reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata to Cie zalatwila mala cwaniara, :-D:-D:-D, widac jak chce to sięumie sobą sama zając. Dobrze że chociaz kolki jej odeszły, mam nadzieję ze i te krzyki w koncu Was opuszczą :-):-):-) i bedziesz ją już tylko chwalila jaka to grzeczna Darunia. :-).

Milej nocki. Ide spac bo maly spi juz od godziny a nie wiadomo ile pośpi. (wczoraj noc super, maly spal od 22 do 5 :szok::szok: a potem po jedzonku do 9:15 :szok::szok:. To sobie pospaliśmy :-D:-D.

reklama
jutrzenka zazdroszcze tyle spania, u nas pobódki co 3 godziny:wściekła/y: znowu!!:wściekła/y: Bo juz potrafiła wstawać co 5 to nie, teraz znowu jej sie odwidziało!!!:wściekła/y:

Co do programiku do cieniowania, tego o które pytasz to właśnei COREL PHOTO PAINT:tak:

Kużwa mać!!! Dziecko mi pospało!!! Właśnie wstała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nocne marki gora :)
noo dobra u mnie godzina wczesniej :))
ataata mam nadzieje ze spelnia oczekiwania ?? w kazdym razie jak ty jestes zadowolona to ja tez!!

stefanka napewno bedzie spełniać oczekiwania, jutro ide dokupic przejściówke bo ta którą mam nie pasuje:baffled: ale to nie problem jutro podgrzewacz już powinien chulać;-)

A i bym zapomniała..
Kupiłam małej w końcu tą karuzele i wiecie co... codziennie rano jak wstaje (pod warunkiem że nie jest głodna i wstanie prawą nogą) to wkładam ją do łóżeczka i o dziwo patrzy sobie na karuzelke prze jakis czas a ja (miedzy czasie) w końcu mam czas żeby sie umyć, ubrać a nawet i kawke zrobic:tak:
Tylko że dla Darii powinni zrobić specjalną karuzelke... pilot to nie wszystka... misie sie nie ruszają... a powinny:tak: :-D także oprucz pilota przydał by mi sie jakis metrowy kijek, żeby nim zygać misie, co by sie ruszały bo innaczej są mało interesujące:-D

Weroniczka dobre :-D:-D:-D:-)

A u nas dziś słoneczko, tak więc jak tylko mały się obudzi dam mu jeść i idziemy na spacer:tak:

Dziewczyny dużo słońca na dzisiejszy dzień;-)

Kurcze żeby czasem deszcz nie przeniósł się do nas;-)
A mój maluch cały czas śpi...a ja tu gotowa żeby iśc na spacerek...no ale nie będę go przecież budziła:-)

A słyszałam prgnozy pogody na najbliższe dni i ponoć ma być wiosennie, ok. 10 stopni w kraju...ciekawe czy się sprawdzi. Dobra kończe, bo pisze o pogodzie jak jakaś stara baba i to sama do siebie;-)

papa

A coś jeszcze napiszę..tak mnie wzięło..nie mam z kim pogadać, nawet pies śpi:-)

pamiętacie jak przygotowywałyśmy ciuszki dla maluszków, jeszcze w ciąży...ja codziennie wyciągałam ciuszki z komody i myślałam jak to będzie, co to będzie?
Te ciuszki takie maleńkie...słodkie...
I tak nam to wszystko zleciało:tak:
Dzis robiłam porządki u małego z ciuszkami, te małe juz spakowałam dla moze kolejnego....a wyjęłam większe...to tak sentymentalnie:happy2:

reklama
Dota ja tez ogladam ciuszki tuz przed porodem i wszystkie takie duze się wydawaly, a teraz juz ez sporo odłozyłam.

U nas dzis nocka rewelacja. Maly zjadl ok 21 i poszedl spac i wstal pare minut po 6 :szok::szok::szok:. Potem zasnal o 7 i spal prawie do 10. Za to w ciagu dnia nie spi. Drzemal moze z pol godzinki. W nocy sie wyspal to mu sie nie chce teraz :-D:-D.
A u mnie pochmurno i jakos mglisto. :-:)-(

Do góry