reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotaZ mnie od jakiegos tygodnia tez boli :-:)-( jutro bede u lekarza wiec sie o wszystko dopytam.
i tez po bokach, a zwlaszcza w prawym.
i krzyz :-:)-:)-:)-( zanim zasne to sie przewalam z pol godziny.

reklama
To się zapytaj i szybciutko napisz co i jak;-)

Ja mam wizyte dopiero za tydzień i znam siebie, bede się martwiła cały tydzień, a tak moż eod Ciebie dowiem się czegos...:-)

Hello!
Ja jak zwykle pojawiam sie jak Witus idzie spac;-)
Na poczatek Zonkilku widze,ze nikt Cie nie chce poinformowac o tym bobie:-D otoz to jet roslina straczkowa, wyglada jak wielka zielona fasola.Byc moze w regionie ,w ktorym mieszkasz inaczej sie to nazywa.Sprzedaja go zwykle w woreczkach po pol kilo lub po kilogramie i gotuje sie go w osolonej wodzie;-)Mniam
DociuZ jesli chodzi o bole brzucha to podejrzewam ,ze chodzi o jakies rozciagajace sie wiezadla czy macice.Mnie tez czasem boli brzuch i boli mnie caly dzien z przerwami, biore sobie wtedy nospe i troche pomaga(nospe w ciazy mozna brac bezpiecznie ,czasem nawet jest zalecana bo poprawia ukrwienie macicy)
Kurcze a ja chyba ide cos zjesc bo mam ochote na sledzia;-)

Aneczka dziekuje za informacje, tak też podejrzewam:-)

Kurcze znowu temat o bobie, wczoraj był taki pyszny, oooo to chyba dziś też sobie zjem mniam mniam.

Ja jeszcze uwielbiam fasolke szparagową, ale chyba jeszcze jej nie ma.. jak juz się pojawi to będę jadła kilogramami (mam też świetny przepis z użyciem fasolki, jakby któraś chciała to moge podrzucić):-D
No teraz sobie zrobiłam smaczek:-D

Kochane, bóle brzucha są normalne na typ etapie ciąży ;)
Macica rozrasta się i powoli z dołu brzucha przesuwa się ku górze ;)
Też tak panikowalam, ale podzwoniłam po kilku ginach i mnie uspokoili ;)
Tylko wiecie co mnie martwi, już mnie cholernie kręgosłup boli, a co będzie później?? To chyba przez moje wielkie piersi, wieczorem po prostu wysiadam;)

A tak wogóle to witamy Was wszystkie tego pięknego słonecznego, dusznego dzionka :-)

co do bolow to sie zgadzam, macica sie rozciaga...ja mam to za soba;-)

uwielbiam fasolke szparagowa...jeszcze w tym roku nie jadlam.
zjadlam wlasnie papryke i zajadam sie grzybkami..pychota

Asmodis mam pytanko; Jak wstawilas taki dlugi podpis pod avatarkiem?U mnie miesci sie tylko mamalipcowa06,klubgrudnio:sorry2::baffled: nie wiem dlaczego

reklama
Asmodis mam pytanko; Jak wstawilas taki dlugi podpis pod avatarkiem?U mnie miesci sie tylko mamalipcowa06,klubgrudnio:sorry2::baffled: nie wiem dlaczego
Aneczka...ja mialam na samyp poczatku wpisane "mama Motylka" a w momencie jak robili porzadek na BB i przydzielali te wpisy mama lipcowa, siepniowa itd to mi po prostu wkleili "sierpniowa mama" i tak juz zostalo, chyba sie nie da takiego dlugiego podpisy samemu wsadzic, bo jak kiedys probowalam sama to mi nie wychodzilo

Do góry