reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oki dziewczyny to ja sie na dzisiaj z wami żegnam :-(
Posiedziała bym pewnie znowu do północy, ale siostrzeniec sie kąpie i zaraz idzie spać (śpi w moim pokoju) więc z komputera nici.

Odezwe sie jeszcze jutro przed USG, ale itak trzymajcie już kciuki.

viki a ja nawet nie skapcyłam, że zmieniłaś kolor włosów:baffled: tzn coś właśnie mi nie grało, ale niewiedziałam co...

Ja tez jeszcze niedawno miałam bląd takie długaśne.... a teraz mam prawie czarne bo też mnie już wkurzały... jak otworzycie na zamknietym galerie, żeby wklejać fotki swoje, swoich rodzinek itp to wam pokaże jak wyglądałam.;-)

No to papa miłego wieczorku
do jutra

reklama
Mam takiego doła.....:-:)no: moje kochanie za tydzień wyjeżdza za granice do pracy i wróci jak ja bede już w 7 miesiącu :-:)-:)-:)no: nie moge się pozbierać normalnie na samą myśl serce mi pęka :-:)wściekła/y:To jedyna bliska i żeczliwa mi osoba bo tylko jemu na mnie zależy a reszta ma mnie gdzieś jeśli chodzi o jaką rodzine czy znajomych :zawstydzona/y::-:)-(i zostane sama z moją kruszynką:no::-:)-(Już rycze od tygodnia :wściekła/y:Nie wyobrażam sobie Jego wyjazdu......:-(

Doticzka...bardzo mi przykro, domyslam, ze strasznie sie czujesz skoro to jest jedyna Ci bliska osoba z ktora jestes tak zzyta. glowa do gory, na pewno bedzie Ci ciezko, ale Twoja kruszynka bedzie Cie potrzymywac na duchu z nia bedzie ci razniej a ten czas bardzo szybko zleci. trzymaj sie

dziewczyny powodzenia na USG, ja mam w przyszlym tygodniu

Helloł.

Wstałam, niemam wody od 8 do 13 a USG o 12.20.....
Ale na szcęście nastawiłam budzik na 7.30 i sie wykąpciałam :-p
Przed chwilką był pwaik, tzn na sucho bo jeszcze nawet nic nie zdążyłam wypić...
Ale no coż już sie przyzwyczaiłam...

Doticzka głowa do góry, wiem że łatwo sie mówi, ale pomyśl że to zleci że inni moga miec jeszcze gorzej, a pozatym jak bedziesz miec doła to zwalimy sie do Ciebie na kawke z Soidą i Weroniczka...;-)

Ja na dzień dzisiejszy juz wiem że zamykam jeden rozdział w moim życiu, w poniedziałek jade po swoje rzeczy i koniec, niemam faceta... z resztą wczoraj usłyszałam ze jestem cham... ale to długa historia, za jakiś czas jak sie pozbieram do kupy, to wam ją opowiem...

Miłego dzionka

o tak Ataata możemy się zwalić na kawę zwłaszcza że mieszkamy chyba niedaleko siebie bo w Nowej Hucie:-)
A ja myślałam że dziś nie wstanę z łóżka. Normalnie szok. Staś brykał a ja spałam bo nie miałam siły nawet oczu otworzyć. Teraz piję zieloną herbatę i mam nadzieję że mi pomoże

Doticzka, uszy do gory!!! wiem, ze latwo mowic, ale z drugiej strony niedlugo juz dzidzius bedzie mocno dawal sie we znaki i bedzie tak namacalnie obok :-):-)
moj luby tez jest opcja, ze pojedzie wrzesien-listopad, ale na razie o tym nie mysle.
bedziemy mogly sobie chodzic po sklepach z ubrankami. mnie to ostatnio bardzo relaksuje i wprowadza w blogi nastroj :-D

ja tez dzis mam lekarza, ale bez usg :-:)-( no ale odbiore reszte badan i dalsze wskazowki. zmykam na razie, bo jutro egzamin:-:)-:)-(

Dobra idę czytać maleństwu bajkę i kładę go spać. Bo to jego pora. Może i ja się zdrzemnę przy tej okazji?
Miłego dnia:-)

reklama
Do góry