reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

I my sie witamy!!! Caluski "urodzinkowe" dla Gajutka! Ciekawe, czy mamusia torcik przygotowala?;-)

Aneczka, a Ty Antosiowi najpierw ten deserek dalas, czy cycusia? Bo mi pielegniarka mowila, ze przy wprowadzaniu nowych posilkow zeby pierw nakarmic dziecko cycem, a dopiero potem dawac inne smakolyki... No bo faktycznie te dodatkowe posilki moga pewnie troche rozregulowac laktacje a mleczko jest pewnie bardziej sycace.
Kurcze, a ja przy cycu jeszcze jakos nie daje nic nowego malej (no tylko minimalne ilosci jablka czy banana na sprobowanie). Tutaj zalecaja zeby jednak poczekac z tym do 6 miesiaca, chyba ze diecko za malo przybiera... Bo faktycznie troche sie boje, zeby nie stracic mleczka bo tez chociaz do tego 6tego miesiaca bym chciala karmic.

Fajnie, ze i u Was sie pogoda poprawila, bo przynajmniej spacerki moga byc dluzsze i przyjemniejsze:) My tez dzisiaj pewnie na dluzej wybedziemy z domku, ale jest dopiero 8 rano, wiec troche pozniej:-)
Aaa, no i u nas mimo tych ponad 20 stopni jeszcze jest szaro i ponuro, bo drzewa sie jeszcze nie zazielenily, wiec tak do konca pieknie nie jest:tak:

reklama
po paru dniach nauki robiłam sobie egzamin z płyt tam są pytania te co będą na egzaminie wewnętrznym pisemnym i się wam pochwale

Jeszcze dużo przede mną ale mam nadzieje że prze sto jakoś przebrnę :tak:

A jeszcze Wszystkiego najlepszego dla Gajuni..

A moja niunia wczoraj skoczyła 4 miechy a wy zapomniałyście foch z przydupem :laugh2:

A to wstyd!!! :zawstydzona/y:
Madziulka wszystkiedo najlepszego Sloneczko nasze!!!! Sciakamy z Kaytula najmocniej i calujemy! Spoznione ale szczere!:)

No i gratki dla mamusi! Zapowiada sie dobra "kierowniczka"!:-) W kazdym razie wyniki imponujace i dobrze wroza na przyszlosc;-)

Ejjj, no wlasnie Anetka, jednak to Ty pilnie wczoraj nie czytalas bb:-D
To moj cytat z wczoraj: "Aaa, cmoki dla Madzi na 4 miesiecznice i super, ze sie juz skora poprawia na tym slodkim, malym dziubeczku:)"
Ech, skleroza nie boli:) Ale nie zaszkodzi malutkiej jeszcze raz pozyczyc wszystkiego najlepszego!:-)

A mój maly ancymonek dziś poraz pierwszy wybuchnął głośnym śmiechem:tak: Normalnie cudowny jest taki szczery i głośny śmiech maleństwa. A co go tak rozchichrało? Fakt, że mama wlazła na krzesło i popatrzyła na niego z góry:tak::tak::tak::tak: Jak nie wiele do szczęścia potrzba maleństwu:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie wiecie jak przechodzi się z mleczka 1 na 2? Trzeba jakoś ostrożnie czy poprostu zmienić? Bo ja już nie pamiętam jak to robiłam przy Stasiulku.

Ogromne buziaczki dla Madzi z okazji 4 miesiączków
Dzień dobry kobietki:-);-):-);-)

Viki tutaj ta firma jeep jest dosyc popularna. Sama nawet oglądłam taki wózek zanim kupiłam ten swój, Bardzo fajny wózeczek:tak:

Nam też troche Marcel się poprzestawiał i dzień w dzień budzi się o 6 i ani myśli spac dalej:no::wściekła/y::no: A o tej godzinie ti ja jestem jeszcze nieprzytomna:-:)-:)crazy:. Niedługo będziem y zmykac do przychodni na ważenie, jestem strasznie ciekawa czy w tym tygodniu coś przytył i czy to dokarmianie coś dało:crazy: No a potem wyruszam na podbój sklepów w poszukiwaniu jakiegoś stroju na chrzciny. Chciałabym kupic coś takiego co będę mogła nosic na codzień

Sylwia oby bylo Ok. I powodzenia w poszukiwaniach sroju.

Buziolki dla Magdusi Anetkowej na 4 miesiac. Sto lat .....

anetka to tylko przykłady

Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Madziulki!!!

Wszystkiego co najlepsze dla Anetkowej Madzi z okazji 4 miesiąca i żeby sobie w końcu ta wysypka poszła ;)

Ogromne buziaczki dla Madzi z okazji 4 miesiączków

Buziolki dla Magdusi Anetkowej na 4 miesiac. Sto lat .....

CAŁUSY 102 DLA MADZI !!!!

ANETKO RANISZ NASZE SERCA ;-);-), JAKBYSMY MOGLY ZAPOMNIEC !!!!!!!! :-):-).

Viki fajna na lokowka, ja mam taka zwykla bez obrotowej szczotki, chyba musze o takiej pomyslec. Mi moj maz na Dzien Kobiet zrobil taka niespodzienake bo ja zawsze chcialam miec prostownice ale tez mi bylo kasy szkoda, a on mi ja kupil i taka fajna bo z regulacja temperatury, a ja raczej zwykle zawsze ogladalam. Czekam razem z Toba na dobre wiesci od meza.

Ataata moj tez tak sie wierci na przewijaku i wczoraj musialam go 3 razy przebierac bo chyba mu przez to zle pieluche zapielam bo sie mokry budzil :wściekła/y::wściekła/y:. Ale na brzuszek jeszcze nie umie sie przekrecic, tylko na boku zostaje narazie

Pryzybela zazdroszcze tego ciepelka, moze i u nas juz niedlugo bedzie cieplo. Mam nadzieje bo na weekend majowy grilla planuje.

Sylwia wspolczuje ale moze z dnia na dzien bedzie lepiej, musisz w to wierzyc, trzymaj sie dzielnie kochana,

Anetka biedna ta Magdusia, a czy ona ma stwierdzona alergie na cos, bo juz sie pogubilam.

Stefanka buziolki dla GAJUTKA, i sto latek zycze :-D:-D

Magda to teraz mowisz ze masz malego gadulke w domku. Pewnie nie mozesz sie nacieszyc.

Monia bidulko, moze ta nocka bedzie lepsza. Zycze milego czasu z goscmi i dobrej zabawy.

Grzechotka zdrowka dla malego, oby sie poprawilo. Mnie tez dzis zastanawiala kupka malego, bo byla twarda i jakas ciemna jak na niego, ale nie jadl jagod. Dostal wczoraj zupke Hippa ziemniak z marchewke ale on juz ten zestaw jadl tylko ze z Gerbera wiec to nie powinno byc od tego. Zobacze jaka bedzie nastepna.

Kasia szkoda ze te zeby nie wychodza wszystkie od razu i najlepiej jednego dnia :crazy::crazy::crazy:, my to mamy jeszcze przed soba bo narazie nie widac zeby cos szlo.

Aneczka rozumiem Cie, mi tez bylo przykryko jak musialam malego ostawic i caly wieczor beczalam :-:)-(.

Troche sie rozpisalam, z gory przepraszam jak kogos ominelam ale duzo mialam i moglam sie pogubic. Zycze wszsytkim milego popoludnia i do zobaczenia potem.
Dobra ide zjesc obiad i potem na spacerek. Buziolki.

reklama
witam was dziewczynki
my niedawno wróciłyśmy z podwóreczka przepiekna pogoda az chce sie życ
mała dziś cała noc spała ze mną w łóżku i przewczoraj też mam nadzieje że sie nie przyzwyczaji bo będzie klops.
Ataata nie martw sie jutro bedzie lepiej i faktycznie nie zdążysz kupowac mleka tak bedzie wcinac twoja myszka
Kacha wawa współczuje jednym zeby ida własnie tak ciezko a innym bez niczego mam nadzieje ze moja jakoś to zniesie bez dużej burzy nerwów i płaczu musisz kochana wytrzymac na pociszenie powiem ci ze jak moim siostrzenicom wychodziły pierwsze zeby to był płacz goraczka itd a potem nic nastepne zabki bez niczego nawet te tylne
buziole buziole dla Gajutka od Oliwci I ODEMNIE

Do góry