reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata to Cie zalatwila mala cwaniara, :-D:-D:-D, widac jak chce to sięumie sobą sama zając. Dobrze że chociaz kolki jej odeszły, mam nadzieję ze i te krzyki w koncu Was opuszczą :-):-):-) i bedziesz ją już tylko chwalila jaka to grzeczna Darunia. :-).

Milej nocki. Ide spac bo maly spi juz od godziny a nie wiadomo ile pośpi. (wczoraj noc super, maly spal od 22 do 5 :szok::szok: a potem po jedzonku do 9:15 :szok::szok:. To sobie pospaliśmy :-D:-D.

reklama
jutrzenka zazdroszcze tyle spania, u nas pobódki co 3 godziny:wściekła/y: znowu!!:wściekła/y: Bo juz potrafiła wstawać co 5 to nie, teraz znowu jej sie odwidziało!!!:wściekła/y:

Co do programiku do cieniowania, tego o które pytasz to właśnei COREL PHOTO PAINT:tak:

Kużwa mać!!! Dziecko mi pospało!!! Właśnie wstała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nocne marki gora :)
noo dobra u mnie godzina wczesniej :))
ataata mam nadzieje ze spelnia oczekiwania ?? w kazdym razie jak ty jestes zadowolona to ja tez!!

stefanka napewno bedzie spełniać oczekiwania, jutro ide dokupic przejściówke bo ta którą mam nie pasuje:baffled: ale to nie problem jutro podgrzewacz już powinien chulać;-)

A i bym zapomniała..
Kupiłam małej w końcu tą karuzele i wiecie co... codziennie rano jak wstaje (pod warunkiem że nie jest głodna i wstanie prawą nogą) to wkładam ją do łóżeczka i o dziwo patrzy sobie na karuzelke prze jakis czas a ja (miedzy czasie) w końcu mam czas żeby sie umyć, ubrać a nawet i kawke zrobic:tak:
Tylko że dla Darii powinni zrobić specjalną karuzelke... pilot to nie wszystka... misie sie nie ruszają... a powinny:tak: :-D także oprucz pilota przydał by mi sie jakis metrowy kijek, żeby nim zygać misie, co by sie ruszały bo innaczej są mało interesujące:-D

Weroniczka dobre :-D:-D:-D:-)

A u nas dziś słoneczko, tak więc jak tylko mały się obudzi dam mu jeść i idziemy na spacer:tak:

Dziewczyny dużo słońca na dzisiejszy dzień;-)

Kurcze żeby czasem deszcz nie przeniósł się do nas;-)
A mój maluch cały czas śpi...a ja tu gotowa żeby iśc na spacerek...no ale nie będę go przecież budziła:-)

A słyszałam prgnozy pogody na najbliższe dni i ponoć ma być wiosennie, ok. 10 stopni w kraju...ciekawe czy się sprawdzi. Dobra kończe, bo pisze o pogodzie jak jakaś stara baba i to sama do siebie;-)

papa

A coś jeszcze napiszę..tak mnie wzięło..nie mam z kim pogadać, nawet pies śpi:-)

pamiętacie jak przygotowywałyśmy ciuszki dla maluszków, jeszcze w ciąży...ja codziennie wyciągałam ciuszki z komody i myślałam jak to będzie, co to będzie?
Te ciuszki takie maleńkie...słodkie...
I tak nam to wszystko zleciało:tak:
Dzis robiłam porządki u małego z ciuszkami, te małe juz spakowałam dla moze kolejnego....a wyjęłam większe...to tak sentymentalnie:happy2:

reklama
Dota ja tez ogladam ciuszki tuz przed porodem i wszystkie takie duze się wydawaly, a teraz juz ez sporo odłozyłam.

U nas dzis nocka rewelacja. Maly zjadl ok 21 i poszedl spac i wstal pare minut po 6 :szok::szok::szok:. Potem zasnal o 7 i spal prawie do 10. Za to w ciagu dnia nie spi. Drzemal moze z pol godzinki. W nocy sie wyspal to mu sie nie chce teraz :-D:-D.
A u mnie pochmurno i jakos mglisto. :-:)-(

Do góry