hej dziewczyny!
ale mam zaleglosci wow..;]..
u mnie juz w porzadku, normalnie bylam w szoku jak pojechalam do bialegostokou do prywatnej kliniki, w ogole nie ma porownania do mojego lekarza choc tez prywatny!!! kazdy jest dla ciebie mily, lekarz jest przesympatyczny, zartuje i nie pozwala ci sie ani na moment stresowac. wszystko mi wytlumaczyl i powiedzial to czego moj dotychczasowy lekarz nie mial chyba ochoty mowic, czyli podstawa inf kiedy kobieta zachodzi w ciaze! uspokoil mnie co mojej sytuacji, tamten mnie nastraszyl, ze ciaza zagrozona, ze lezec, leki i za tydz mialo znow byc usg, robil mi je barzdo czesto, natomiast nowy lekarz stwierdzil, ze kazda ciaza jest zagrozona do 3 mies i nie ma co sie stresowac, ze rozrasta mi sie lozysko i stad te bole, po paru dniach bol minal i przestalam brac leki.;] czuje sie bardzo dobrze i teraz juz bede jezdzic co miesiac na wizyte do bialego tam usg i wszystkie badania, no i zdecydowalam sie na porod tam. z ełku mam 100 km do bialego, to nie jest tak duzo. lekarz mowi, ze spokojnie zdaze, zreszta moja kolezanka i jej bratowa tez tam rodzily, one mi polecily ta klinike.
Naprawde mi ulzylo..bylam naprawde zaskoczona jak wszyscy sa mili, od razu polozna wziela mnie na wage , zmiezyla tetno, lekarz przyszedl podal reke sie przedstawil (niby nic niezwyklego ale moj poprzedni mowil do mnie na ty, byl chamski i niezrownowazony!;]), normalnie porozmawial, dostalam tez prezent, mnostwo gazet z poradami dla mlodej mamy i jakies probki kremow i plynow dla niemowlat.
So Im happy now i moge cieszyc sie dobrym samopoczuciem, polecam Klinike na Parkowej w BIalym jesli ktos z okolic to czyta;]
Poza tym powolutku, pogoda fajna, ale jest za goraco, w kosciele ostatnio zaslablam, nie dalam rady stac, musialam wyjsc. Wczoraj bylismy z narzeczonym w Gizycku mnostwo zaglowek, jachtow, swietnie, molo woda i turysci;] ale musialo stac sie cos na przekor mojej radosci wiec osrala mnie przelatujaca mewa..
..
..ja to mam szczescie!!! hehe..wiec moj biedny Pawelek musial mnie ratowac z opresji;-)
dzis kolejny dzien uczenia sie do egz idzie mi jak krew z nosa nie moge sie skupic jejku ciagle sie zamyslam nad czyms;/
DotaZ: 3maj sie i sie nie smuc niedlugo wroci i cie wytuli
Viki: a znieczulenie przez zastrzyk nie powoduje jakiegos zaslabniecia??nie wiesz?? bo ja sie musze wybrac wlasnie do dentysty a bez znieczulenia nawet nie usiade
;-)
ok to 3majcie sie usciski i buziaki!!!