reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam sie i ja :-p

To co dziewczyny, widze, że nikt kogo dawno nie było nie pokazał sie, więc myśle że sprawa zamknięcia wątku jest jasna... ZAMYKAMY :tak:

Ok w takim razie jeszcze jedna kwestia:
Prosze o propozycje, kto powinien mieć dostęp do tego wątku....?

Ach a jest ktoś chętny, kto by sie zajął tą sprawą?? Czy ja mam to zrobić??

reklama
Ataata no jesli nie sprawia ci to problemu, to mozesz wziać to na swoje barki;-)

uwazam ze to dobry pomysl by zamknac galerie, pomimo tego ze nie wiele dziewczyn wypowiedzialo sie w tym temacie. poki co nie ma tam za duzo fotek, a te kobitki ktore je wkleily praktycznie sa za zamknieciem wiec sprawa jasna.

a kto ma miec dostep...

jestem za tym by nikt oprocz grudniowek nie mogl tam zagladac, a przeciez zawsze jesli ktoras bedzie chciala sie pochwalic moze wkleic fotke w ogolnej galerii.
zastanawiam sie tylko czy chcesz jeszcze wsrod nas jakos wybrac osoby...
bo nie wiem czy nie bedzie wtedy komus przykro.

tak poza tym ŻONKILEK I SABRINA odezwijcie sie co sie z wami dzieje, mam nadzieje ze wszystko w porzadku z dzieciatkami i po prostu odpoczywacie.ale dajcie znac prosze

hej dziewczyny!
ale mam zaleglosci wow..;]..
u mnie juz w porzadku, normalnie bylam w szoku jak pojechalam do bialegostokou do prywatnej kliniki, w ogole nie ma porownania do mojego lekarza choc tez prywatny!!! kazdy jest dla ciebie mily, lekarz jest przesympatyczny, zartuje i nie pozwala ci sie ani na moment stresowac. wszystko mi wytlumaczyl i powiedzial to czego moj dotychczasowy lekarz nie mial chyba ochoty mowic, czyli podstawa inf kiedy kobieta zachodzi w ciaze! uspokoil mnie co mojej sytuacji, tamten mnie nastraszyl, ze ciaza zagrozona, ze lezec, leki i za tydz mialo znow byc usg, robil mi je barzdo czesto, natomiast nowy lekarz stwierdzil, ze kazda ciaza jest zagrozona do 3 mies i nie ma co sie stresowac, ze rozrasta mi sie lozysko i stad te bole, po paru dniach bol minal i przestalam brac leki.;] czuje sie bardzo dobrze i teraz juz bede jezdzic co miesiac na wizyte do bialego tam usg i wszystkie badania, no i zdecydowalam sie na porod tam. z ełku mam 100 km do bialego, to nie jest tak duzo. lekarz mowi, ze spokojnie zdaze, zreszta moja kolezanka i jej bratowa tez tam rodzily, one mi polecily ta klinike.
Naprawde mi ulzylo..bylam naprawde zaskoczona jak wszyscy sa mili, od razu polozna wziela mnie na wage , zmiezyla tetno, lekarz przyszedl podal reke sie przedstawil (niby nic niezwyklego ale moj poprzedni mowil do mnie na ty, byl chamski i niezrownowazony!;]), normalnie porozmawial, dostalam tez prezent, mnostwo gazet z poradami dla mlodej mamy i jakies probki kremow i plynow dla niemowlat.
So Im happy now i moge cieszyc sie dobrym samopoczuciem, polecam Klinike na Parkowej w BIalym jesli ktos z okolic to czyta;]
Poza tym powolutku, pogoda fajna, ale jest za goraco, w kosciele ostatnio zaslablam, nie dalam rady stac, musialam wyjsc. Wczoraj bylismy z narzeczonym w Gizycku mnostwo zaglowek, jachtow, swietnie, molo woda i turysci;] ale musialo stac sie cos na przekor mojej radosci wiec osrala mnie przelatujaca mewa..:wściekła/y:..:szok:..ja to mam szczescie!!! hehe..wiec moj biedny Pawelek musial mnie ratowac z opresji;-)

dzis kolejny dzien uczenia sie do egz idzie mi jak krew z nosa nie moge sie skupic jejku ciagle sie zamyslam nad czyms;/

DotaZ: 3maj sie i sie nie smuc niedlugo wroci i cie wytuli:)
Viki: a znieczulenie przez zastrzyk nie powoduje jakiegos zaslabniecia??nie wiesz?? bo ja sie musze wybrac wlasnie do dentysty a bez znieczulenia nawet nie usiade:no::crazy:;-)
ok to 3majcie sie usciski i buziaki!!!:)

ŻONKILEK:tak:;-) ależ sciągnęłam cie myslami:-)

ciesze sie ze u ciebie wszystko gra i dzidzia rosnie, to duzy plus przezywac ciaze wiedzac ze jest sie pod dobra opieka lekarska:)

a jesli chodzi o dentyste...ja jestem twardziel i zawsze lecze bez znieczulenia bo nie cierpie odrętwialej twarzy, ale moj stomatolog mowi ze te znieczulenie sa bezpieczne dla kobiet w ciazy nawet czytalam u niego taki artykuł nna ten temat. jutro mam kolejna wizyte - na szczescie ostatnią, wiec poprosze go by mi to skserowal i pozniej zeskanuje to na bb, tak ze sobie poczytasz.

tak wogole to ja 22 bede w olsztynie tzn w purdzie - to taka wioska kolo olsztyna . jade na 2 tygodnie do rodzinki.
moze uda sie jakos wykombinowac czas i moze bysmy sie spotkaly?

Żonkilek hoho kope lat;-)
Fajnie, że w końcu trafiłaś na świetnego lekarza:tak: ciesze sie. Ja ide w środe do nowego zobaczymy co i jak...
Uśmiałam sie z tą mewą:-D:-D:-D

viki no wiesz ja mam troche inne zdanie co do dostępu... bo jak pewnie zauważyłaś, niektóre grudniówki tu wpadły, wrzuciłam je na liste i od tej pory ani widu, ani słychu.... I uważam, że takie osoby nie powinny miec dostępu, no chyba, że wrócą i będą aktywnie uczestniczyć w forum... tzn na grudniówkach... BO wiesz nie problem jest zarejstrowac sie na BB wpaść i powiedzieć "cześć mam termin na grudzień" i od razu taka osoba miała by dostać dostęp... bez sensu, bo równie dobrze to wcale nie musi być prawdziwa grudniówka...
Nie chodzi mi o to ilość postów napisanych przez daną osobe, tylko o oaktywność. Jest wśród nas pare osób co mają "mały licznik" ale są z nami często:tak: I taka osoba dostanie dostęp bo widać, że uczestniczy w naszym bb życiu...
I powiem Ci, że takie kryterium widziałam na innych wątkach zamkniętych, było tam troche kłopotności i żali, ale itak uważam to za idealne rozwiązanie.
Np. na staraczkach też jest wątek zamknięty i tam dziewczyny co mają do niego dostęp naradzają sie czy danej osobie udzielić wstępu... i to jest jak dla mnie oki.
Bo w sumie poto go zamykamy zeby mieć tam prywatność i tylko zaufane oosoby.

No niewiem, zaczekamy jeszcze na wypowiedzi innych...

Ataata zgadzam sie z toba, raczej myslalam o osobach ktore uczestnicza w forum a nie o takich ktore zawitaly na 1 dzien, bo ich nawet nie bralam pod uwage.

bo nie na tym to polega. ale jest to zrozumiale ze jesli ktos sie udziela w forum to powinien miec dostep. chodzilo mi raczej by nie odbierac dostepu aktywnym forumowiczkom:)

wiec w sumie wiesz sama kto tu bywa a kto nie, i mysle ze bez problemu sama poradzisz sobie z tym problemem. a jesli nie bedziesz kogos pewna to mysle ze wszystkie jakos zdecydujemy

oki viki w takim razie o to samo nam chodziło;-):tak:
Broń boże nie chce odbierać możliwości dostępu aktywnym grudniówkom:no: No cośty:-):-D

Oki w takim razie jeszcze czekam, a potem postaram sie jakoś z tym poradzić, bo nigdy jeszcze nie zajmowałam sie zamknięciem wątku...
No chyba, że zgłosi sie ktoś chętny....???:rofl2: może ktoś sie zan na tym...
Jak nie to będe pisać do Aletki albo Elżbietki o pomoc w tej kwestii;-)

Hej ciężaróweczki;-):-):-)
żonkilek cieszę się bardzo ze znalazłaś taką fajną klinike i lekarza aha no i przedewszystkim cieszę się że z Twoją kuruszynką jest wszystko OK:tak:;-)
Ataata ,Viki31 popieram pomysł na "wybór"osób z dostepem do galerii . Myśle że to idealne i sprawiedliwe rozwiązanie w końcu zawsze można stać się aktywnym na BB gdyby co i ewentualnie uzyskać dostep do galerii . W ten sposób nikt nie treaci szansy na ogladanie brzuszkowych fotek.:):)

Viki: no to fajnie,ze mozna stosowac znieczulenie, jestes tywardzielka ja natomiast jestem strasznie wrazliwa na bol i moje zeby tez:sick:jesli chodzi o spotkanie o ile pytanie bylo do mnie skierowane, to olsztyn jest sporo km od ełku wiec nie wiem czy to by wypalilo;-)

Ataata: Im back;] a co do mewy ona pewnie tez hehe;-)

kurcze wiecie co niby nie pracuje teraz jestem na zwolnieniu i sie bycze, ale za malo mam dnia, jakos czas tak szybko mi pedzi, ze szok..kolezanki mowia do mnie, ze chyba by sie w domu zanudzily, a mi wcale sie nie nudzi, wrecz przeciwnie hehe;-)

co do galerii tez uwazam, ze dostep powinien byc ograniczony do mamus grudniowych aktywnych. tylko trzeba wziac pod uwage, ze czasem sa przerwy w pisaniu z roznych powodow, co nie oznacza, ze kogos forum nie interesuje:-p:tak:;-)( przyklad JA;-))

pamietam jak niedawno zalilam sie na forum, ze mam depresje i koszmarnie sie czuje..jejku jak dobrze ze to przeszlosc hehe..teraz jest o niebo lepiej, ktoras z was pisala, ze poczuje energie i radosc itp wiec chyba weszlam w ten okres;) niesttey jak ochota na sex sie zmniejszyla tak zostalo mam nadzieje, ze po porodzie wszystko wroci do normy bo jak ja mam z tym zyc...:-p:eek::-D

oki buziaki musze zmykac:)

reklama
witam

chcialabym sie dopisac do listy grudniowych mam. mam termin na 22 grudnia. dajcie znac gdzie moge napisac szczegolu aby dolaczyc do waszej listy bo nie moge znalesc, a na na Liscie grudniowych mam nie chce pisac.

pozdrawiam

Do góry