reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oki Doticzka, dzięki za opinie, ja osobiście też jestem za. Jeśli wszystkie by były pootwierane to oki, no ale wszyscy pozamykali:baffled: A pozatym jest taki wątek z galerią ogólną, on jest i będzie otwarty dla wszystkich.
Poczekam na reszte opinii.
Jeśli wyjdzie na to, że zamykamy, to potem bedziemy musiały ustalić najtrudniejszą rzecz: a mianowicie kto będzie miał dostęp. Ale to ewentualnie później:-)

reklama
Ja tez jestem ZA. Tez chcialam poogladac inne brzuszki i nowonarodzone dzieciaczki a tu nic bo zamkniete :wściekła/y:
Szkoda ze ktos to wymyslil,ale to prawda daje swoj rodzaj prywatnosci :tak:

Kobitki, jak tak czytam o nacinaniu krocza, to az mnie ciarki przechodza:eek:, ale bardziej boje sie nie samego nacinania, ale tego jak to sie tam wszystko bedzie goilo, bo przypuszczam, ze musi okropnie bolec zwlaszcza przy korzystaniu z toalety:-(...
A co do zamkniecia galerii...Chodzi o ten watek "Brzuszki w kadrze"? Bo ja bardzo lubie ogladac te rosnace brzuszki (sama tez sie przymierzam do wlkejenia swojego, tylko sama nie umiem sie sfotografowac i musze jakos meza zmobilizowac:)).
Ale skoro wiekszosc galerii jest juz pozamykana, to chyba sprawiedliwie byloby ograniczyc mozliwosc ogladania takze naszej grudniowej galerii...(Choc jeszcze mojej fotki tam nie ma, to niezrecznie mi sie na ten temat wypowiadac:zawstydzona/y:)
Aaa, wlasnie zauwazylam, ze dzisiaj rozkwitl mi czwarty kwiatuszek w suwaczku!:-)

Oj tak jak najbardziej jestem ZA!!!!:tak:
Potem jak będziemy miały większe brzuszki to będzie takie intymne....
Świetny pomysł!!!:tak::tak::tak:

Ja tez nie widze problemu z zamknieciem watku ,na lipcowkach 2006 mialysmy otwarty i kiedys jakis Typ do nas pisal zebysmy wiecej pokazaly:baffled::no: teraz mamy zamkniete wejscie do zdjec naszych dzieci.Wiec mysle ,ze to baaardzo dobry pomysl:tak:

Dziewczyny, a teraz maly przerywnik:-). Niedawno DotaZ cos wspominala, ze ciekawa jest plci swojego Malenstwa, a jak z tym jest u Was, bo ja tez sie czesto zastanawiam i chcialabym wiedziec, i mimo, ze w zasadzie jest mi to obojetne, to wolalabym bardziej plciowo myslec o swoim Dzieciatku:) I tak na marginesie, jak tu niedawno kilka z Was wspominalo, mojemu mezowi tez sie coreczka marzy;-)

Tak dla zabawy znalazlam dwa linki dotyczace przewidywania plci:) Potraktujmy to z przymruzeniem oka, ale co tam... dlaczego by sobie nie sprawdzic?;-)

Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?#

http://ez_plec.w.interia.pl/tabela.index

reklama
Zrobilam 3 testy :-D niezly ubaw! Gratuluje pomyslu wklejenia:tak:
W pierwszym pryzybeli wyszlo mi ze chlopiec,w drugim takze chlopiec a w Ataaty ze bedzie dziewczynka :-)

No nie wiem. Zadzwonilam do meza i powiadomilam Go ze raczej bedzie chlopiec;-) to sie tylko rozesmial i stwierdzil ze tak jak na weselu Nam wyszlo :-D Mielismy taka zabawe i wyszedl Nam pierwszy syn i kolejno 3 coreczki. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Do góry