia u lekarza, pochwal sie co slychac jak wrocisz:tak:
DotaZ zdaja relacje jak wrocisz koniecznie;-)
Ja ogoreczki malosolne robilam przed wczoraj 2 kg i dzis sa Pyyycha.musze teraz szybko jesc bo lubie takie malosolne,malosolne a jak sie juz troche podkisza to mi nie smakuja.
Co do witaminek to ja biore od ostatniej wizyty elevit, niestety drogi ale gin powiedzial, ze ma najwiecej zelaza wiec sie rzucilam z kaska bo mam sklonnosci do anemii:sick:No i powiem wam tylko, ze trzeba uwazac na witaminy , te nie specjalne dla kobiet w ciazy bo moga miec za duzo witA a ona jest niestety szkodliwa w nadmiarze dla dziecka.najlepiej sie dopytac w aptece, ktore z tych zwyklych preparatow maja jej stosunkowo nieduzo;-)
Weroniczko co do pomidorkow to ja mam zasadzone w ogrodku i pierwszy raz cos takiego robie.Sa juz male, zielone pomidorki:-)

reklama
Hej witam wszystkie Gródniówki, ja mam się świetnie jestem taka radosna i szczęśliwa czuje coraz mocniej moje maleństwo jak się rusza, czułam to już wcześniej gdzieś od 16 tygodnia ale nie bylam pewna co to, a teraz już czuje tak wyraźnie że nie ma wątpliwości że to moja dzidzia puka i daje znać o sobie , cudowne uczucie :-):-):-)
A jak tam u was drogie gródniuweczki ? Czujecie juz ruchy

Do góry