Viki moze dlatego ze za rzadkie mleczko mialas i skat te problemy. Ja daje na 150 mleka 3 miarki kaszki (Bobovita) i maly to pije i II i III. Nie ma problemow z krztuszeniem. Oczywiscie znakiem do gory ustawiasz.
.
jutrzenka ja na 180 wsypalam 6 miarek bobowity ale ta kaszka jakas chyba nie taka byla jak powinna... jablkowej sypalam zawsze nieco ponad 4 i mlody czasem mial problem ja wyciagnąc tak gestniala...
viki widzisz... mówiłam... idealnie trafiłam ze aventy nie podejdą a canpole sie sprawdzą... poprostu Pawełek ma takie same upodobania jak Daria co do smoczków, podejrzewałam to po Twoim poście, jak pisałaś co wyprawia przy jedzeniu... moja robiła identycznie dopuki nie trafiłam na smoka canpola... fajnie ciesze sie
No i gratuluje sprzedaży na allegro... to jestesmy teraz obie bez wózka
A DHL już podaje: 042/6345 345 ja zapłaciłam za przesyłke ubezp. cos koło 60zł bo miły pan nie mierzył paczuszki... tylko ją podniusł i spytał że chyba grubo ponad 20kg ale nie mierzył bo bym zapłaciła koło 80zł no i stargał to pudło sam z 3 piętra tzn spuścił je po schodach ogólnie firma super b o dostajesz list przewozowy i na ich stronce mozesz śledzić losy przesyłki, moja dotarła następnego dnia przed 15 do adresata..
A powiedz mi jak tam Pablo dziś w nocy?? Spał znów tak ładnie??
...
a wiec za canpola masz duzego buziaka bo na serio jest rewelacyjny zresztą butelka sama w sobie jest fajna;-)..z tą przesylka to ja tez dowalilam, bo napisalam facetowi ze okolo 50 pln..po czym dostalam smsa ze on zrobil juz przelew...ale jesli wyjdzie wiecej to napisze mu...moze bedzie na tyle fair ze doplaci bo bardzo konkretny gość. teraz musze kombinowac jak to spakowac bo ja mam gorzej bo gondola jest osobno no ale moi tesciowie sprawili sobie taki fotel masujący ktory przyszedł w duuuuuuzym kartonie wiec mają mi przywieźć go i pomóc spakowac
a jesli chodzi o nocke pawła to obudzil sie o 2 ..probowalam go oszukiwac smoczkiem ale w koncu tak sie rozplakal ze wzielam go do siebie do lozka...possal chwile cyca i zasnąl i mysle ze powodem pobudki nie byl glod co brzusio bo strasznie pierdzial w nocy, ale wczoraj nie zrobil kupy. zobacze dzis bo zrobil dwie...tyle ze zjadł wieczorem tylko 90..no ale poki co spi od 20:-)