reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u mnie tez dzidzia czesto pod rzebra wchodzi i sie chyba tam rozciaga bo czuje jakby mi sie skora rozciagala...wlasnie teraz siedzi wysko po prawdej stronie rzebra...musze czekac az zmieni pozycje

reklama
asmodis szkoda że mieszkasz tak daleko bo byśmy się mogły poodwiedzać i mogłoby nam wspólnie poodwalać;-) Bo ja też tak mam ale tak szczerze to mnie to nawet pasuje, tylko czasem chciałabym się od tego uwolnić, ale po godzinie, dwóch mi mija:tak:
A co do tego blendera to pytanie do was to był strzał w dziesiątkę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja wiem ze szkoda...bardzo malo osob jest tu na forum z lublina wszyscy prawie z zachodniej lub polodniowej czesci polski...ble...no coz...a jak juz jakos blizej to i tak garstka osob

muszę się Wam pochwalić. Co prawda dla Was to pewnie troszkę głupie ale ja jestem z siebie a właściwie z moich pomidorków dumna. Bo właśnie o nie chodzi:tak::tak: W nocy wyrosły na nich piękne pąki i może będę mieć własne śliczne pomidorki wychodowane na balkonie:-):-) A jeszcze wczoraj martwiłam się że mi uschną

dziewczyny moja tesciowa ma cztery 8 tygodniowe kotki gotowe juz na nowy domek:-)sa dwie białe kotki w czarne łaty , jeden czarny kocur i jeden taki czarny pręgowany. są prześliczne.
jeśli macie kogoś w łodzi lub okolicach, kto chciałby zaopiekować się takim kotkiem to dajcie znać;-)

Witam Was Dziewczynki ;) Ta praca mnie normalnie niedługo wykończy, mam już dosyć tworzenia tego całego katalogu, a to dopiero początek...W dodatku codziennie mam szefa na karku...
Czy on nie moze znowu na urlop wyruszyć ;-)
Po 8 godzinach spędzonych w pracy przed komputerem już nawet nie chce mi się wieczorami na net wchodzić, tymbardziej, że muszę walczyć o komputer z ojcem, który jest na urlopie i bratem, który non stop gra w jakieś głupie gierki ;-)

rozumiem Cię Kasiu z tym kompem bo ja też wieczorami nie siedzę na BB bo mąż gra w jakieś durne gierki. Tak więc mówię wszystkim dobranoc. Idę czytać książkę.

Miłego czytania :-)
Ja teraz jestem po listy w mieszkaniu, które wyjnajmuję w Wawie a za godzinkę czeka mnie kurs do rodziców do Wołomina ;)
W końcu psiaki tam na mnie czekają ;-) Nie ma to jak się wtulić w nocy w psie futerko, a jak jest ich trzy to po prostu już raj na ziemii;-) Tylko te moje bestie ostatnio troszkę przesadzają z rozpychaniem się na materacu i bardzo często matka z dzieckiem jest prawie spychana na podłogę :-)

reklama
ja mam wprawdzie wlasnego laptopa ale ciagle slysze ze tylkko przy kompie siedze!! cale szczescie ze istnieje extreme sport i udaje mi sie wytargowac godzinke:-)
co do blendera to tez mam prosty model i przywiozlam go z polski bo jest dobry, poreczny i zajmuje malo miejsca.
wiecie co ja chyba tez zaczelam czuc dzidziusia ( albo juz mam omamy ) tak bardzo delikatnie jak sie polozylam wczoraj. ale tak az zeby kopal jak u niektorych z was?? nic z tego!! ja nie wiem...heheh moze jest leniwy jak mamusia i tatus??
Weroniczka zazdroszcze pomidorkow. niestety ja kazda rosline potrafie ususzyc. wyjatkiem jest orchidea ktora dostalam tu od znajomych za ktorymi nie bardzo przepadam. smiejemy sie ze jest modyfikowana genetycznie bo rzadko ja podlewam, raz nawet ja obcielam w polowie a ona dalej rosnie i kwitnie jak szalona. to chyba na zlosc. chociaz juz sie troche do nie przywiazalam:-)
kacha_wawa jedyne dla mnie pocieszenie jesli chodzi o prace to to ze jeszcze 1.5 dnia bo u nas w piatek pracuje sie tylko pol dnia. moze tak jak ja znajdziesz pocieszenie w weekendzie?? ehh nareszcie sie wyspie...
mam jeszcze do was pytanie czy bierzecie jakies witaminy?? to tu mi powiedzieli ze kwas foliowy to tylko do 12 tyg. i nie wiem czy brac cos jeszcze??
yyyy kurcze za bardzo sie rozpisalam!!! przepraszam...

Do góry