jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ewelinka weekendy tu z reguly takie sa ze pustki na forum. My jeszcze nie kapiemy u nas to sie w granicach 21-22 od odyba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratki dla Darii, nie boj sie pewnie teraz troszke pospi wiec powinnas sie cieszyc ze taka z niej zdolniacha :-)matko jedyna.... Daria usnęła bez jęknięcia
pewnie zaraz wstanie
kUBA PRZEWRÓCIŁ SIE BRZUCHA NA PLECY!!!!
TYM RAZEM WIDZIAŁAM ALE TO ZNOWY JEDNORAZOWY POPIS
dziewczyny..ktora jeszcze nie ma okresu? zaznaczam, ze ja juz nie karmie piersia i na razie nie maam @...choc tak naprawde wcale za nia nie tesknie
A i jeszcze jedno pytanko, czy Wy tez macie jeszcze tą ciemną pionowa linie na brzuchu co wyskakuje niekorym w ciazy. Bo ja ją ciagle mam i sie zastanawiam czy mi na zawsze zostanie
matko jedyna.... Daria usnęła bez jęknięcia
pewnie zaraz wstanie