reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki moze dlatego ze za rzadkie mleczko mialas i skat te problemy. Ja daje na 150 mleka 3 miarki kaszki (Bobovita) i maly to pije i II i III. Nie ma problemow z krztuszeniem. Oczywiscie znakiem do gory ustawiasz.

.

jutrzenka ja na 180 wsypalam 6 miarek bobowity :szok: ale ta kaszka jakas chyba nie taka byla jak powinna... jablkowej sypalam zawsze nieco ponad 4 i mlody czasem mial problem ja wyciagnąc tak gestniala...

viki widzisz... mówiłam... idealnie trafiłam ze aventy nie podejdą a canpole sie sprawdzą... poprostu Pawełek ma takie same upodobania jak Daria co do smoczków, podejrzewałam to po Twoim poście, jak pisałaś co wyprawia przy jedzeniu... moja robiła identycznie dopuki nie trafiłam na smoka canpola... fajnie ciesze sie
No i gratuluje sprzedaży na allegro... to jestesmy teraz obie bez wózka:wściekła/y:
A DHL już podaje: 042/6345 345 ja zapłaciłam za przesyłke ubezp. cos koło 60zł bo miły pan nie mierzył paczuszki... tylko ją podniusł i spytał że chyba grubo ponad 20kg:-D ale nie mierzył bo bym zapłaciła koło 80zł:szok: no i stargał to pudło sam z 3 piętra:szok: tzn spuścił je po schodach:-D ogólnie firma super b o dostajesz list przewozowy i na ich stronce mozesz śledzić losy przesyłki, moja dotarła następnego dnia przed 15 do adresata..
A powiedz mi jak tam Pablo dziś w nocy?? Spał znów tak ładnie??

...

a wiec za canpola masz duzego buziaka bo na serio jest rewelacyjny zresztą butelka sama w sobie jest fajna;-)..z tą przesylka to ja tez dowalilam, bo napisalam facetowi ze okolo 50 pln..po czym dostalam smsa ze on zrobil juz przelew...ale jesli wyjdzie wiecej to napisze mu...moze bedzie na tyle fair ze doplaci bo bardzo konkretny gość. teraz musze kombinowac jak to spakowac bo ja mam gorzej bo gondola jest osobno:sorry2: no ale moi tesciowie sprawili sobie taki fotel masujący ktory przyszedł w duuuuuuzym kartonie wiec mają mi przywieźć go i pomóc spakowac:tak:

a jesli chodzi o nocke pawła to obudzil sie o 2 ..probowalam go oszukiwac smoczkiem ale w koncu tak sie rozplakal ze wzielam go do siebie do lozka...possal chwile cyca i zasnąl i mysle ze powodem pobudki nie byl glod co brzusio bo strasznie pierdzial w nocy, ale wczoraj nie zrobil kupy. zobacze dzis bo zrobil dwie...tyle ze zjadł wieczorem tylko 90..no ale poki co spi od 20:-)

reklama
dziewczyny a ja szukam wozka spacerowego..moze ktoras z was mi cokolwiek pomoze, bo ja mysle ze jeszcze takiego nie wymyslili...

* skrętne przednie kola nie te calkiem malutkie ale nie te duze pompowane
* najlepiej przekladana raczka:-)
* regulowany podnóżek
*regulowane oparcie do pozycji leżącej
*ochraniacz na nogi taki na zime
* fajnie by bylo jakby byla jakas torba w komplecie
i tacka na kubek:tak:
*no i obowiązkowo buda bo w niektorych wózkach nie ma:baffled:
*zeby nie byl cięzki
* zeby latwo sie skłądał najlepiej tak jak skladają sie chicco albo parasolki:-)

haha no dobra to moze ktos mnie uswiadomi w koncu ze zbyt wiele wymagam.....:crazy::wściekła/y::angry:

sylwia poprostu ataata jest z nas najladniejsza a wiesz ze ladni ludzie maja lepiej !!!
hahaha stefanka to sie usmiałam:-D

sylwia tajemnica zawodowa:ninja2: niemoge powiedziec bo mi łeb urwią Ci co sa nademną:-D
Nie no żartuje... a no pare róznych funkcji jest... moge sie np. wkradac do waszych postów i pisać rózne brzydkie rzeczy w waszym imieniu:evil::evil::evil:
A jak sie stałam moderatorem... no wiesz.. ma sie te znajomosci...:cool2::cool2::cool2:
żarcik

viki moja tez mało zjadła, tzn ostatnij raz o 18 chyba ze 100 zjadła a zawsez 190 juz wtanżala o tej porze... no i zaczyna mi sie juz wiercic pomału
No to oby dzis było lepiej:tak:
viki a tak na serio to pogrzeb w Graco... wszystko sie zgadza poza ostatnim punktem... gdzieś widziałam taki wózek, poważnie, jak znajde to Ci dam linka

Ufff, dopiero do kompa się dorwałam, bo mi Tomek go zajął...
Młody sobie smacznie już śpi, a ja znowu cierpię na bezsenność ;-)
Agatko, powodzenia z tą nową miłością :-)Może to ten jedyny;-)
A co do spacerówki to my kupiliśmy taką:
Buy Sport Buggy and Raincover in Smoke Fabric. at Argos.co.uk
Nie spełnia ona wszystkich wymagań Viki, ale mi się spodobała, jest prosta, lekka i wygodna, a przy okazji bardzo tania ;-) Oliśkowi też się spodobała :-)

dziewczyny mam pytanie, czy mleko Bebilon rozni sie jakosciowo od bebiko, cena rozni sie dosc znacznie a jak jest z jakoscia, jakie jest najlepsze mleko w Polsce

WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA SMART BABY DESIGN Wwa (343035545) - Aukcje internetowe Allegro tu sie zgadza prucz składania i wagi, ale powiem ci tak ze wózki które mają rączke jak w gondolach, czyli tą łączona niestety ale bardzo żadko składają sie jak spacerówki:tak: więc albo składanie albo przekładana rączka:tak:

No i pogrzeb sobie po wózkach tych co ja kupiłam Graco Quattro bo modele z 2008r mają rączke regulowaną, a bude sie przekłada na drugą strone i widzisz dziecko tylko że leży odwrotnie, no albo można podnóżek postawic do góry, zablokować tacką i dziecko położyć twarzą do siebie... o tak:
1409505.jpg

fajna sprawa ten ruchomy daszek bo nawet jak dziecko ju siedi a wieje wiatr to mu buźke zasłonisz, albo przed słońcem, więc tu rączka przekładana niepotrzebna
Quattro Tour™ Interactive Demo

agata ten grako jest super, tylko tez taki wielki i ciezki.....kurde sprzedalam ten bo zajmowal w cholere miejsca w bagazniku...a ty go kupilas???

reklama
tak viki kupiłam tylko cholera pospieszyłam sie bo byłam bez wózka i wszystko na wariackich papierach robiłam i kupiłam używany bo na przesyłke z USA nie mogłam czekać 7 tyg no i jak teraz patrze to kupiłam chyba najuboższy model... bo szukałam tylko w spacerówkach, a tam było dosłownie kilka taych graco, bo one w wielofunkcyjnych były, a ja głupia nie popatrzyłam i szybko kupiłam pierwszy lepszy:wściekła/y: i jestem zła jak cholera!!! Jak sie wkurze to go sprzedam i kupie lepszy model...
Narazie czekam na niego, laska mi na nerwach gra bo 3 razy jej pisałam ze potrzebuje wózek na gwałt przed weekendem bo niemam wózka a ta Ci** w kulki sobie zemną leci i podejrzewam ze nawet jeszcze go nie wysłała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a swojego Tako bym nie sprzedawała bo spacerówke miał superową, tylko mnie te wielkie koła tak wkurzały ze nie mogłam na nie patrzec!!! i tylko dlatego sie go pozbyłam

Do góry