reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ale codziennie jem loda big milka truskawkowego :-):-)

Cholera:wściekła/y: To są Big Milki truskawkowe???:confused: Kurcza a ja jem śmietankowe, a mam właśnie ochote na truskawkowe, ale mamuśka mi powiedziała, że niema!!! Że są ale tylko trzy-smakowe i tam jest tez kakaowy, a ja nie lubie.
No to dobrze wiedzieć, bede szukać w sklepie truskawkowego chyba zraz ;-)

Ataata...ty to masz jednak troche przesrane...
Hehe chyba zażygane :-D
I wlaśnie mnie zbiera poraz drugi:wściekła/y:
Mała wredota z brzucha mnie kara zato, że byłam coś załatwić:baffled:

Weroniczka już jestes na liście ;)

reklama
Cholera:wściekła/y: To są Big Milki truskawkowe???:confused: Kurcza a ja jem śmietankowe, a mam właśnie ochote na truskawkowe, ale mamuśka mi powiedziała, że niema!!! Że są ale tylko trzy-smakowe i tam jest tez kakaowy, a ja nie lubie.
No to dobrze wiedzieć, bede szukać w sklepie truskawkowego chyba zraz ;-)

dobrze ze ja zachcianek nie mam. z Ninka...mialam zachcianki. bylo okres na slodycze, jak je widzialam to musialam pochlaniac kazde ilosci i na owoce. raz byl okres slodyczowy raz owocowy.

Ja tez generalnie zachcianek niemam. Tzn przed ciążą raczej nie przepadałam za słodyczami, a teraz polubiłam. Tak samo z owocami, tez polubiłam, no ale... tylko te słodkie :-) A lodami to mnie mama rozpieszcza, ale to chyba temu kupuje mi śmietankowe, że wogóle nie pije mleka ani żadnego nabiału nie przyjmuje bleee

ja tez nie przepadam za nabialem. czasami zjem jogurt, jem ser zolty, a mleka pije tyle co do kawy. ale wiem ze musze w tej ciazy wiecej wapnia miec bo mala mi go sporo zabrala a moj organiz nie zregenerowal sie do konca i nie chce przez to maluchowi szkodzic

Hej dziewczyny :-)Widze że każda z nas ma jakieś teraz dziwne sny;-) Sen o porodzie mam juz za sobą:tak:Był straszny;-):-D A dzisiaj śniło mi się jakieś wesele chyba moje :tak:ale szczegułów nie pamiętam. Ja mam w ten weekend całą sesjie czyli dokładnie 5 egzaminów i nie wiem jak to bedzie bo wogóle nie chce mi się uczyć:cool2::-p;-)

reklama
Witajcie!!! :happy:

Ale z Was gaduły, wczoraj wieczorem sie rozgadałyście.
Ja codziennie po 21-szej juz w łóżku, za to po 6-tej wstaje na śniadanko:-)
Coś mnie od wczorak boli brzuszek, po bokach...nie wiem moze tak ma być:confused:

Kurcze już mnie mdli, idę się troszkę położyć-może pomoże.

papapa;-)

Do góry