reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Po pierwsze Słodziutkie buziolki dla GAJUTKA !!!!!!!!!!!!

Ataata wczoraj jak byłam u tej Health Visitor to myślałam że się tam rozpłaczę zaraz, bo tak mi nawrzucała, że szukam dziury w całym i takie tam. Ona twierdzi że jak przegłodzę Go troche w nocy to zacznie jeśc ładnie w dzień. Może ma rację ale ciężko będzie nam to zobic:-:)wściekła/y:
Póki co to kombinuję w inny sposób, tzn. od rana co 2 godziny Go do persi przystawiam w nadzieji że się trochę bardziej naje. Kurcze, zobaczymy czy to da coś wogóle:crazy::crazy::crazy::crazy:

U nas też dzisiaj ładna pogoda, byliśmy już u moich rodziców. Teraz bąbel ładnie śpi. Jak wstanie to dostanie cycusia i znowu pójdziemy na krótki spacerek

TO JA ZAPOMNIAŁAM O MADZI WCZORAJ PRZYZNAJE SIE BEZ BICIA A BYŁAM PEWNA ZE NIEZAPOMNIAŁAM WYBACZCIA NAM DZIEWCZYNKI

WIEC DZIS

OGROMNE BUZIACZKI DLA MADZIUNI Z OKAZJI 4 MC zeby buzka sie zagoiła i zawsze taka usmiechnieta była

Jutrzenko mnie pominęłaś:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ja też tu jestem;-);-);-);-);-);-)

Weroniczka juz sie poprawiam ;-);-), nie mam pojecia jak sie przechodzi na mleko nr 2, moze trzeba mieszac, najpier dawac 1 miarke mleka 2 potem 2 i tak dalej.
Co do smiechu to moj maly tez tak sie glosno czasami zasmieje jak go laskocze albo go po szyjce cmokam. Wspaniele to jest.

Stefanka buziolki dla GAJUTKA, i sto latek zycze :-D:-D

Stefanka a zyczonka dla Gajutka to kto napisal :tak::tak::rofl2::rofl2::-D:-D.

Elcia moze po 2 razach sie nie przyzwyczai ale jak bedziesz codziennie ja kladla kto roznie moze byc.

JUTRZENKA nie bede jej kładła codziennie ale samej mi tak głupio i smutno spac wiec ja biore do siebie jeszcze tylko 2 nocki i potem mezus wraca

Witamy!!!:-)

Na początku buziaczki dla Gajuni:tak::-)

Do nas wkońcu przyszła wiosna, bylismy na dłuuuugim spcerku i zahaczylismy o Park Oliwski.
Kurcze inny swiat....tyle zieleni....spokój....Jak bedziecie miały okazję byc w Trójmieście to warto tam pójść.....A może wkleje fotki, zaraz cos poszukam:tak:

pic1686ml9.jpg

pic1687is8.jpg

Do nas wkońcu przyszła wiosna, bylismy na dłuuuugim spcerku i zahaczylismy o Park Oliwski.
Kurcze inny swiat....tyle zieleni....spokój....Jak bedziecie miały okazję byc w Trójmieście to warto tam pójść.....

Potwierdzam to pisze DotaZ:-):tak::-):tak:
Ja to miałam blisko do morza, więc na spacerek to zawsze szłam alejką do Brzeźna:-):-):tak: Och, ale tam było fajnie:-) teraz nie mam zabardzo gdzie chodzic:no: Jedynie to dookoła placu zabaw, hehe jakieś 10 kółeczek:-);-):-p

reklama
Potwierdzam to pisze DotaZ:-):tak::-):tak:
Ja to miałam blisko do morza, więc na spacerek to zawsze szłam alejką do Brzeźna:-):-):tak: Och, ale tam było fajnie:-) teraz nie mam zabardzo gdzie chodzic:no: Jedynie to dookoła placu zabaw, hehe jakieś 10 kółeczek:-);-):-p

No i nie szkoda Ci tego co zostawiłaś?;-):-)

Do góry