reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam was dziewczynki
atatata super fura niezły interes ubiłas
grzechotka moja mała tez ma czkawke czasami jej sie uleje i połknie troszke albo zdejmie sobie skarpetki no i jak za długo sie posmieje niechce nic pic i ja czekam az sama przejdzie jej tez to nie przeszkadza bo nawet zasypia z czkawka .Aco do tego kamiennego snu to moj tez tak spała przed kapielami mogłam ja tarmosic i tarmosic i nic dopóki nie wprowadziłam innego rytmu spania
sylwia super ze mzły przybiera na wadze a kostiumik czadowy ciekawe gdzie ty w nim idziesz .....na podryw?
przybela my czapke zakładamy od dawna taka bawełniana ale co tu porównywac wasza temperature do naszej u nas ciagle wieje
ewejda mnie tez daleko na zamkniety oj daleko daleko
kacha wawa współczuje ci bardzo wiem jaka jestes zmęczona a moja tez sie ślini jakby miała wścieklizne a nic jeszcze nie widac
agnieszka

bosh podchodze do lozeczka wieczorem a tam Madzi nie ma :szok: ... zakryla sie kolderka na glowe jak spala :baffled:

No to z Madzi niezła agentka, skąd ja to znam;-)

kacha wawa współczuje ci bardzo wiem jaka jestes zmęczona a moja tez sie ślini jakby miała wścieklizne a nic jeszcze nie widac

Na szczęście w końcu usnął :-) Twarda byłam, położyłam Go do łóżeczka, troszkę pobrzęczał, pobił swoje zabawki i w końcu tnie komara:tak:

Cholercia...coś czuję, że nocka zapowiada się wesoła po tym szczepieniu, bo Wiktor strasznie lekko śpi i kręci się co chwila:crazy: A tu oczywiście sama z nim jestem:-:)-:)-(. A swoją drogą...ciekawe co u Viki?? Jakie te wieści ze statku???

Ale synuś i tak seriale mamuśce pozwolił obejrzeć...kochane dzieciątko;-);-)

reklama
Cholercia...coś czuję, że nocka zapowiada się wesoła po tym szczepieniu, bo Wiktor strasznie lekko śpi i kręci się co chwila:crazy: A tu oczywiście sama z nim jestem:-:)-:)-(. A swoją drogą...ciekawe co u Viki?? Jakie te wieści ze statku???

Ale synuś i tak seriale mamuśce pozwolił obejrzeć...kochane dzieciątko;-);-)
monia u mnie bylo spoko wczoraj wieczorem po szczepieniu nawet na nie nie zareagowal, a pozniej o 1 w nocy nie mogl oddychac i temperatura 38.5 biedactwo sie meczylo, mam nadzieje ze u ciebie bedzie lepiej :-)

Do góry