reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja witaj na naszym forum i zapraszamy do rozmówek :-)
Ja mam znowu luzik, Oliś śpi już od jakiejś godzinki, już po telenowelach, więc z czystym sumieniem mogę sobie zalec przy kompie :-)
Daszka wszystkiego najlepszego dla Jasia;-)
Jejku jak ten czas leci, dopiero co chwaliłyśmy się swoimi jeszcze płaskimi brzuszkami, a teraz te nasze "brzuszki" już takie duże dzieciaczki są :-)

reklama
Słuchajcie dziewczyny, orientujecie się w jakim czasie po poronieniu może pojawić się @ ???
Brzuch mnie napiernicza jak na @ i zaczęło mi się jakieś plamienie...Kurczaki nie wiem o co chodzi... Jak to @ to za kilkanaście dni znowu trza będzie działać ;-)

Dziewczyny naskrobalam dla kazdej z was po trochu al mnie sie skasowalo i nie chce mi sie drugi raz tego pisac:no::no: Wybaczcie:zawstydzona/y::rofl2:

Marcel spi ale w foteliku samochodowym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie niedlugo mnie cos strzeli:angry::angry::angry:
Domy ogladalismy dwa i powiem wam ze najlepiej to bym polaczyla obydwa. Jeden fajny z zewnatrz a drugi w srodku:crazy::crazy::crazy: Ale chyba zdecydujemy sie na ten ladniejszy z zewnatrz bo takie dekoracyjne sprawy to mozemy juz sami sobie zrobic, hmmm jeszcze musimy to przemyslec

Sylwia my mieliśmy dylemat z domem miesiąc przed urodzinami Oliśka, a właściwie dwa tygodnie przed Jego urodzinami.
Wybrałam sobie dom, który był w trakcie remontu, chwilowo zamieszkaliśmy w innym domu... Remont miał się skończyć 1 grudnia, ale niestety... Troszkę się przeciągnęło... Tylko, że Oliś nie chciał na nowy domek czekać i przyszedł na świat ponad 2 tygodnie za wcześnie... Nie chciało nam się już zbierać manatków i się przenosić, więc zostaliśmy w tym domu tymczasowym;-)Zresztą za dużo pracy i serca w tą chałupkę włożyłam, nawet samodzielnie udało mi się grzybka zwalczyć co jest zmorą tutejszych domów...
A w tym niby super domku remont skończył się dopiero w okolicy lutego i z tego co wiem już grzyb tam wychodzi, więc nam na dobre wyszło ;-)
Sylwia nie zwracaj uwagi na wygląd zewnętrzny bo to często pozory, tamten dom też z zewnątrz był fajny...

ja ide sie kapac i pózniej sie poprzytulam do męzusia a jutro musze wczesnie wstac bo jedziemy na kontrol na bioderka miłych snów i nocki bez wstawania

BUZIOLE;-);-);-);-);-)

reklama
Sylwia nie zwracaj uwagi na wygląd zewnętrzny bo to często pozory, tamten dom też z zewnątrz był fajny...

Kasiu mi nie tyle o wyglad zewnetrzny chodzi co o ogrod, podjazd, patio i to ze smialo bym mogla Marcela puszczac na ogrodzie:) Nowe okna, nowe rury i takie tam. W srodku kwestia wymiany wykladzin i drzwi, tapet ale nie wszedzie no i kuchnia do wymiany bo mi sie nie podobala. A co najwazniejsze chyba to ze szkola jest doslownie na koncu ulicy:-) Kurcze nie wiem, co mam zrobic. Tym bardziej ze taka u nas sytuacja ze jak nie znajdziemy jakiegos domu teraz to stracimy 2000funtow, a troche mi szkoda.

Do góry