reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiem, wiem Stefka,że skończyłaś logopedię...zazdroszczę Ci tego...ja tylko pedagogikę, tak więc logopedię miałam tylko przez dwa lata...ale czasu juz nie cofnę.

:-):tak::-)

reklama
NO MALUTKA SPI BYŁO TROCHE GORZEJ NIZ WCZORAJ ALE I TAK NIEZLE TROSZKE POKLEPAŁAM PO PUPCI WŁOŻYŁAM SWOJA KOSZULKE DO ŁÓŻECZKA I 15 MIN SPAŁA POTEM ZACZEŁ PŁAKAC BO MALEŃSTWO ZGŁODNIAŁA A DOPIERO CO CYSIA OBALIŁA :-p
WIDOCZNIE JEDEN DZS TO ZA MAŁO:szok::szok:
MAM NADZIEJE ZE NOCKA BEDZIE OK BO CHCIAŁABYM SE POSPAC
IDE SIE KAPAC I DO WYRKA POPRZYTULAC TEGO MOJEGO KOCHANEGO TOMUSIA ZYCZE DOBREJ NOCKI
BUZIOLE ;-);-)

A jednak jestem!!!
Mąż wrócił i padł....FACECI:angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zresztą obaj panowie śpią jak zabici....Wiktor zasnął zaraz po kąpieli, nawet zjeść nie chciał, teraz ciekawe kiedy się obudzi??:baffled:
A ja robie pranie i zaraz tez chyba idę spać....:tak::tak::tak::tak:

Miłego wieczora:):);-)

ojej a ja skonczylam farbowanie(dla innych malowanie:-)) włosów..teraz ide suszyc i ciekawe co wyjdzie bo mieszlam dwa kolory..no ale pewnie ciemne tak jak ostatnio :-):-)

Kasia Monia Agnieszka wałeczki, polecam wałeczki maluch niema mozliweoci prekręcic sie nawet na plecki.. Ja kupiłam ale moja spi tylko na plecach, na boku jak ja kłade to ryk, ona nawet nie umie lezec na boku bo niewie co zrobic z nóżką,(ta co jest o góry) i nia kopie i sie wkurza!!
Ale przyjdzie pora ze nauczy sie w nich spać...

Magda szalona jestes hahaha

belka witaj, ładny klocuszek z tej Twojej córci..

Anetka ślicznie to napisałaś.... aż sie wzruszyłam, bo widze że doskonale wyczułas co czuje...

Do konsekwentnych mamusiek: dzieki dziewczyny za rady, ciesze sie że wam sie udało, mam nadzieje że na mnie też kiedys przyjdzie czas i w końcu sie przełamie i wytrwam... bardzo bym chciala..
Choc obawiam sie reakcji mojej mamy, bo ona zawsez na mnie drez pape jak tak Darie przetrzymuje w ryku, to nie jej sprawa ale zawsez sie wtedy ostro kłucimy, a ja mam już zanadto nerwów więc kolejnych nie zniose,
No zobacze gryze sie z myslami teraz i może spróbuje.

viki a mówisz ze trzepałas łózeczkie..? ja mam drewniane a Ty? bo z turystycznym nie było by problemu, moje drewniane stoi w kącie pokoju przy samej ścianie a i pólke stojącom mam do niego przylegającom, w pokoju miejsca zero więc nawet niemam jak go odsunąc zeby nim potrzepać i teraz sie zastanawiam jak to zrobić??
czy wyjmowac uspokajac i wkładać ponownie czy co robić??

viki to co nie wracasz do blondu bo chyba miałas wracać??
No i ciekawa jestem jak Ci sie te włosy ZAMALOWAŁY:evil::-D;-)

viki a mówisz ze trzepałas łózeczkie..? ja mam drewniane a Ty? bo z turystycznym nie było by problemu, moje drewniane stoi w kącie pokoju przy samej ścianie a i pólke stojącom mam do niego przylegającom, w pokoju miejsca zero więc nawet niemam jak go odsunąc zeby nim potrzepać i teraz sie zastanawiam jak to zrobić??
czy wyjmowac uspokajac i wkładać ponownie czy co robić??

viki to co nie wracasz do blondu bo chyba miałas wracać??
No i ciekawa jestem jak Ci sie te włosy ZAMALOWAŁY:evil::-D;-)

a wiec łóżeczko mam drewniane i poczatkowo trzepałam nim:-) tak ze myslalam ze sie rozleci, tez stoi przy scianie ale ciut je odsunęłam by nie robilo hałasu.
stalam z tylu za lozeczkiem by maly mnie nie widzial:-p
a teraz spi sobie tak w spiworku

a moje włosy? hmm no tak chcialam wrocic do jasnych..ale chyba bym na serio wyłysiała w związku z tym jest ciemny brąz:-)

No, no Viki laska pełną gębą;-):-)
A ja normalnie padam, łeb dalej pęka, Oliś dzisiaj ćwiczy moją cierpliwość i muszę iść działać...Chyba moje dziecko przeczytało te posty jak je chwaliłam i teraz postanowiło dać mi popalić;-)
Dobrej nocki Mamusie i Maluszki i samych słodkich snów;-)

Ciiichutko tu dzisiaj:-:)szok::-(

Marcel ladnie spi, czyli pierwszy dzien uczenia samodzielnego spania mozemy zaliczyc do udanych:-):-) zobaczymy jak pojdzie dalej;-):-p. No i juz prawie 5 godzin od ostatniego karmienia wiec moze i tutaj jakis postep:-D:-D Bylabym happy jakby tak juz zostalo.
A mi jest strasznie niedobrze i zmykam spac, bleee.
Dobranoc Dziewczyny:-)

Ps. Viki slodziutko sobie spi Pawelek

reklama
Do góry