reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziewczyny Kochane dziekue za ciepłe słowa:tak: Co ja bym bez Was zrobiła??:confused:;-):-) NIestety ja na te 2 miesiące musze jechać do domu rodzinnego czyli do mamy bo tutaj nikogusienko nie mam w Krakowie:zawstydzona/y::-( a co za tym idzie nie bede miała dostępu do neta :-:)-( Bo ja pochodze z małej mieścinki i nie mam neta w domu chyba że czasem podjade do kafejki internetowej:wściekła/y: I nawet jak coś nie bede miała jak z Wami porozmawiać:-:)wściekła/y: dlatego tak strasznie to wszystko wyglada:-(

Buuu Doticzka to będziemy strasznie tęsknić...:-:)-:)-(
Ale narazie jeszcze jesteś, więc sie cieszymy:-)
Ale jak bedziesz wyjeżdżać to koniecznie powiedz, podam Ci mój nr na kom żebyśmy mogły choć czasem smska do siebie wysłać;-)

Oki ja zmykusiam bo zaraz na USG ide
Trzymać Kciuki mocno PROSZE :tak:

Mały śpi a mnie się nie chce spać więc wróciłam:-)
Mąż dzwonił przed chwilką że właśnie zdał egzamin na obsługę wózków widłowych więc już się nie stresuję tak jak rano.

reklama
:-):-) Dzięki kacha_wawa ja musze jeszcze wytrzymać do 16.00 a ten czas tak mi się dłuży;-)

Chyba nie tylko Tobie ;)
Siedzę w pracy, szef jest, a mi się głowa kiwa z nudów;-)
Gdyby nie BB to pewnie na oczach szefa zaleglabym z glową na klawiaturze ;)
A tak to trochę adrenalinki w tym przedszefowym ukrywaniu się i stopniowo sen odchodzi ;) Ale czas cholernie wolno dzisiaj leci ;)

Do góry