reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asmodis witaj jeśli chcesz się dopisać do listy to wyślij wiadomość na priva do Ataaty;-)Pozdrowionka:tak:

reklama
Ale Puuuuuuuuustki:eek:

Pewnie wszystkie siedzą i czekają na M jak Miłość...:-D
Czy tylko ja taka dewotka serialowa???:rofl2:

A co z brzucholam, może by ktoś coś wkleił... ja cholerka niemam dalej aparatu ani kabla do telefonu:wściekła/y: a tak lubie oglądać rosnące brzuszki. To co... da sie któraś namówić na nową fotke...?
Bo z tym zamknięciem galerii to napewno potrwa:eek:

Och serial mi sie zaczyna:-p

asmodis: witam cie cieplutko:)

Ataata: lubie ten serial ale nie ogladam codziennie nie jestem uzalezniona;-)staram sie jak najmniej tv choc sporo przed komp siedze;]

jakos kiepsko sie czuje jakiegos dolka zalapalam ehhhhhhhhhhh:sick:te zmienne nastroje:crazy:

pozdr

Witam po weekendzie! :-)
No ja w koncu ujawnilam brzusia:-), a poza tym to Ataata, Ty chyba najlepiej poradzisz sobie z tym zamknieciem watku, bo juz jestes tutaj niezle zadomowiona i w ogole jestes jakby "opiekunka" nas Grudniowek:tak:(przynajmniej mam takie odczucie:))
Ja chyba tez juz weszlam w ten okres radochy i energii, bo jakos tak mimo upalow fajnie sie czuje i na szczescie nie zrobilam sie placzliwa, bo nie lubie tego u siebie (ale to moze dlatego, ze sobie siedze w domku, duzo odpoczywam i jakos tak mam niewiele stresow, czego i Wam zycze:))
A ochoty na przytulanki raczej nie stracilam, ale jakos nie moge tego robic wieczorem, bo szybko sie robie zmeczona i spiaca, a w ciagu dnia ciezko nadrobic, zwlaszcza, ze mezus pracuje do 5, ale na szczescie mamy weekendy:zawstydzona/y:
Aha, witam nowa kolezanke!!!
I tak z innej beczki :nie macie wrazenia, je jest nas troszke malo? Chyba nie bedzie w grudniu tloku na porodowkach;-)

Dziewczyny znowu mam apel :-D w sprawie działu zamkniętego....

Powiedzmy, że sie tym zajme bo juz zaczełam, napisałam do Elżbietki jak to zrobić i teraz tak:
1) musze zrobić liste z nickami osób które będą miały tam dostęp,
2) msimy ustalić kryteria przyjmowania/wyrzucania osób na ten wątek,
3) musimy wymyślić tytuł tego działu

1 i 2 powiedzmy że wiadomo, ale 3 trzeba wymyślić jakiś fajny tytuł dla tego działu (bo z tego co sie orientuje to tam zostanie przeniesiona nasza stara galeria ale oprócz tego, można tam będzie zakładać inne wątki, do których tez tylko my będziemy miały dostęp) Tak więc to będzie tytuł całego działu...

Czekam na propozycje;-)

No ja w koncu ujawnilam brzusia:-), a poza tym to Ataata, Ty chyba najlepiej poradzisz sobie z tym zamknieciem watku, bo juz jestes tutaj niezle zadomowiona i w ogole jestes jakby "opiekunka" nas Grudniowek:tak:(przynajmniej mam takie odczucie:))

Pryzybela dziekuje bardzo. Ależ mi sie miło zrobiło po tym co napisałaś...
Hmmm jestem waszą opiekunką...:happy2::cool::-D
Fajnie... Nie no żartuje, nie czuje sie tak... a na forum to też wcale długo nie jestem:no: Dosłownie pare miesięcy.
Ale dziękuje za uznanie:-)
Brzusio masz przepiekny i przeogromny, już pisałam na galerii:tak:
A co do naszej ilości to tak zgadza sie juz gadałyśmy tu o tym.... Jest nas dosłownie 15, no teraz bedzie 16 ale np. styczniówek już jest o wiele więcej od nas:szok:
Hmm myśle że to na naszą korzyść, jak mówisz, nie będzie tłoku na porodówkach:-D

Czesc Dziewczyny :)
Jakie zaleglosci sobie narobilam :szok: Lezalam w szpitalu przez dobe z niedzieli na poniedzialek :-( Z Dzidzia wszystko dobrze ale ja wymieklam...

Witam nowa mame grudniowa ;-)

Co Do zamknietego watku to mysle ze Ataata poradzisz sobie najlepiej :tak:

hej dziewczyny...
ja dzis nie najlepiej sie czuje...boli mnie brzuch jakos tak z lewej strony mnie kluje, a czasami po srodku... odwolalam wizyte u dentysty i leze sobie w domciu.

Ataata jesli chodzi o tytul to sama nie wiem, mysle ze nie jest to az takie wazne, moze NASZA PRYWATNOSC , kurcze nic nie przychodzi mi do glowy...

reklama
Do góry