reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
co tu taka cisza????????????????
no właśnie Ja też czekam i czekam:--(
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
witam was dziewczynki
atatata super fura niezły interes ubiłas
grzechotka moja mała tez ma czkawke czasami jej sie uleje i połknie troszke albo zdejmie sobie skarpetki no i jak za długo sie posmieje niechce nic pic i ja czekam az sama przejdzie jej tez to nie przeszkadza bo nawet zasypia z czkawka .Aco do tego kamiennego snu to moj tez tak spała przed kapielami mogłam ja tarmosic i tarmosic i nic dopóki nie wprowadziłam innego rytmu spania
sylwia super ze mzły przybiera na wadze a kostiumik czadowy ciekawe gdzie ty w nim idziesz .....na podryw?
przybela my czapke zakładamy od dawna taka bawełniana ale co tu porównywac wasza temperature do naszej u nas ciagle wieje
ewejda mnie tez daleko na zamkniety oj daleko daleko
kacha wawa współczuje ci bardzo wiem jaka jestes zmęczona a moja tez sie ślini jakby miała wścieklizne a nic jeszcze nie widac
agnieszka
atatata super fura niezły interes ubiłas
grzechotka moja mała tez ma czkawke czasami jej sie uleje i połknie troszke albo zdejmie sobie skarpetki no i jak za długo sie posmieje niechce nic pic i ja czekam az sama przejdzie jej tez to nie przeszkadza bo nawet zasypia z czkawka .Aco do tego kamiennego snu to moj tez tak spała przed kapielami mogłam ja tarmosic i tarmosic i nic dopóki nie wprowadziłam innego rytmu spania
sylwia super ze mzły przybiera na wadze a kostiumik czadowy ciekawe gdzie ty w nim idziesz .....na podryw?
przybela my czapke zakładamy od dawna taka bawełniana ale co tu porównywac wasza temperature do naszej u nas ciagle wieje
ewejda mnie tez daleko na zamkniety oj daleko daleko
kacha wawa współczuje ci bardzo wiem jaka jestes zmęczona a moja tez sie ślini jakby miała wścieklizne a nic jeszcze nie widac
agnieszka
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
a to agenciara mała strachu sie najadłas cobosh podchodze do lozeczka wieczorem a tam Madzi nie ma ... zakryla sie kolderka na glowe jak spala
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
bosh podchodze do lozeczka wieczorem a tam Madzi nie ma ... zakryla sie kolderka na glowe jak spala
No to z Madzi niezła agentka, skąd ja to znam;-)
Na szczęście w końcu usnął :-) Twarda byłam, położyłam Go do łóżeczka, troszkę pobrzęczał, pobił swoje zabawki i w końcu tnie komara
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
to super wreszcie se odpoczniesz moja spi juz od 20,30
Cholercia...coś czuję, że nocka zapowiada się wesoła po tym szczepieniu, bo Wiktor strasznie lekko śpi i kręci się co chwila A tu oczywiście sama z nim jestem:---(. A swoją drogą...ciekawe co u Viki?? Jakie te wieści ze statku???
Ale synuś i tak seriale mamuśce pozwolił obejrzeć...kochane dzieciątko;-);-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Właśnie coś tu jakaś cisza nastała?? Czyżby jeszcze 39 i pół leciało??
reklama
monia u mnie bylo spoko wczoraj wieczorem po szczepieniu nawet na nie nie zareagowal, a pozniej o 1 w nocy nie mogl oddychac i temperatura 38.5 biedactwo sie meczylo, mam nadzieje ze u ciebie bedzie lepiej :-)Cholercia...coś czuję, że nocka zapowiada się wesoła po tym szczepieniu, bo Wiktor strasznie lekko śpi i kręci się co chwila A tu oczywiście sama z nim jestem:---(. A swoją drogą...ciekawe co u Viki?? Jakie te wieści ze statku???