reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jak nie moglam sie doprosic o naprawienie mi mozliwosci wklejania suwaczka to jak na zlosc wkelili mi go dzis grrrrrrr !!! I nie wiem jak go wyrzucic

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!

Witam nowe grudnioweczki!!!:-) :-)
Ale tu sie dzieje...ile czytania:szok:

U mnie powolutku leci, cały czas leże,leże i leże...już mi to bokiem wychodzi. No ale musze. we wtorek byłam u lekarza, maleństwo tak fajnie już urosło, no ale niestety krwiak jest nadal . Do wczoraj nie miałam żadnych plamień no i kurcze nagle się pojawiło. Wstałam sobie wieczorem a tu plamki żywej krwi...mówię Wam tak mi serce mocno zabiło, bardzo się przestraszyłam. Powiedziałam mężowi i pojechalismy do szpitala. najpierw przeprowadziła ze mną wywiad położna. Kiedy się dowiedziała, ze biorę wszelkie możliwe lekartwa to zapytała czego ja tu oczekuje???Zwalila mnie z nóg, popłakałam sie, bo już mi nerwy nie wytrzymały...ona powiedziała, że tu sie przyjeżdza z poważnymi przypadkami i tak dalej.....
Wkońcu powiedziała żebym poczekała na lekarza, no i czekaliśmy 50 minut.
Szkoda gadać. pani doktor przyszła też zła, bo ona ma mało czasu , jest zajęta.....zbadała mnie i powiedziała, że wszytko wygląda dobrze.
Potem żałowałam, że tam pojechaliśmy:-(
Mój lekarz wyjechal na 4 tygodnie i bedzie pod koniec maja, więc muszę czekać.

Calymi dniami leże, śpię...nic nie robię, tak jeszcze muszę przynajmniej do końca miesiąca, no i mam mega, wielkie mdłości- praktycznie cały dzień.
Dobra ide się położyć, odezwę się za jakiś czas.

Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie się!!!!!;-)

dotaZ jak dobrze ze u Was dobrze :tak: i napewno bedzie dobrze,trzymam kciuki!
Z tymi szpitalami i lekarzami :wściekła/y: moja Babcia zawsze mowi jak nie posmarujesz to nie pojedziesz. Cos w tym jest.

Trzymajcie sie cieplutko Kobietki i uwazajcie na siebie :)

Witam wszystkie Grudnióweczki i przyłączam sie do grupy!! Jestem na początku 9 t.c. :) Podejrzewam, że będę często gościć na forum, bo mieszkam za granicą, gdzie opieka nad kobietą jest taka sobie... więc prawdopodobnie będę szukać wsparcia wśród Was :) Oczywiscie postaram sie dawać coś od siebie rownież :) Pozdrawiam serdecznie i życze zdrówka i dobrego samopoczucia!
DotaZ - mieszkałam w Oliwie prawie 2 lata i tak jakoś z sentymentem myślę o tamtym miejscu :) Pozdrawiam

Jeszcze jedno pytanie odnośnie wklejania suwaczka. Jest taka szansa??

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=etosha&year=2007&month=12&day=13&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Etosha suwaczka to musisz wstawić do podpisu, skopiuj kod BBCode i wklej w podpisie, a nie w poście;-)

Dziewczyny!!!!!!!!
A tak wogóle to kiedy pokażecie swoje brzuchole???
Napewno wam już troche podrosły... na tyle żeby je pokazać;-)
Ja może wkleje wieczorem mój, ale niewiem, bo to by był już drugi raz, a wy... nic:-p
Doticzka Ty to napewno masz już sie czym pochwalić bo już w 3 okienko wskoczyłaś!!;-) Pokazuj co tam wychodowałaś:-) koniecznie:tak:

Ataata masz racjie już coś wychodowałam normalnie balon mam jak pierun :-) już mam kupione spodnie takie ciążówki bo mnie wszystkie cisły a nie chciałam męczyć maleństwa wiec kupiłam sobie takie wygodne spodenki i jedną bluzeczke ciążową;-) Niestety biust mam jak bym miała tam po 3 litry mleka i w żaden stanik nie wleze:-) i chodze bez:zawstydzona/y: :-p a mój się śmieje że chodze "na luzaka":-D :-) Aaaa wczoraj w tranwaju ludzie ustępowali mi miejsca;-) :szok: :-) wiec coś widać;-) Normalnie boje się że to bliźniaki bo usg miałam robione w 6 tyg a "rozdwojenie"następuje w 7:-) wiec nigdy nic nie wiadomo bo tyje strasznie a mało co jem i to jeszcze wymiotuje sporo i mam mdłości i zero apetytu wiec nie wiem skąd ten brzucholek:-D :tak: :-) Wkleje fotke tam gdzie trzeba tylko się nie przestraszcie:-) ;-)

A jak tam wasze bóle podbrzusza bo mnie męczą strasznie :zawstydzona/y: Czasem chodzić nie moge a wchodzenie do mnie na 3 piętro to nie zły wyczyn;-)

Hehe Doticzka zaraz zmienie tą date, nawet tego nie zauważyłam, a to pewnie temu, że jak Cie wrzucałam na liste to mi sie net wieszała, wieszał, aż w końcu mnie wywaliło całkowicie i tak zostało:laugh2:
Czekam na fotke z niecierpliwością!!!! Fajnie;-)
No i jak mówisz, że to może bliźniaki to nieźle. Trzea było sobie zemnie nie żartować:-p

Mnie już nic nie boli, no poa piersiami. Mdłości są nadal, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam:tak: choć czasem wolała bym zwrócić niż sie męczyć pół dnia z mdłościami:baffled:

Ide na liste poprawki wprowadzić:-)

Czolem

No i my dolaczylismy do forum babyboom. Tez jestem grudnioweczka, tak tez witam sie tu... aczkolwiek zarowno z pozostalymi grudnioweczkami jak i innymi przed, w trakcie i po...

Pozdrawiamy
Asia :-) i Piotr :-D(choc ten zapewne czesciej bedzie czytal, anizeli pisal :)))

reklama
Czesc dziewczynki.Ja odpadam.Wszystko opisze w "wizycie u lekarza"
3majcie sie cieplutko i powodzenia.Bede was pocichutku podczytywala
pa

Do góry