reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobranoc Madziu i wszystkie Dziewczynki :tak:
Ja się jeszcze trochę do kibelka poprzytulam...:crazy:
Już nawet mi się pić odechciewa, bo i to zwracam, brrrrrrr...

reklama
mialam jedyne 23 strony do przeczytania ;-)

wczoraj bylismy z Madzia na trzecim szczepieniu, dwa uklucia w lapki... i dziewczyna nawet nie zaplakala !!! :-D:-D teraz kolejne dopiero w grudniu ale pani doktor powiedziala cobysmy sie zjawili za jakies 2 miesiace tak kontrolnie zobaczyc czy wszytko OK
Madziulka juz ponad 6 kg wazy :-D:-D

potem male zakupki ( oczywiscie wsytko dla Madzika) i udalo mi sie spotkac z kolezanka ze starej pracy :-) jej synek Maksio ma juz roczek i jest boski - zakochalam sie !! ;-)
a na koniec bylysmy u fotografa zrobic malej fotke do dowodu - bylam w szoku bo udalo sie za pierwszym podejciem :-D:-D dzis mi mama odbierze zdjecia i w poniedzialek bedziemy mogli zlozyc papieryjak sobie Przemo wolne w pracy wezmie bo przy takim malcu musza byc podpisy obojga rodzicow

sodia - moja Madzia tez ulewala taka woda, w dzien tylko mleczkiem a zawsze z wieczora byla ta woda i nikt mi nie umial powiedziec co to jest :baffled: w necie tez szukalam i nic nie znalazlam
ale jak sie skonczyly ulewania mlekiem to to tez ustapilo

czesc dziewczynki
jak mineła nocka u nas 3 pobutki mała znowu nie moze zrobic kupki i płacze
pogoda do bani czy któras moze nam pozyczyc troche słońca?
modle sie zeby jutro była pogoda bo ide kupowac sukienke na slub dla mojej siory
z tym ulewaniem to moja tez tak ma sama woda daje
cziewczyny a jak rozpoznac ze mała ma refluks? bo ona to dosc czesto cos tam łyka tak jakby jej sie ulało ale nie na zewnatrz tylko do buzi

Witajcie Mamusie i Maluszki! ♥

Agnieszka - masz dzielną dziewczynkę - super ☺
A jeśli nie jest to tajemnicą, dowód wyrabiacie Madzi w jakimś konkretnym celu?

Elcia, niestety i u nas słoneczka brak, nawet pół promyczka się nie przedrze przez te mgłę
Chociaż bardzo licze na to słonko i wierzę że jeszcze wyjdzie bo się z K. założyłam że będzie dzisiaj ładna pogoda.

A mnie się dziecko w nocy zbuntowało i od 3 koniec spania no więc się ugięłam i wzięłam Go do Łóżka bo inaczej w ogóle bym nie pospała.

☼ Słoneczka, życzę Wam dużo słoneczka, dobrego humoru i końskiego zdrowia ☼

Witajcie, dziekuje za zaproszenia na NK, nas jakies sloneczko przebija sie przez chmurki wiec moze skorzystamy i jakis krotki zpacerek sie odbedzie, milego dzionka zyczymy

Cholerka u nas tez pogda śliczna a ja wózka dalej niemam!!!:crazy::wściekła/y::crazy:

U nas noc jako taka, jedzonko o 00.30 godzine później sie przebudziła i smoka dostała, no i o 5 znowu am, a o 7 pobudka:dry:, tyle że karuzele jej włączyłam i przez 40 minut sie zajeła tyle że cały czas do niej gadała więc itak już pospane miałam...
Właśnie lezy w łóżeczku i na przemian, to wyje, to gada, to łape doi i usilnie próbuje sie na brzuch przewrócić, ale jeszcze dużo chleba musi zjeść:-D

U nas pogoda podła, ale może jeszcze się rozpogodzi...
Dalej mam sensacje żołądkowe, dobrze, że Młody jest wyrozumiały i za bardzo mi dzisiaj nie dokazuje ;-)
Miłego dnia Dziewczynki i Maluszki :-)

tyle że karuzele jej włączyłam i przez 40 minut sie zajeła tyle że cały czas do niej gadała więc itak już pospane miałam...
Właśnie lezy w łóżeczku i na przemian, to wyje, to gada, to łape doi i usilnie próbuje sie na brzuch przewrócić, ale jeszcze dużo chleba musi zjeść:-D

Ataata widzisz narzekasz na Darię a ona tak sie potrafi długo bawić sama. Ja mogę ostatnio tylko pomarzyć o chwili wytchnienia.

Kasia dobrze że Oliś da Ci odetchnąć! Zdrowiej szybko!

A my znowu pospalismy. Cala nock do 7 rano, maly zjadl ok 120 i zasnal o 7:30 i pospal do 10:20 a mamusia do 10 :tak::tak:.

Teraz mlodziez lezy na moim lozku i ma cwiczyc przekrecenia sie ale zdecydowanie woli utrwalac sobie dawno juz nabyta umiejetnosc zjadania wlasnych piastek i gadania do siebie przy tym :rofl2::rofl2::rofl2:, a ja ide zrobic sobie cos na sniadanka.
A pogoda u mnie do bani wiec ze spacerku nic.

reklama
Witajcie!!!:-)

No Jutrzenka to sobie pospałaś:tak:fajnie, fajnie....

Agnieszka następne szczepienie dopiero w grudniu? tak jakoś późno...muszę sprawdzić jak to wygląda w kalendarzu szczepień...Czemu szczepienie w rączkę?
My mamy zawsze w nóżkę:tak:Coś zakręcona dzisiaj jestem.....

U nas też pogoda beznadziejna....deszcz,deszcz,deszcz.....

Do góry